|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
СТАВРИНОЛ?
|
|
Автор |
DDeli () |
Публикувано | 14.02.10 21:10 |
|
Здравейте, гледах Темата на Нова за лекарството Ставринол на проф. Ставри Ставрев и въпросът ми е дали някой вече го е приемал? Имало го в Русия.
От една седмица знаем, че баща ми (61г) е с рак на белия дроб нискодиференциран дребноклетъчен и търся всякакви варианти да му помогна...
Дано запознатите се включат с повече инфо.
Желая живот и светлина!
| |
|
По темата намерих следното:
"НАШИ УЧЕНИ БОРЯТ РАКА С ДИАМАНТИ"
Вижте тук:
Никога не казвай никога!
| |
|
В момента отпрявам запитване на сайта им относно закупуването и приложението му за терапия на майка си.Веднага ще ви пиша подробности.Информацията в интернет за самия препарат е изключително оскъдна но намерих сайта им в който има супер малко информация но много обнадеждаваща.
| |
|
Здравейте!Ще следя темата.Баща ми е болен от рак и се надявам Ставринол да му помогне.Очаквам тук да намеря повече инфо за закупуването и приложението на лекарството.Ако някой има телефони за връзка с проф. Ставри Ставрев,или каквато и да е друга информация относно лекарството, моля да пише.
| |
Тема
|
Re: СТАВРИНОЛ?
[re: DDeli]
|
|
Автор | walja (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.02.10 09:21 |
|
Ето още информация по темата:
Редактирано от *jull** на 15.02.10 15:20.
| |
Тема
|
[re: hospitalier]
|
|
Автор | flo (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.02.10 10:54 |
|
Искам и аз да закупя за майка си. Не знам как стои въпроса с внасянето на лекарства от чужбина, за които България няма разрешителни и проведени изследвания за признаването им. Но ако знаете повече, моля споделете. С куриер става ли? Необходима ли е рецепта (такава няма как да се получи), каква да бъде схемата на приемане ? Хиляди неизвестни, а толкова малко време... Споделяйте всичко, което научите.......
| |
Тема
|
[re: walja]
|
|
Автор |
eLeee (непознат
) |
Публикувано | 15.02.10 10:56 |
|
Разрових в нета и открих това:
Проф. Ставри Ставрев
Тел:02 975 34 43; 087819 40 52
e-mail: sstavrev@phys.bas.bg
Ако някой е поръчал лекаството моля да каже как става това. Благодаря ви предварително!
| |
|
Здравейте,
Поразтърсих се и аз и ми попадна информация за предстоящ симпозиум през юни във Варна с участието на доц. Ставри Ставрев ( навсякъде го пишат професор, но предполагам става въпрос за него). Също така там има публикувани следните телефони и имейл: 02/975-34-43, 0878/194-052 и sstavrev@phys.bas.bg, вчера гледахме с мама предаването и много се обнадеждихме. Ще се опитам по късно да звънна да видя дали става въпрос за него, но сега съм на работа и няма как да го направя. Ако някой има друга информация моля да я сподели, ще е полезна за всички ни.
| |
Тема
|
[re: flo]
|
|
Автор |
TeodoraM (непознат
) |
Публикувано | 15.02.10 10:59 |
|
вчера в предаването споменаха за български лекари, които са го купували за техни пациенти!!! или аз се бъркам
| |
Тема
|
[re: eLeee]
|
|
Автор |
DDeli () |
Публикувано | 15.02.10 11:14 |
|
Благодаря за координатите - страхотни сте!!!!
Обадих му се, много мило ми отговори да пусна на е-мейл епикриизата, за да я препрати към Русия за мнение. Ще го направя щом я имам, но моля за помощ - това някакъв отделен документ ли е ? Да не е резултатът от бронхоскопията? Днес сме в ИСУЛ за ехография на черен дроб и бъбреци и утре имаме записан час при доц. Цекова.
Редактирано от DDeli на 15.02.10 11:16.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|