|
Страници по тази тема: << 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | (покажи всички)
Тема
|
Re: Моля за помощ и информация
[re: Andreeva]
|
|
Автор | Aнreл (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.10.07 12:10 |
|
Опитвам се да си представя какво сте изпитала. Много ми се иска да съм Ви полезен с нещо. Познавам едни хора, който са помогнали на много препатили и обикаляли из десетки лекарски кабинети. Ако говорите с тях съм сигурен, че ще имате някаква полза и Вие. Вярвам в това, защото безнадежните ситуации, които са подобрявали или излекували са наистина много. Поне можете да проверите. Това е център за нетрадиционна медицина. Не е шарлатания със сигурност. Там работи и един много добър хирург от Пирогов. Сайта е eloginova.net. Стискам Ви палци да имате повод да почерпите.
| |
Тема
|
Re: docks,
[re: BashMaistora]
|
|
Автор | Бaш Maйcтopa (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.10.07 12:29 |
|
Здравейте Баш Майсторе,казвам се Таня.
Разбрах от форума за успехите ви в лечението на дискова херния чрез мануална терапия.
Имам установена дискова херния и много ме боли кръста и десният крак,пила съм и продължавам да пия почти непрекъснато обезболяващи и всякакви други предписани ми хапчета-ефект почти няма.
Утежняващо състоянието ми е необходимостта (радостта) да нося и дундуркам едногодишното си дете,на 38год.съм.
Бихте ли могли да ми кажете приемате ли пациенти в настоящия момент ,и дали може да се свържа по някакъв начин с вас за преглед и лечение?
Ако може, пишете ми вашите координати,аз съм от Пловдив-0878557201,или ми пишете на пощата на мъжа ми- stayko.ivanov@abv.bg ,или във форума тук.
Желая ви здраве и предварително благодаря.
Таня
| |
Тема
|
Re: Дали е дископатия?
[re: Пeнчo3aeka]
|
|
Автор |
Marи (минаващ) |
Публикувано | 28.10.07 13:42 |
|
Привет!
От един месец си мисля, че ме болят бъбреци и след като се сковах-да не мога да се навеждам и сядам, посетих лекар в Токуда болница. Искам да ви попитам на какво се прави скенер, на гръбнака и таза отзад ли или това го решава лекаря.Правих си скенер на шия,гр.кош и абдомен поради друго заболяване.Страхувам се да не стане много облъчването, преди няколко дена беше първото.Имам болки и на плешките отзад на гърба и на свивката на крака.Преписаха ми нимезил и за мазане алгезал.Така след седмица ще решават каква ми е диагнозата. А не се търпи,като робот се движа.....Дали да чакам или да сменя лекаря?
| |
Тема
|
Re: Дискова херния
[re: Oтчaянa]
|
|
Автор | princessa (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.10.07 23:35 |
|
Катаплазма от хума,приготвена с топла вода.Поне 1 седмица да стои през цялата нощ.
| |
|
А как се подържа постоянна температурата на топлата вода цяла седмица?
Bеer? Mоre?
| |
Тема
|
[re: bira_more]
|
|
Автор | Marи (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.10.07 07:28 |
|
Знаете ли дискова херния или бъбреци - по какво да различа болката?
Какви са тези доктори дето ме питат,трябва да има симптоми,.....които да им показват?!!
Болката се е разпростряла отзад ниско и от пред на свивката на крака.Направих кръвни и урина - изследвания. Това може би ще помогне за диагнозата?Моля ви,аз писах по горе,но никой не ми отговори.....
| |
Тема
|
[re: bira_more]
|
|
Автор | princessa (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.10.07 22:25 |
|
Kaтаплазма от хума,приготвена с топла вода.Да стои през цялата нощ.
Прави се поне 1 седмица.
| |
Тема
|
Re: Дискова херния, специално до Маги
[re: princessa]
|
|
Автор | yraaa (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.10.07 23:33 |
|
Здрасти, Маги!Аз съм с диагностицирана дископатия+ишиас(болки в левият крак,а понякога и двата!)на 4-5прешлен от 20 години и се крепя с много гимнастика, разтягане+мажа с финалгон,но тази година нещо зациклих и нямаше оправия нито от лекарства, нито от мазила, нито от мануални терапевти....обаче ме оправи иглотерапията+пиенето на билки(някакви специални за отпушване на Qi енергията според китайците!Живи и здрави да са тези китайци, но те ме вдигнаха.....!Аз, както знаеш от другият клуб не живея ж България, но не може да няма иглотерапевти и в София.Непременно потърси, но съветът ми е търси си автентични китайски иглотерапевти.Тази терапия е уникална, защото тя лекува не само симптомите, а ми и причината...и според това ти определят и билките , които да пиеш!Успех и ако има нещо питай!
| |
Тема
|
Re: Дискова херния, специално до Маги
[re: yraaa]
|
|
Автор | Marи (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.11.07 06:09 |
|
Днес ще взема мерки за установяване на някаква диагноза, поне да знам какво е...Ще направя скенер или ЯМР.Правих кръвни изследвания и алкалната фосфатаза е завишена/с малко/,но извън нормата.Благодаря ви!Ще пиша
| |
Тема
|
Дискова Херния
[re: Пeнчo3aeka]
|
|
Автор | dimi (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.11.07 18:46 |
|
.След много продалжителни болки в левия ми крак и след много хапчета ми намериха дискова-херния.На 22 години съм.Не исках операция но всички доктори ми казаха че тя е решението на проблема.......Операцията е другата седмитса.
| |
|
Страници по тази тема: << 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | (покажи всички)
|
|
|