|
С такива закваски работят всички, както вече сто пъти ти повторих.
Кажи най-накрая какво по дяволите означава "естествена среда" - аз ти казах какво е според това което аз знам, а ти само повтаряш естествената среда е естествената среда - егати. Факт е, че кисело мляко се произвежда навсякъде по света и закваските, които се използват - също. Разбери - те не само че виреят там, хората ги произвеждат там и повечето български фирми именно от там си ги внасят.
Кажи ми просто нещо елементарно - как доказваш според твоите теории, че другаде по света не може да вирее лактобацилус булгарикум и защо не може?
Хомогенизацията в това производство, мой човек, не означава "просто разбъркване", а е процес при който при много високо налягане се раздробяват мастните глобули. И тя с нищо няма да помогне ако искаш да правиш гъсто мляко с масленост "0". Това са просто някакви твои глупави теории, който изобщо не знам откъде ги изсмукваш и как ги измисляш, но нямат нищичко общо с реалността.
Уважаващия потребителя производител провежда проучване, с което установява какъв е вкуса на потребителя, за да може да произвежда продукт, който се харесва на възможно най-голям процент хора. Произвежда продукт с постоянно качество, за да знае потребителя какво купува. Върху опаковката поставя телефон за връзка с потребителя, за да може всяко оплакване да бъде отчетено и всяка рекламация възстановена. Декларира пълно всички компоненти, които съдържа продукта. Осъществява постоянен контрол върху микробиологичния състав на продукта си и хигиената в предприятието, защото се грижи за здравето на потребителя.
Кажи колко фирми в българия според теб отговарят на това описание?
Хайде сега да зарежем всички тези неща и да ми кажеш - след като си толкова силно вярващ, че киселите млека на данон са вредни за здравето - защо? Изреди ми всичко точно и ясно аргументирано с твоите "истински" аргументи. Кажи - защо стандартизацията трябва да пречи на здравословността на продукта, освен че на теб самия ти е противна. Докажи, че се слагат консерванти и т.н. но нека наистина да е подкрепено с нещо...
"Невероятно свежа е идеята, че твоите аргументи са винаги научни, а тези на опонентите - слухове и клюки." Не, не е свежа идея - това е факт. Не разбирам защо не го признаваш. То е повече от ясно за всеки, който чете тук. Никога не си оборил ните едно мое твърдение с каквото и да е - само повтаряш като папагал някакви теории, които сам си измисляш. Начина по който описваш хомогенизацията "просто разбъркване", пастьоризацията "загряване до 60 градуса", т.нар. от тебе "естествена среда", която нищо не може да те накара да обясниш какво представлява - всичко това ми дава да разбера че нямаш никаква основа за спора. Не долавяш ли логиката - по всичко личи, че ти си лаик. А аз имам професионални познания в тези области. Какво ще ми доказваш? Не четеш ли какво пишеш- ми това са смешки бе човек. Опитвам се да се поставя на твое място, но просто не знам какво би ме карало да споря за нещо от което си нямам и най-бегло понятие.
Всичките ми т.нар. "лични нападки" изграждат едно доста точно описание на твоята личност и аз няма да се разграничавам от тях. Нека това да ти говори каквито си иска неща за мен - то не променя фактите. Не знам какво хубаво се сещаш, че говорят за теб твоите алогични, некомпетентни и неподкрепени с нищо нападки срещу тази фирма. Просто си плюеш - ей така щото си патриот. Ами човече, защо просто не си купуваш това, което на теб ти харесва. Аз ти казах - Родопея не си декларират сухото на опаковката, а просто няма начин да не слагат (три пъти ти обясних защо), това ми е достатъчно - за нищо на света няма си купя, как ще ме убедиш, че щом лъжат за това не лъжат за друго?
|