Тема
|
Re: Дискова херния
[re: krasi_crazy]
|
|
Автор | Oпepиpaн (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.11.06 00:00 |
|
преди месец ми оперираха хернията. не е страшно. сега е къде по-добре, но все още е рано да кажа със сигурност. Като поседя или походя малко повече почва да ми изтръпва единия крак. Айде ако има някой минал през това да сподели
|
|
Тема
|
[re: Oпepиpaн]
|
|
Автор | krasi_crazy (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.11.06 23:13 |
|
Това значи ли,че един месец си на легло и не трябва да ходиш на работа?
Болезнено ли е веднага след операцията и може ли след това да се става или се нуждаеш от нечия помощ?Всичко с пълна упойка ли е и колко време трае операцията?Каде се оперира?Аз съм от София и ми предлагат във ВМА.
|
|
Тема
|
[re: krasi_crazy]
|
|
Автор | dada (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.11.06 08:11 |
|
ставаш от леглото още след втория час.изписват те на другия ден.нищо не боли.аз съм опериран ,с операцията нямах проблеми,но 6месеца след операцията пак ме боли кръста и краката.мисълта ми е,че операцията е дребна работа,но дали ще ти мине незнам.
|
|
Тема
|
[re: dada]
|
|
Публикувано | 29.11.06 17:43 |
|
Абе не е добра идея да ставаш на 2рия час. Мен ме изправиха едва на 2рия ден. След това трябва много пазене. Не е нужно постоянно да лежиш, но поне месец си стой вкъщи.
|
|
Тема
|
[re: dada]
|
|
Публикувано | 29.11.06 17:46 |
|
дада, по същия начин като преди операцията ли те боли? постепенно ли ти се върна болката?
|
|
Тема
|
Re: Tyfi
[re: Fermina]
|
|
Автор | deni73 (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.12.06 02:15 |
|
v pavel banq ima 3 sanatoriuma- na d-rGE4EV ,milenium i jaguar e+n adresa na s-ma ge4ev e''OSVOBOJDENIE''2 O6TE INFO V GOOGLE SANATORIUM PAVEL BANIA
|
|
Тема
|
Re: ДИСКОВА ХЕРНИЯ
[re: SUNY]
|
|
Автор | DENl73 (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.12.06 02:23 |
|
AZ PAK POZNAVAM HORA KOITO SLED OPERACIA PADAT V INVALIDNA KOLI4KA ILI NOSQT PAMPERSI CQL JIVOT ZA6TOTO LEKARITE NE DAVAT GARANCIA ZA USPE6NA OPERACIA AZ SA6TO IMAM DISKOVA DNES MI Q OTKRIHA,NO HODIH NA PAVEL BANQ ZA DISKOPATIQ,ITAM VIDQH MNOGO HORA VKL OT 4UJBINA-MAKEDONIA,SURBIA-S PO 2-3 NEUSPE6NI OPERACII
|
|
Тема
|
[re: Adreana]
|
|
Публикувано | 01.12.06 03:24 |
|
AZ SKORO SE VARNAH OT PAVEL BANIA(20 12 2006)NA SVOBODEN PRIEM BQH-10LV E KVARTIRATA NO ZA SAJALENIE KOGATO SI NA KVARTIRA MOJE6 DA POLZVA6 USLUGITE SAMO NA SANATORIUMA NA D-R GE4EV A TOI ZA SAJALENIE E NAI ZLE OT TRITE SA6TESTVUV6TI V PAVEL BANIA NO I ZA NEGO I ZA DRUGITE 2 TRUDNO SE NAMIRAT SVOBODNI MESTA OSOBENO PO NOI INA4E I 3-TE SAN. RABOTQT CELOGODI6NO ZA POVE4E INFO GOOGLE SANATORIUMI PAVEL BANIA
|
|
Тема
|
[re: DENl73]
|
|
Публикувано | 01.12.06 03:44 |
|
SORI SAITA ZA TARSENE NA SANATORIUM E GOOGLE.COMSANATORIUMI PAVEL BANIA
|
|
Тема
|
[re: Oпepиpaн]
|
|
Автор | dada (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.12.06 08:09 |
|
не ме боли по същият начин.болката преди беше остра,сега е по скоро като скованост в кръста.относно ставането след операция не е задължително да станеш на 2 час,но може.аз лично спах цял ден,станах само за да отида до тоалетна.иначе почнх да ставам на втория ден.иначе няколко дена се чувствах като извънземен-нищо не ме болеше не можех да повярвам.но уви болката започна да се връща макар и да я усещам по друг начин.
|
|