|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
Тема
|
Re: Имате ли други профили в ДИР-а,
[re: Lucky Eva]
|
|
Автор |
Nerv (far far away) |
Публикувано | 10.07.14 20:09 |
|
Трябвало е да кръстят клубовете дир.бг
dir.b[u]g
| |
Тема
|
Re: Единственото,
[re: nbb]
|
|
Автор |
Nerv (far far away) |
Публикувано | 10.07.14 20:10 |
|
Каква беше преди да станеш 'весела'?, ако не е 'тайна'?
| |
Тема
|
В началото
[re: Nerv]
|
|
Автор |
nbb (весела) |
Публикувано | 10.07.14 20:11 |
|
не можеше да се променя титлата, та минах през всички нива.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Lucky Eva (независима) |
Публикувано | 10.07.14 20:11 |
|
А ти знаеш ли от какво се получават тези бъгове? Аз не разбирам защо става така.
| |
|
Разсмя ме!
Не гледайте как изглежда, разберете какво Е
| |
|
Аха, и като се сетя какъв радетел за писане на кирилица е Киро, което всъщност аз аплодирам ... ох, чакай, да не би да е заради връзката Киро - кирилица ..., пък накрая да прецака кирилските никове така!
впрочем, в началото от незнание бях razbiram, после се покирилчих и бях щастлива и сега ...
| |
Тема
|
Не е тайна
|
|
Автор |
nbb (весела) |
Публикувано | 10.07.14 20:17 |
|
Сладурче.
| |
|
Имах състудентка, която се казваше Весела Плачкова, без майтап!
| |
Тема
|
[re: Lucky Eva]
|
|
Автор |
Nerv (far far away) |
Публикувано | 10.07.14 20:23 |
|
Дарк Сайд е по-компетентен, но грубо казано платформата на сървъра е писана/ предназначена да работи под MS-DOS (или IBM-DOS, което си е все тая).
Иска се сериозно пипане след всеки хардуерен ъпгрейд с нови платформи, нови сървъри с нов напълно непригтоден към старата система софуер.
Освен това абсолютно всеки програмен продукт без изключение, се пуска на пазара и в експлоатация с дефекти, които, ако всичко е наред с течение на времето се отстраняват от програмистите на първоначалния екип.
Говори се, че софтуера на дир-а е писан от Динозаврите, а те както знаем от палеонтологията са изчезнали.
Твърди се също, че собствениците на ДИР.БГ (цялата медия), не са особено заинтересувани от клубовете (просто фейсбук, туитър, tumblr и т.н ги изместват като медия за обмен на инфо. Тук остават само последните мохикани с чаша мохито в ръка и като я пресушим, ще се свърши и вдъхновението крепило толкова години дира...) и по тази причина не инвестират и стотинка за надграждане. IDK - както се казва в оня виц:
- Какво значи IDK?
- I don't know.
- Ще питам някой дето знае тогава;)
| |
|
все се сърдех и майка ми каза, че ще ми сменят фамилията и ще се казвам Весела Кисела.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
|
|
|