Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:24 06.07.25 
Взаимопомощ
   >> Психоанализа и психотерапия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
Тема Моженови [re: Nerv]  
Автор nbb (весела)
Публикувано12.07.14 23:30

така да изглежда, но не съм нито надменна, нито високомерна. Напротив, обичам да се смея и да се закачам с хората, но тук нещо не ме разбират. Поради тази причина безброй пъти решавам да се махна, но все не се получава.

Тема Re: Моженови [re: nbb]  
Автор Nerv (far far away)
Публикувано12.07.14 23:42

Е извини ме, не исках да се чувстваш упреквана. Просто си помислих, че твърдения от рода на (цитирам по памет):

- тук съм за екпериментирам [с опитни зайци/ мишки/ жабета...]
- хич не ме интересува какво другите си мислят/ ще си помислят за мен.
,

ако се спестяват или, ако поне не се афишират със задоволство, (щото са едва ли 100 про истина) - ще помогнат да не ти се наемат останалите клубари.

Тема Тованови [re: Nerv]  
Автор nbb (весела)
Публикувано12.07.14 23:47

не е задоволство. Винаги казвам какво мисля, за да не би да заблудя някого в намеренията си. Не се чувствам упреквана. Предпочитам хората да бъдат искрени с мен, а не лицемери.

А експериментите ги правя със себе си, защото се оказва, че от край време не приличам на повечето хора, които съм срещала в живота си на живо, а и тук също.

Тема Re: Тованови [re: nbb]  
Публикувано13.07.14 00:03

Винаги казвам какво мисля,

Я накой дето е чел и знае повече в психологията и анализа да каже:
- Това възможно ли е изобщо?

Такива хора не може да има. Освен в приказките на Джани Родари, примерно.

Тема Re: Имате ли други профили в ДИР-а,нови [re: repose]  
Автор alisalisa-147324 (Лиса)
Публикувано13.07.14 00:10

преди да ти изясня моята позиция да те питам,
ти разбра ли/и някой изобщо/ защо клуба стана VIP?
на теб харесва ли ти клуба в този вид?
какъв е смисъла Дарк да развява това жълто знаме щом клуба е станал нечия обетована земя и вече никой не може да ви пречи?

Само кьоравите не разбраха, ти ако си бляла, не са ти криви дарк, ни дарковица.
роксана се доразтролила и друго решение, освен ВИП няма. Админът ги решава тези неща, както и факта, че всеки ВИП клуб има модератор, някои по 2-3.

Ку не ти харесва, при арменския поп. Дирските правила не са от вчера, пък това, че се прайте на вчерашни, е ваш проблем.

За използвача на машинописки, щото голям тежкар да си задейства процедурата по ВИП достъп: Ми смешно, та чак тъпо, ма ми дреме кой на какъв шут се прави. Закачих го, щото пробутва разни "ах и ох, ощетеният аз".

този мой постинг е изключение, не ми е интересно да се изживявам като VIP персона, даже ме е срам

Тая пък! Така наречените ВИП клубове са с ограничен достъп заради тролове като Роксана - ДИРът може да обезпечи само такава защита. Пък като не ти харесва термина, не си на заплата в дира, изходът е отворен.

амааааааа, това що си го насипала в постинг до мене?

Дарк като разбра, че модераторството му идва в повече не можеше ли да каже, да предложи на втори човек да му помага, и не да си прави каквото му скимне, а после да ходи по други клубове защото в този клуб вече почти няма живот?
това че някой си митичен Киро е казал, че клубовете трябва да стават VIP защото на него така му харесва, и някаква луда за връзване му помага активно съвсем не означава, че това трябваше да се случи и тук
и те тека...

Я да не ме занимавате с интригите си, баси мрънкалниците! Каквото имаш - направо към мода и админа. Оревахте клуба със селски изпълнения, после що нямало живот. Ми няма. Седмица не минава, без някоя ощипана кокошка да се развряска по дарковци и ръководства. От изтъпяване и скука нямате други теми, щото.

Тема Re: Имате ли други профили в ДИР-а,нови [re: Nerv]  
Публикувано13.07.14 00:17

Но веднага с правенето на клуба ВИП, модераторът трябваше да даде равни права на всички - достойни и нормални участници в клуба. Не е необходимо да се налага редовни и активни доскоро клубар(к)и да молят специално, защото в малък клуб като този, никовете, които пишат и винаги са писали тук би следвало добре да се познават от модератора.

То пъ, трета световна настанала, че някой писал на бележка за ВИП и почакал няколко часа. Аз като пратих, докато си изпия кафето, Дарк я препратил на Киро, админът дава достъп до ВИП, ако не знаете, не модовете, и вече можех да пиша.

Големи драми без грам информация! Ако някой не е получил достъп - да бие чело ЛИЧНО пред Киро.
Баси, от сто години се знаят тези неща, ма все някой заспал ще врътне интригата за спорта.

Тема Re: Стига бе,нови [re: nbb]  
Публикувано13.07.14 00:21

Е, тук яко ни манипулират и използваха Роксана да направят клуба VIP

това е сценария на ХААРП, ама не казвай на никого, за да не изчезнеш безследно при неизяснени обстоятелства. Първо ни атакуваха с Роксана, после пуснаха градушка над София, за да доразбият клуба и дира.

Тема Re: Имате ли други профили в ДИР-а,нови [re: alisalisa-147324]  
Публикувано13.07.14 01:05

Не, че е особено важно по същество. Духът на това, която казваш е вярно, но в буквите имаш поне 2 грешки (или поне така изглежда.)

1. админът дава достъп до ВИП, ако не знаете, не модовете,

Дори да е така етикета изисква (или поне позволява) писане до/ правене вятър първо на мода:

2. секи ВИП клуб има модератор, някои по 2-3.

Групата на отцепниците (во главе с Балд Риан, цар Изрод и С-ие.) пишат в другия випосан наскоро клуб (на Купонджиите), където за сега няма модератор. Иронично Рокси оправда изтрещяването си с благовидния предлог, че Лъки Евала ламтяла за модераторския жезул на този клуб. Засега там мод няма обаче, макар да е ВИП.

Но това са детайли да. При положение, че имаше служебна тема пусната от модератора е странно, че има толкова много ощипани...

Тема Re: Имате ли други профили в ДИР-а,нови [re: Nerv]  
Публикувано13.07.14 06:37

Като гледам, на двама-трима им е особено съществено да теоретизират, ръчкат мрънкат, интригантстват и измислят конспиративни теории.
Фасоните и превземките - ама защо автоматично нямам достъп, пък иванчо има, ах, колко съм подценен, ма е под достойнството ми да действам по правилата са вече лошо възпитание - зел се пръдльо насериозно и си въобразил, че това интересува някого.
Нямам грешка, пиша отдавна в клубове всякакви, вкл. и за взаимопомощ, още от времето, когато течаха бурни спорове около задължителната регистрация, после се разтролиха разни - небезизвестните Роксана, Джейми и гаджето на Джейми, вършаха, обръщаха теми наопаки по клубове, заобикаляха банове, сигурно е имало и други троли и дирът измисли това с вип достъпа. И то се обсъждаше надълго-нашироко до последната техническа подробност. Та, положението е такова - модът на съответния клуб представя на админа ник или списък с никове, желаещи достъп до клуба и той одобрява или не, предвид това, кой потребител иска достъп и дали вече му е отнет или има основания да не му бъде даван. ВИП достъпът до един клуб дава такъв и до всички ВИП клубове. Които са ВИП заради троловете. Дарк на уши да се изправи, ако Киро не даде ВИП на джъмблес или блъд, няма да имат достъп до тук.

Абе старите дирски потребители са наясно, минавали сме през тези процедури, известни са, като гледам, траят си. Тук - врясъци разни. Нито пита, нито се интересува, ама да се изкаже.

п.п. всяка коза - за свой крак - относно как е в този клуб, пък как в комшиите.

Тема Re: Ах, недей...:)))нови [re: nbb]  
Автор Lira Emerald (Happy dreamer:))
Публикувано13.07.14 09:52

Моля ви се...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.