Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:25 12.07.25 
Взаимопомощ
   >> Психоанализа и психотерапия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
Тема Re: Имате ли други профили в ДИР-а,нови [re: Lucky Eva]  
Автор Nerv (far far away)
Публикувано10.07.14 20:09

Трябвало е да кръстят клубовете дир.бг
dir.b[u]g

Тема Re: Единственото,нови [re: nbb]  
Публикувано10.07.14 20:10

Каква беше преди да станеш 'весела'?, ако не е 'тайна'?

Тема В началотонови [re: Nerv]  
Автор nbb (весела)
Публикувано10.07.14 20:11

не можеше да се променя титлата, та минах през всички нива.

Тема Re: Имате ли други профили в ДИР-а,нови [re: Nerv]  
Автор Lucky Eva (независима)
Публикувано10.07.14 20:11

А ти знаеш ли от какво се получават тези бъгове? Аз не разбирам защо става така.

Тема Re: Сеганови [re: Nerv]  
Автор crazymonkey-126377 (тиха усмивка)
Публикувано10.07.14 20:12

Разсмя ме!

Не гледайте как изглежда, разберете какво Е

Тема Re: Имате ли други профили в ДИР-а,нови [re: Nerv]  
Публикувано10.07.14 20:16

Аха, и като се сетя какъв радетел за писане на кирилица е Киро, което всъщност аз аплодирам ... ох, чакай, да не би да е заради връзката Киро - кирилица ...

, пък накрая да прецака кирилските никове така!
впрочем, в началото от незнание бях razbiram, после се покирилчих и бях щастлива и сега ...

Тема Не е тайнанови [re: Nerv]  
Автор nbb (весела)
Публикувано10.07.14 20:17

Сладурче.

Тема Re: Не е тайнанови [re: nbb]  
Публикувано10.07.14 20:19

Имах състудентка, която се казваше Весела Плачкова, без майтап!

Тема Re: Имате ли други профили в ДИР-а,нови [re: Lucky Eva]  
Публикувано10.07.14 20:23

Дарк Сайд е по-компетентен, но грубо казано платформата на сървъра е писана/ предназначена да работи под MS-DOS (или IBM-DOS, което си е все тая).

Иска се сериозно пипане след всеки хардуерен ъпгрейд с нови платформи, нови сървъри с нов напълно непригтоден към старата система софуер.

Освен това абсолютно всеки програмен продукт без изключение, се пуска на пазара и в експлоатация с дефекти, които, ако всичко е наред с течение на времето се отстраняват от програмистите на първоначалния екип.

Говори се, че софтуера на дир-а е писан от Динозаврите, а те както знаем от палеонтологията са изчезнали.

Твърди се също, че собствениците на ДИР.БГ (цялата медия), не са особено заинтересувани от клубовете (просто фейсбук, туитър, tumblr и т.н ги изместват като медия за обмен на инфо. Тук остават само последните мохикани с чаша мохито в ръка и като я пресушим, ще се свърши и вдъхновението крепило толкова години дира...) и по тази причина не инвестират и стотинка за надграждане. IDK - както се казва в оня виц:

- Какво значи IDK?
- I don't know.
- Ще питам някой дето знае тогава;)

Тема Едно временови [re: crazymonkey-126377]  
Автор nbb (весела)
Публикувано10.07.14 20:23

все се сърдех и майка ми каза, че ще ми сменят фамилията и ще се казвам Весела Кисела.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.