|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
Тема
|
Re: Засадих дръвче!
[re: .mitko.]
|
|
Автор | Гpeзo (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.12.07 17:24 |
|
аз засадих 90 000 борчета и брезички... за съжаление в Швеция :(
| |
Тема
|
чуствам се добре
[re: Гpeзo]
|
|
Автор |
Mиcлeщ (имам мнение) |
Публикувано | 10.12.07 09:16 |
|
Чуствам се добре, като и аз засадих една елхичка до блока. Макар и малко, това е много. Мисля си как децата от блока (малките особенно) и се радват и чакат да я украсят за Коледа, Е, тази Коледа може би не, че е още малка но следващата...стига да оцелее разбира се - защото малоумници колкото си щеш !!!
Да се учим от миналото, живеем с настоящето и мислим за бъдещото !!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
.mitko. (пчела) |
Публикувано | 10.12.07 09:20 |
|
Е, че Швеция да не би да е на друга планета
Пък и да беше, даже още по-радостно щеше да бъде
Поздравления!
| |
Тема
|
|
|
Автор | ropckия (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.12.07 11:55 |
|
Като бях ученик съм засадил стотици борчета. Сега ги секат! Вчера засадих една дива круша, която след година-две смятам да ашладисам, /облагородя/! И това си го правя в БГ, където са моите деца и внуци, моите приятели, моята природа! Все пак, пожелавам ти много щастие и късмет в Швеция!
| |
Тема
|
|
|
Автор | тypиcт (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.01.08 16:34 |
|
Засадил съм много, не им зная броя, но ето това ми е най-скъпо, дано оживее!
[image]http://i41.photobucket.com/albums/e286/geometre/Picture152.jpg
[/image]
| |
Тема
|
Re: посадих дъб
[re: Bacил]
|
|
Автор | Дидaka (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.02.08 23:02 |
|
Чудех се как се сади дъб, но от твоето мнение разбрах, че се хваща от жълад! Ако може да ми кажеш колко време трябва да го отглеждам и кога е подходящо да се сади? Пиши ми кратък отговор на имейл: k1_warrior@abv.bg Благодаря
| |
Тема
|
22 Март - 22 Април Градска инициатива ЗаПриродата
[re: Дидaka]
|
|
Автор |
.mitko. (пчела) |
Публикувано | 18.03.08 09:55 |
|
Национален пролетен конкурс
2008 03 12
Доброволци България и Граждани за Рила, с подкрепата на Коалиция „За да остане природа в България”, обявяват национален пролетен конкурс за най-красиво околоблоково пространство „Красива среда за хармоничен живот”.
Продължителност на конкурса: От 22 март, първа пролет, до 22 април, международен ден на земята, в който участват над половин милиард хора от цял свят.
Каним от цялата страна всички, които са в пролетно настроение и желаят да живеят в хармония с природата, включително и домашните им любимци, да се включат в конкурса.
можете да намерите повече информация за конкурса, както и помощни материали за тези, които желаят да поемат отговорността да координират облагородяване на зелени площи в техните квартали.
Условия
1. Почистването и озеленяването да се състоят между 22 март и 22 април 2008 г.
2. Да участват самите жители на квартала, а не да се плаща на ландшафтна фирма да извърши работата.
3. До 30 април 2008 г. да се изпратят по имейл или по пощата 3 снимки преди, 3 - по време, и 3 - след завършването на дейността, заедно с кратка история на инициативата.
...
Повече информация -
Както и на други места в сайта на
Успех на всички в това и във всяко подобно начинание! (Не става дума за печелене на конкурси, а за това да направим нещо хубаво - всеки сам и всички заедно)
| |
Тема
|
[re: тypиcт]
|
|
Автор | petya (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.03.08 17:59 |
|
Аз не съм засадила нито едно дръвче:( От 3 години, ако не и повече, искам да го направя, но нито зная къде, нито как, нито кога. Благодарение на тази тема научих доста.
Искам да кажа, че още не съм прочела всички мнения в темата-ще го направя, но нямам търпение да дам следното предложение:
Не зная от кои краища на света сте(хората които четете това), но предлагам да организираме една среща някъде в България. Дори и 5 човека да сме можем да се повеселим садейки дружно дръвчета.
Надявам се, че не съм твърде наивна, но бих се зарадвала на такова мероприятие.
| |
Тема
|
6 април 08, Игликини поляни, Витоша
|
|
Автор | U. (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.04.08 20:01 |
|
ако сте си взели коледна елха в саксия, елате да я засадим с WWF.
мястото е недалеч от Дендрариума, преди разклона за Копитото.
| |
|
Миналата седмица участвахме в залесяването на опожарените гори в старозагорско. За инициативата разбрах от този клуб. Повече инфо тук:
Тази седмица ще продължи залесяването на същото място. Транспортът от София е уреден от организаторите, минава и през Пловдив. Не знам ти откъде си.
Ето снимки от миналата седмица:
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
|
|
|