|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Re: Психо-тормоз на работното място
[re: lipari]
|
|
Автор |
Desideratum (forGIVEtoforGET) |
Публикувано | 12.06.19 11:30 |
|
Очаквам да изкараш и други мързеливи. Дори и себе си. Кой ти готви, перв, чисти у вас?
А.. Мъжът ти. Да е жив и здрав.
Докато ти го раздаваш фюрер с пола.
С всеки съм който както си постели!
| |
Тема
|
[re: DarkSide]
|
|
Автор |
Публикувано | 12.06.19 11:32 |
|
Ела пробвай същото тук като чужденец в Норге, и ще видиш бяло видело.
Ще те изкарат враг на Норвегия.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 12.06.19 11:34 |
|
Сготви ли, изчисти ли а? Паразит такъв. Фюрер в пола.
| |
|
Не съм жертва. Има голяма вина.
Но липсата на квалификации, не значи че трябва да търпим освиенциум.
Сори. Има си закони!
| |
|
Ако се върнеш трети път в тази фирма, значи си тъп на галош.
Аз болен, беден.. Никога назад при мизерници.
Колкото и в отчаяния да си ги мисля на моменти тези неща.
Повече няма да търпя унижения.
Планово и стратегически и аут.
| |
|
Вместо Алиса тук да мързелува, да си сготви, изпере, изчисти и подреди у тях.
Освен ако мъжът под чехъл не е на каишка да ги върши тия неща.
Аз се оправям всичко, но по собственно желание.
| |
|
Фирмата не е една, две са.Но последната работа ме натоварваше неимоверно, не тормоза който да е бил не повече от месец в края.През другото време без тормоз се чувствах като абсолютен парцал и физически и емоционално.Дотолкова, че като се приберях от работа при все че там цял ден практически само седях и ходех да пуша лягах на леглото все едно, че съм копал цял ден кладенци. толкова не ми беше интересно, скучно и тъпо.Захванах се с хоби ракетостроене и то поглъщаше цялото ми свободно време докато една ракета не прелетя повече от километър и се заби в един двор. А веднъж като изстрелях една двустепенна и тя полетя като балистична хоризонтално и право към едно село и жената вика "май някаква жена плаче" и това ми преля чашата наред и с други леки инциденти като 2 взрива на двигатели на 5 метра от мене, единия изкопа дупка дълбока метър а на втория соплото му изхвръкна с такова свистене и скорост, че половин час чаках да разбера убил ли съм някой някъде.
| |
|
При нас някой така или иначе трябва да си седи вкъщи да гледа децата. с едното патихме до болница като ги пуснахме на ясла. Така и си е болнаво но септември ще пробваме да ги поускаме на детска градина.Един така и така трябва да ги гледа.На жена ми заплатата за този град е доста висока освен това работата не и тежи, напротив тежи и да си седи вкъщи.Аз нито готвя нито чистя само си седя с малките.
| |
|
освиенциум. Тва пък кво е?
Не гледайте как изглежда, разберете какво Е
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Crazy Space (старо куче) |
Публикувано | 12.06.19 12:26 |
|
Тая е колелце в механизма, а механизмът е повреден. Произволът над служители от страна на некво колелце в йерархията винаги е симптом за нечитава фирма/държавна институция.
Не си заслужава драпането за заплата и пенсия.
Бил съм и в атомна централа и в бюро по труда.И в двете царува връзкарството и некомпетентността но в атомната то не може по никой начин да се сравни с държавна институция в град с висока безработица тоест там задължително повечето са връзкари, а шансът да се задържиш без връзки е да работиш за 3 ма връзкаря.А бюрото по труда е много яко бачкане- и като напуснеш трябва да се връщаш в него да се подписваш тоест един вид живот след смъртта.Всъщност работил съм и частно като слагах тръби за парно, там шефа издевателстваше над някакво малоумно момче а нали на накрайниците се намотава тефлонова лента и тя се намотава строго на едната страна та после при завиването да уплътни. Аз обаче толкова много се стараех да намотавам плътно, че съм объркал страните и оня като видя и като зина...После ме изпратиха да слагам едни тръби в един стол. И то трябвало да се изтеглят яко и после да се завиват други ама аз не знаех. И после се надигнали в горното помещение и трябвало да ги режат. Тоя пак зина...И после нещо ми прещрака и там опъвахне една дълга тръба той от едната аз от другата страна и така го издърпах с все тръбата, че ако не се беше пуснал щеше да си размаже главата в стената.И му казах ей дай си ми квот съм заработил, че ще те убия. преди това беше тормозил малоумното момче.Та така и не пробих и в частния сектор.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|