|
Страници по тази тема: << 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | (покажи всички)
Тема
|
Re: Дискова херния [Кирилицата]
[re: Д-p Heшeв]
|
|
Автор |
heshev (непознат) |
Публикувано | 13.06.08 09:51 |
|
Въвеждам в лечебната практика като алтернатива на нормалните операции "безкръвна операция" за дискова херния чрез озонотерапия.
Който проявява интерес да се обади на 0888 977 684 или 0878 977 674
Д-р Д Нешев- Неврохирургия гр Русе
| |
Тема
|
Re: Дискова херния
[re: vili73]
|
|
Автор | hrisa (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.06.08 19:42 |
|
ДИСКОВА ХЕРНИЯ
Смесват се два белтъка с 1 чаена лъжичка счукан бял тамян, 1 ракиена чаша гроздова ракия и част от счукана керемида (от старите керемиди). Разбърква се добре и се слага на вълнен парцал. Поставя се на болното място и така се преспива
| |
Тема
|
Re: Дискова херния
[re: kkk]
|
|
Автор | мpм (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.06.08 10:36 |
|
Здражеи
Ти ходил ли си там при този лекар
да неби да е някои 6арлатанин
| |
|
Ами няма да стане ясно от постинга. Нарочно така съм го написала. Който го е закъсал, ще се възползва от линковете, които съм дала, и ще си направи труда сам да се информира. Ако го мързи, да си страда. Доверие в българските и късогледите лекари нямам, но си давам сметка, че те самите са жертва на дезинформация. А някои са просто незаинтересовени и мързеливи и не ги е еня, че едни и същи пациенти им се влачат по кабинетите след месеци "адекватно" лечение. Ако бях лекар, щях поне да се замисля защо методите ми на лечение са неефективни.
Онези от Мюнхен бяха достатъчно почтени поне да не ми вземат парите за ненужни интервенции.
А аз продължавам да съм без никакви, подчертавам - никакви болки, правя неща, от които се бях отказала завинаги, спортувам активно, но не упражненията ме оправиха. Проблемът ми не е бил психосоматичен, просто диагнозата ми беше грешна, както е грешна на всички дългогодишни страдалци с диагноза дископатия, дискова херния, шипове, радикулит, плексит и прочее.
Но, както вече казах, който е истински мотивиран да се отърве от болките и да заживее човешки, може пък да се заинтригува от препоръките на Др. Сарно.
Щука май?
| |
Тема
|
Re: Лек
[re: Пeнчo3aeka]
|
|
Автор | mm (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.06.08 19:49 |
|
Зсравей те аз см със ДХ повече от5г отначало минаваше бързо от перосекам , фелоран , диклак, нурофен. С течение навремето нещата се усложняваха неминаваше толкова бързо, и инжекциите не помагаха веднага.Започнах да посещавам все по често невролозите, смених ме и лекарствата , и инжекциите, и милгами и какво ли не.Започнаха изтръпвания по краката , изтанявене на десния и болки,болки,болки.После от всички лекарства се овреди и коремат ми и болки те поспряха, но започна здраво куцане ,изпратеха ме и на Павел баня с минерална вана и екстензии.И те преминаха, срях да куцам и мислех че сам готова за работа , върнах след 178 дена болничен, и отново започнаха болките. След това си направих МРезонанс и всичко говореше за опрация на ниво Л5Л4С1.Според мен не нужно много да се чака , ако бях отишла на време нямаше да си овредя толкова нерва,сега сам добре имам стабилизанти на краста титанови пастини, които струват 4 500лв но стях предпазвам и дясната херния а и лявата беше доста зле, ако и този път бях отказала оперцията стапалата ми щяха да се парализират .Благодарна съм на доктор Габровски, Поптодоров ,Велинов затова че мога да варвя .Може пи други да има несполочливи опрации но аз имах добър екип. Нечакаи те твърде дълго за де не съжелява те това което си увресиш сам никои неможе да ти помогне , щом ви кажа че сте за опрация не отлагаи те. Колко то по рано толкова по добре. Лек де на всички .И помнете ДХерния не се лекува с лекарства само се забавя процеса , но хванат ли ви здраво болките сами ще искате скалпела. Дано да нямате никакви такива срахови ти болки.
| |
Тема
|
[re: Пeнчo 3aeka]
|
|
Автор | мм (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.07.08 20:12 |
|
След като не си се оперирала тогава как си сега ? И защо ако можеш, обесни не са искали да те оперирват. Аз съм с операция и титанови пластини на краста, там ги има на снимка . Наистена доста внушителна болница.
| |
|
Недей така бе човек хората се нуждаят от такива като тебе баш майстори дори и да не го осъзнават Аз също като тебе се занимавам с подобни неща и когато хората са доволни за мене това е ! Не се крий а дай да обменим опит и всичко което се прави в името на здравето да се затвърди още повече и хората да се усмихват по-често щастливи и здрави !
Чакам да кажеш как ще стане връзката! Аз съм отворен за всичко което предложиш....!
| |
Тема
|
Re: docks,
[re: Бaш Maйcтopa]
|
|
Автор | piter nesh (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.07.08 11:15 |
|
Ано някой чете във форума и се сеща за БАШМАЙСТОРА ,дайте по някакъв начин да се свържем с този човек, да го открием ,поне да направим връзка с него във форума,пък ако е рекъл Господ и да се срещнем с него !!!!
| |
Тема
|
Re: Дискова херния [Кирилицата]
[re: пaтил]
|
|
Автор | juli (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.07.08 12:57 |
|
е задължителна
Редактирано от bira_more на 15.07.08 21:01.
| |
Тема
|
[re: мм]
|
|
Автор | ss (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.07.08 22:18 |
|
Революционен двигателно-опорен колан за поддържане и лечение на херния на лумбалния диск. Disk Dr. представлява уникална разширяваща се система на основата на “въздушен джоб”, която спомага за комбиниране на ефективното лечение и облекчаването на болката чрез намаляване на налягането в лумбалните прешлени.
0889431027
| |
|
Страници по тази тема: << 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | (покажи всички)
|
|
|