|
Тема |
Re: Пак за виното !!! [re: sstan] |
|
Автор | Pesho (Нерегистриран) | |
Публикувано | 22.10.04 20:15 |
|
|
Симо , за тази година каквото си направил -направил .
За догодина : Ако искаш да получиш нежно , фино и елегантно вино -изтакаш веднага след смилането . Ако искаш твърдо , ароматно , вино с характетер -15-20дни трябва да остане .
Мая , захарноста се мериведнага след смилането на гроздетои се добавя захар веднага .
Монти, добавената захар не е до 24 карата , а 21,5 за белите и 22,5 за червените. Защото след това боли глава .
Това е. А ! И без серниста киселина нищо няма да направиш . И претакане .
Хайде чао , и да почерпиш
|
| |
|
|
|