|
Страници по тази тема: << 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | (покажи всички)
Тема
|
Re: Дискова херния
[re: lVO]
|
|
Автор | 3O3O (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.07.08 16:06 |
|
| |
Тема
|
[re: 3O3O]
|
|
Автор | 3O3O (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.07.08 16:09 |
|
| |
Тема
|
Re: Дискова херния [Кирилицата]
[re: acтpoapт]
|
|
Автор | lco (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.08.08 14:48 |
|
е задължителна
Редактирано от bira_more на 25.08.08 15:46.
| |
Тема
|
Re: Дискова херния[Кирилицата]
[re: Oтчaянa]
|
|
Автор |
sanddo (непознат
) |
Публикувано | 10.09.08 18:43 |
|
е задължителнаРедактирано от bira_more на 10.09.08 18:51.
| |
Тема
|
Re: Дискова херния[Кирилицата]
[re: sanddo]
|
|
Автор |
lz3mf (непознат
) |
Публикувано | 02.10.08 16:20 |
|
Здравейте,
и аз вече започвам да се отчайвам.Изчетох всички мнения,и незнам какво да предприема. Оперирана съм от дискова херния на шията на ниво 5-6 прешлен,със стеноза на латералния рецесус,шипове и т.н,преди 7 години.Две операции в рамките на 3 месеца.Пълен кошмар.Операциите по 7 4аса.За възстановяването изобщо не ми се говори. Един месец още в болницата,3 месеца с тая яка-отврат Втората операция ми беше двойна,режат те и на кокала дето е под кръста,оттам вземат кост и ти я слагат на шията,т.нар.костен шпан.Този шпан "преценили",че не е нужно да се слага при 1вата операция(била съм мн.млада-29 год.)ииииии айде последва втора.Казаха ми или операция или инвалидна количка,и аз нямах избор.Болките отшумяха за мн.кратко време,да кажем година.И после пак тръгнах по невролози...един вика нищо ти няма,друг вика трета операция,иииии ми писна и се зарязах,траех си болките.Докато освен че болките в гърба ми станаха пак непоносими,взе да ме боли и кръста и да ми отказва десния крак.Иии резултатите са ми плачевни:междупрешленното пространство на ниво Ц5-Ц6 е напълно заличено-блок прешлени(според неврохирурга,който ме оперира това е нормално и идеално).
М/упрешленните пространства на нужа Ц4-5 и Ц6-7 са стеснени и дисковете са сотслабен интензитет на сигнала.Предното епидурално пространство на същите нива е неравномерно стеснено.
Парамедианна и десностранна ДХ на ниво Ц4-Ц5.
Парамедианна и десностранна дискова протрузия на ниво Ц6-Ц7.
Дегенеративни промени на телата на прешлените с остеохондроза на диска на нива Ц4-5,Ц6-7.
И дископатия Л5-Еc1, Л2-Л3-само от снимка.ЯМР на кръста не съм си правила все още,но сигурно и там ще са хернии .
И наистина незнам какво да правя.Най-много да се гръмна.Дайте някакъв съвет
Благодаря
| |
Тема
|
[re: Oтчaянa]
|
|
Автор |
luki4a (непознат
) |
Публикувано | 22.10.08 16:25 |
|
хора казвам се виктор на 21 съм от 5 год се занимаам мн сетриозно с фитнес а от декември 2007 след една тренировка за гръб полу4их болки в кръста.те бяха поносимми и само при тренировка но с времето се усложниха и трябва6е да махна половината а после и вси4ки опр които натоварваха кръста.про4итаики ва6ите писания сум мн стреснат и съм твърдо ре6ен да отида лекар. мн ме е страх 4е 6те ми каже да не тренирам а тва е целия ми живот.за6то ме боли само в опр пози и при тренировка.бих си отна4ало профинид 5 броя и 3 флостерона помогнаха за 3 седмици и пак ме заболя.скоро пак си бих и не ми помогнаха и за толкова.не ми ли е рано за дискова херния,аз сум мн малък..правих си снимка на ренген с направление от джипито,каза ми 4е има мн големи разтояния м/у пре6лените и няма ка кда имам дискова херния и да не се притеснявам и така ве4е близо година,даде ми да пия накакви ''детскки'' хап4енца (жсе пак сум 105 кила)нямаха даже и 4асти4ен ефект.кажете ако има някакув стадии на дискова херния как е вузможно за една гопдина тежки тренировки с големи тежести да не я доразвия и да не страдам от непоносими болки.страх ме е като малко дете.може ли да е не6то друго, просто някакув сериозно възпален нерв и може ли да се стопира дискожата херния в едно положение и да тренирам без да се условнява
благодаря ви предварително http://www.politika.bg/society/article?aid=7285&eid=116&cid=60 pri nego mislq da otodaРедактирано от luki4a на 22.10.08 17:50.
| |
Тема
|
[re: luki4a]
|
|
Автор |
luki4a (непознат) |
Публикувано | 22.10.08 17:53 |
|
http://www.pressboard.info/Preview.aspx?articleid=93919 вижте това
| |
Тема
|
Re: Дискова херния [Кирилицата]
[re: APPEAR]
|
|
Автор | sheih (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.10.08 19:39 |
|
е задължителнаРедактирано от bira_more на 23.10.08 21:41.
| |
Тема
|
Re: Д-р Мерджанов
[re: kopa]
|
|
Автор | Pиkи (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.10.08 11:07 |
|
здравеи,има една книга-Петимата тибетци там има хубави упражнения,почни ги и после ми пиши как си
| |
Тема
|
Re: Лек
[re: мм]
|
|
Автор |
Пeнчo3aeka (ни риба, ни рак) |
Публикувано | 28.10.08 12:15 |
|
Вече цяла година нямам болки. Не искаха да ме оперират защото не видяха нищо за опериране, а аз умирах от болки. След това прочетох теорията на др. Джон Сарно и разбрах каква е работата. По-горе съм дала линкове и подробни обяснения. Смело мога да твърдя, че от полу-инвалида, в който се бях превърнала, сега тичам, играя тенис, плувам, ходя с километри, катеря се по планините и обикалям Европа. Преди година това ми изглеждаше невъзможно. Въпросът е да се проумее характера на болките.
Щука май?
| |
|
Страници по тази тема: << 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | (покажи всички)
|
|
|