|
Тема |
Re: Za sernistata kiselina [re: ink] |
|
Автор | винo (Нерегистриран) | |
Публикувано | 08.11.04 18:56 |
|
|
Абе вие всички които сте писали в тази тема, може ли да ме стветнета правите ли вино без да го кръщавате с някакви си киселини и шекер.Аз пия само бутилирани вино и то с цена на 7лв(ежтините са по калпави и от домашно), и винаги ми разправят хората че домашното е много готино и в него нямало никаква химия, а в купешкото било тъпкано с химикали. Аз се интересувам от тези неща и мога да кажа че в скъпите вина няма никаква химия и са направени по технология, която е абсърдно да се прилага в домашни улсловия, Избистрянето на виното става с сепаратори(центрофуги)алфа лавал, които са доста скъпи. Изобщо някой от вас мойе ли да направи вино без да го кръщава(ясно е че неможе да се получи резултат като на качествените бутилирани вина). Благодарение на новите техниологии едно 50 годишно вино е доста по добро от едно 300годишни вино правено по вашти допотопни технилогии.
|
| |
|
|
|