|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Re: СТАВРИНОЛ?
[re: DDeli]
|
|
Автор | нaдeж (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.02.10 00:13 |
|
ако някой ви обещава закупуване на лекарството, не се лъжете!!!!!Смея да кажа ,че по никакъв начин не можете да закупите от Бг лекарството Ставринол и да ви бъде изпратено от Русия. Ето и отговорът ми ,който получих по повод закупуването и доставката до България :
К сожалению мы не можем доставить препарат в Болгарию. Ставринол не может быть отправлен почтой, поскольку при почтовой пересылке не могут быть соблюдены условия хранения и он может испортиться.
Единственный способ получить препарат - это забрать его в нашем офисе в Москве.
Ставринол это экспериментальный препарат. Для того, чтобы его получить, необходимо выслать на наш е-mail (info@stavrinol.ru) эпикриз о заболевании с указанием гистологического типа опухоли, проведенного и планируемого лечения. Документы должны быть на русском или английском языке. После рассмотрения этих документов будет принято решение о целесообразности или нецелесообразности применения Ставринола.
Нано-С
Тел: +7 (495) 769-11-62
Е-mail: info@stavrinol.ru
www.stavrinol.ru
| |
|
Да абсолютно същия отговор получих и аз на английски обаче.Добре щом отпада варината за закупуване от разстояние кво правим???
| |
Тема
|
[re: hospitalier]
|
|
Публикувано | 16.02.10 00:27 |
|
hospitalier право да ти кажа сме се хванали като удавници за сламка.Мой прияте лекар с тежка ракова диагноза игодини наред борещ се за оцеляване ми сподели днес след като писах до руския саит ,4е знае за ставринола.И че професора е поредния мошеник.Този човек,който е лекар и е запознат със системата и леченията и е опитал всичко -щом той казва, 4е това е поредната медийна истерия - нямам причина да не му вярвам. И той иска да оздравее и търси начин.Нелогично е да отрича нещо, което може да му помогне.Просто раково болните и близките и са много отчаяни и доверчиви.Това поне е моя извод ....
| |
|
"Добре, щом отпада варианта за закупуване от разстояние, кво правим???
Ами задействаме същата схема, като за отровата от Син скорпион от Куба...
"Совите не са това, което са..."
| |
|
Принципно схемата не е лоша(тази Кубинската) ,но дали ще може да я задвижим и тук...ще опитаме в това съм сигурен...имаме агенти в цял в свят и от КГБ биха ни завидяли
Надеж, във връзка с мошеничеството когато става въпрос за нанотехнологии нещата трудно могат да се фалшифицират.Това е международен проект от учени на най високо ниво.И все пак с какво се аргументира твоя приятел лекар за мошеничеството на професора.Отдавна се знае че нанодиамантите са потенциално средство за лечение на рак....сега просто се появи препарат.
| |
Тема
|
[re: hospitalier]
|
|
Публикувано | 16.02.10 01:07 |
|
Много накратко говорихме с доктора вчера и не съм задълбавала.Ще го попитам.Но от панцеята никой не бяга.Още по-малко чловек с диагноза рак.
| |
|
Подобен отговор получих когато питах за ГА 40. Даже ми казаха, че препарат неразрешен за употреба в БГ изобщо официално не могат да ми пратят. Посъветваха ме да се консултирам със специалистите им за приложението му и да си намеря човек който пътува до Украйна (то е украинско) за да ми го донесе...
Всеки ден има влакове от Москва. Всеки има познати от Русия, ще го купим.С влак е по-лесно, с тези проверки по летищата, ама и със самолет сигурно може. Но аз искам да знам как се прилага. И аз съм писала и чакам отговор. Прикачила съм и епикризите и изследванията. На мен обикновено ми казват, или да спрем сегашното лечение, или, че не става пак заради него. Да видим сега какво ще ми кажат.
| |
|
Как не Ви е срам да се представяте за ст. н.с. Маргарита Димитрова Апостолова, Тел.: 2-979-3684, Факс: 2 8728050, e-mail: margo@obzor.bio21.bas.bg от Института по молекулярна биология, Българска на науките (БАН)??? И давате мнение, неподкрепено с аргументи и отчайвате хора и близки тук, които имат нужда от подкрепа и оптимизъм. Ставринол не е панацея, до сега е изследван и се справя с 18 вида онкозаболявания. Тестовете продължават, но доказателствата и бързането в науката не са разбираеми. Нека нещата да се развият поправилата, а не със спекулации и опорочаване. На хората тук им пожелавам здраве, здрав разум и оптимизъм за тяхното бъдеще! Да разчитат само на почтените хора. Отличават се със смиреност, вглъбеност и постоянни усилия в своята работа.
Sloni1313, oт "почевите" следовници ли сте и чувствате "бизнеса" си застрашен? Затова ли се "изпуснахте"? В комбина ли сте с Росен Василев/papirosko? Възмутително е да се обажда човек тук без да разполага с конкретни факти Не е необходимо да ми отговаряте, отговорете ще ви търси съвестта.
| |
Тема
|
[re: MamaD]
|
|
Публикувано | 16.02.10 02:23 |
|
Щом казват че не може да се осигури съхранение при пренасянето му значи си има изисквания за което. Нали не си представяте ,че с московския влак е въпрос на няколко часа доставката.
| |
Тема
|
[re: нaдeж]
|
|
Автор |
MamaD (член) |
Публикувано | 16.02.10 03:49 |
|
Нищо не си представям, знам, че ще намерим решение! Винаги съм намирала, ще намеря и сега!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|