|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | (покажи всички)
|
Интернет не е много голям, лесно ще намериш хора из клубовете, които да потвърдят или отхвърлят хипотезата.
Най-важното е невидимо за очите.
| |
Тема
|
Re: СТАВРИНОЛ?
[re: Изyмeн]
|
|
Автор | нaди (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.02.10 15:04 |
|
Моля, всички,които са си поръчали ставринол да напишат за колко време разглеждат епикризата и го взимаш. Дали го продават в аптеките там? Днес говорих с професора и може би ще има доставка за БГ, но болните са толкова много, а количеството ще е малко ако изобщо вкарат .Не губете надежда много вярвам на този човек.
| |
Тема
|
[re: нaди]
|
|
Автор | bruklin ok (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.02.10 16:01 |
|
моля те кажи на кой тел. говори с професора -аз имам 2 но не мога да се свържа
| |
Тема
|
[re: bruklin ok]
|
|
Автор | нaди (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.02.10 16:06 |
|
975 3443 дано да го откриете успех
| |
|
| |
|
Нашия човек ходи до офиса в Москва и не му го дадоха.Всичко което трябва сме направили.Отговор също не са дали -каква е причината да откажат продажба.Само са казали че ще пратят отговор на имейла-това е!
Явно има нещо....има нещо което не знаем.Единственото което мен ме интересува е да е минал предклинични тестове за безопасност ин витро и ин виво.Нановъглеродните частици могат да причинят страхотно възпаление а това е последното което би искал един раково болен...
| |
Тема
|
Re: НЕ НИ ГО ДАДОХА!
[re: hospitalier]
|
|
Автор | bibi (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.02.10 16:45 |
|
Това, че не са му дали лекарството и не са дали никакво обяснение е наистина много странно!!! Моля те, пиши като ти върнат обяснение на пощата....
| |
|
Здравейте sloni13,
Телефонът ви е изтрит.
Бихте ли ми написали мобилния си телефон на бележки.
Успех!
Никога не казвай никога!
| |
Тема
|
[re: DDeli]
|
|
Автор |
Иcтopиka (руски шпионин) |
Публикувано | 17.02.10 18:12 |
|
тази работа смърди на шарлатанство . епикриза на имейл за рецепта.Ходене до Москва, телефонни разговори уж проведени, ама все от анонимни клакьори. човека говорил много учтиво по телефона, ихааа, браво.
Защо не се продава в България? защо ще продават лекарство по епикриза? Не след преглед а по епикриза! аха да, щото е свърх-супер модерно, нали? Глупости!
Това че Нова Телевизия са наемни дезинформатори и помияри е отделен въпрос.
Торенти за български и руски филми:
| |
|
Да, тук хората на всичко вярват. За съжаление има и такива изроди, дето се възползват.
Най-важното е невидимо за очите.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | (покажи всички)
|
|
|