|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Re: Поръчахме го
[re: hospitalier]
|
|
Автор | bibi (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.02.10 14:26 |
|
hospitalier, моля те пиши повече подробности - какви точно документи изпрати, на кой мейл ги изпрати, как го поръча - какво количество и цена? А доставката до България как ще стане???
| |
|
Чрез наши познати в Москва ще стане закупуването.Баща ми е говорил с професора който му е казал кое да е лекарството защото имали и сиропи хапчета и ампули(???).Явно е на свободна продажба което е съмнително пак -лекарство във фаза на клинични проучвания -да се продава свободно???
Цената му е 69 евро мисля че...не съм сигурен.Иначе доставката е стандартна -както всичко което си поръчваме от чужбина.
Редактирано от hospitalier на 16.02.10 14:34.
| |
Тема
|
Re: СТАВРИНОЛ?
[re: Изyмeн]
|
|
Автор | fe (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.02.10 14:57 |
|
Простите неща понякога са гениални.
Много сме силни в критиката, но не и в действията. Затова в БГ, никой не иска да лекува онкоболни и всеки се надява на чудо.
Ако Изумен няма вяра, то поне да не поставя под въпрос очакванията на вярващите.
| |
Тема
|
|
|
Автор | bibi (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.02.10 15:00 |
|
Ако те разбирам правилно, баща ти е говорил с проф. Ставрев и той му е казал под каква форма да вземете лекарството, така ли? Аз също имам познат в Москва, който се обади на телефона от страницата на СТАВРИНОЛ (http://stavrinol.ru/ ) +7 (495) 769-11-62. На него са му обяснили, че първо трябва да изпратим документи за състоянието и лечението на болния и ако преценят, че лекарството е подходящо, чак тогава ще ни го продадат. Ти изпрати ли епикриза? Потвърдиха ли ти, че лекартвото е подходящо за вашия случай? Как така се продава на свободо??? А доставката до бг по човек, по куриер или по пощата? На мен ми върнаха писмо от info@stavrinol.ru, че не може по пощата защото можело да се повреди:
"Unfortunately we cannot deliver the medicine to Bulgaria. Stavrinol cannot be sent by mail as at post transfer conditions of storage cannot be observed and it can deteriorate. "
Мерси за информацията предварително!
| |
Тема
|
[re: fe]
|
|
Автор |
Изyмeн (Магистър) |
Публикувано | 16.02.10 15:21 |
|
Изумен е воден от най-добри чувства и никакъв финансов интерес.
Най-важното е невидимо за очите.
| |
Тема
|
[re: sloni13]
|
|
Автор | lju (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.02.10 15:23 |
|
Вероятно Ви звънят вече доста хора и все пак, смятате ли, че Ставринол би могъл да лекува хронична левкемия, открита е миналата седмица степн 3 към 4. Вече е направена първа химиотерапия с Ендоксан?
| |
Тема
|
[re: мaщepka]
|
|
Автор | Motek (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.02.10 15:31 |
|
hospitalier - посочиха ли ти някакъв адрес от където може да се закупи, аптека или каквото и да е??? Благодаря ти.
| |
Тема
|
|
|
Автор | zuzi (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.02.10 15:39 |
|
как стана поръчката, моля обясни подробно
| |
Тема
|
[re: zuzi]
|
|
Автор | nadi (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.02.10 16:33 |
|
naistina na vsichki e mnogo vajno da napravim porachki po-barzo.Vseki den za nas e vajen taka che ako niakoi znae da kaje.V ponedelnik kato govorih s profesora mi kaza che shte ima vazmojnost da se poracha ot bulgaria kato razbera koi e 6te spodelia.
Кирилицата е задължителна!Редактирано от *jull** на 16.02.10 20:44.
| |
|
Баща ми говори с професора 2 пъти днес.Обяснил му е за какво става въпрос- рак на панкреас неоперабилен.Професора е предложил на баща ми лично да му го донесе на 5 идния месец.Само че ние може още в петък да го получим дай Боже.Ще идва човек от Русия тука който ще го донесе като го вземе от офиса им.Единственото което искат е епикриза на техния имейл на РУСКИ или АНГЛИЙСКИ -може и кратка да е епикризата с хистологичен анализ.Човека като отиде да вземе лекарството ще каже за кой става въпрос -те правят справка и изписват схемата на приемане и дозировка.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|