|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
|
Ти пък защо толкова се впрягаш в един клуб? Има хора с реални проблеми, а според мен да се вживяваш толкова в това тук значи, че животът ти е скучен и дори че нямаш достатъчно социални контакти. Мен ми е гадно само ако някой ме обиди и то въз основа на нещо, дето съм споделила... ама кой какви интриги плетял и кой бил ВИП и кой кого изтрил - слабо ме интересува.
| |
|
| |
|
време беше суперинтересно в ГЗС, пишеха много, много интелигентни хора, сега се случва рядко да е забавно, затова се преориентирах тук. Ама като се почнат и в този клуб едни смешни войни, обиди, сръдни ... замълчавам си, оттеглям се за малко и чакам да поумнеят хората.
Не гледайте как изглежда, разберете какво Е
| |
|
кога се видяхте, че и гъза си въртяхте? Тъй, де - да не остана назад с лигните и аз.
| |
|
мъ, убичам въ" е твойта работа!
| |
|
случая проявяваш мнителност.
| |
|
И аз това се чудя. Хем написах неколкократно тук, че единственото, което осъзнах, е, че не съм дала достатъчно любов на хората, които обичам.
| |
Тема
|
Ами
[re: Nerv]
|
|
Автор |
nbb (весела) |
Публикувано | 13.07.14 23:25 |
|
ето ме тук. Непрекъснато чувам, че съм паднала от Марс, че съм глупава, наивна, даже тъпа, но аз съм такава и не смятам да се променям. То и няма за кога вече.
| |
|
тук е нищо. На живо да видиш какви сапунки заформям, където се появя.
| |
|
по-точно ?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
|
|
|