|
Страници по тази тема: << 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | (покажи всички)
Тема
|
Re: Дискова херния
[re: ЧOPTA]
|
|
Автор | cary (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.10.06 18:58 |
|
искам да напиша че операцията не е страшна..ако ме заболи отново бих я направила..
прочетох доста мнения по въпроса и никой не може да ме убеди,че някой си ще ми намести кръста и няма да боли повече...много се учудвам ако бях отишла на рехабилитатор с тази калцифицирала херния,която ми притиска нервите как щеше да ми я оправи с масажи?
да направих си операция преди да започнат да ми изтръпват краката и не съжалявам...решението е индивидуално,но аз съм твърдо за прогреса в медицината-не живеем в 60-те години на миналият век,за да оспорваме мнението на лекарите
| |
Тема
|
[re: Oтчaянa]
|
|
Автор | first (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.10.06 19:19 |
|
Опиши си проблема и го прати на zigun@start.bg там ще ти отговорят подробно какви процедури от китайската медицина ще ти помогнат.
Hямаш грижа..... Успех..
| |
Тема
|
[re: BashMaistora]
|
|
Автор | aз (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.10.06 18:09 |
|
майка ми е много зле с дискова херния, страшни болки в крака, много моля ако можем да се свържем с вас, ако мислите, че бихте могли да й помогнете
мейл rosiko@mail.bg
благодаря
| |
|
Преди месец невроложка ме изпрати на скенер.Дисковата херния беше на лице.Преминах курс на обезболяващо лечение.Не сам добре.Не мога да се движа от болки.Мисля да почвам нагревки.Свързах се с неврохирург.Той е твърдо за операция.На кръстопат сам
| |
Тема
|
оперирайте се - колкото по-рано, толкова по -добр
[re: verginche]
|
|
Автор | cecтpaтa (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.11.06 10:57 |
|
Искам да ви разкажа с няколко думи за моята история - аз съм медицинска сестра, на 28 години съм и преди един месец претърпях операция на гръбначния стълб, а именно Спондилолистеза на ниво Л4-Л5-С1 и дискова херния на Л5-С1 т.е. освен дисковата херния имах и изместване на прешлените един спрямо друг, което изместване беше повече от 50%. Оперираха ме, като изместването не можа да се възстанови изцяло, и ми фиксираха гръбначния стълб с титанови плаки и пирони - за цял живот. ДРУГ ИЗБОР НЯМАХ.
Приятели ако терапевтичното лечение не ви помага - оперирайте се - това е избора, защото последствията от засягане на нерва са много, включително и пареза с последваща парализа на кракът. Има и случаи когато масажистите упражняват натиск върху гръбнака за да освободят нерва, а всъщност от този натиск могат да се изместят прешлените. Ако имате други въпроси относно моята операция пишете във форума, с радост бих ви помогнала. УСПЕХ НА СМЕЛИТЕ.
| |
Тема
|
Re: оперирайте се - колкото по-рано, толкова по -добр
[re: cecтpaтa]
|
|
Автор | ... (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.11.06 13:22 |
|
аз съм с остеохондроза и изпитвам постоянни болки в гръбнака-личната отсече,че няма лечение и сега съм в чуденка какво да правя.мислех си да ходя на масаж -мислиш ли ,че би ми помогнал с нещо и тази остеохондроза/в диагнозата не съм 100% сигурна/може ли да стане на дискова херния.какво се прави за да се постави точна диагноза-аз имам само рент.снимка-достатъчна ли е
| |
Тема
|
[re: cecтpaтa]
|
|
Автор | kaти (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.11.06 13:36 |
|
Изместване на прешлените един спрямо друг с повече от 50% ми звучи много сериозно.. как е станало така, че си стигнала до там? Да не би някаква злополука - катастрофа, падане...?
| |
Тема
|
[re: ...]
|
|
Автор | kolega po preshlen (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.11.06 14:40 |
|
ne che razbiram mnogo no mislq che trabva da si napravish skener ili qdreno magniten rezonans, zashtoto do kolkoto znam s rengenova snimka tezi neshta ne mogat da se ustanovqt s tochnost. I kogato ti q napravqt tam bi trabvalo da pishe diagnoza.
| |
Тема
|
Поставяне на хрущяли като възглавничка
[re: Oтчaянa]
|
|
Автор | цвeтe (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.11.06 21:55 |
|
Здравейте Аз имам две дискови хернии- на кръста и на врата. Последно ходих в един медицински център, където ми казаха, че те лекували дисковата херния успешно с хрущяли слагат се по два хрущяла на врата и кръста, които струват по 250 лева единия, които играят ролята на възглавничи между диска и нерва Било безвредно ако не уцелили мястото то изпикаваш хрущяла Преди да ти сложат хрущялите трябвало да си направиш 5 процедури по 45 лева обезболяващи
Та въпросът ми е някой правил ли си е подобно нещо
Аз съм на 31 години и от две години имам дисковите хернии и ме наплашиха че дискавата херния на врата ми била на такова място че можело да ми се парализират двете ръце, двата крака и главата
Направо ужас За тези две години пробвах какво ли не и това е последното нещо , което ми предложиха Сами разбирате, че е доста пари ще ми излезе 1200 лева и не знам какъв ще му е ефекта
Поздрави на всички с този проблем
| |
|
Аз имам същия проблем с Дискова херния!Предлагат ми да си направя опереция!Има ли някой на който му е правена операция за дискова херния и ако да помогна ли?
Благодаря ви!
| |
|
Страници по тази тема: << 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | (покажи всички)
|
|
|