|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
|
(в клубовете, в които нямам право да пиша, защото не съм VIP)
това затруднение е лесно решимо с молба за ВИП достъп до админа във Въпроси и помощ.
Освен , ако не страдаш от извратена потребност да ползваш други хора за свои цели
| |
|
не изневеряваш на стила си
ще ти отговоря аз защото не знам дали той ще иска да ти отговори,
и защото аз съм ползваната, и аз го предложих,
защото беше шега точно заради тази тема, и още защото не виждам нищо нито извратено, нито лошо, а ти къде го видя, не знам.., ама всеки с възгледите си
поемам вината..с мезетата
това затруднение е лесно решимо с молба за ВИП достъп до админа във Въпроси и помощ
преди да ти изясня моята позиция да те питам,
ти разбра ли/и някой изобщо/ защо клуба стана VIP?
на теб харесва ли ти клуба в този вид?
какъв е смисъла Дарк да развява това жълто знаме щом клуба е станал нечия обетована земя и вече никой не може да ви пречи?
аз не съм писала молба до админа, просто написах на Дарк едно гневно "защо не мога да пиша?!" и веднага получих достъп,
какво следва от това?...че не е необходимо да се пише молба до админа/с копие до собственика на Дир-а, до омбудсмана и до ЕС/, а по преценка и усмотрение на модератора всеки може да получи достъп
направих си труда да питам и в други VIP клубове, оказа се така,
дори и Киро да дава достъпа, модератора решава на кого да се даде достъп, и може да предлага
от тук нататък сама си отговаряй "що така бе, Миме?"
за мен е смешно, и малко обидно клуба да е само за да чешете крастата на знаеш коя VIP кукувица, а хора, които са добронамерени, с който можем да се забавляваме, от които можем да научим нещо, и които никога не биха осрали/с извинение/ клуба, да трябва да се помолят много за достъп...
още повече, че знам, че HomoLudens няма да го направи защото е против модерирането дори, а не защото някаква гордост му пречи
Дарк като разбра, че модераторството му идва в повече не можеше ли да каже, да предложи на втори човек да му помага, и не да си прави каквото му скимне, а после да ходи по други клубове защото в този клуб вече почти няма живот?
това че някой си митичен Киро е казал, че клубовете трябва да стават VIP защото на него така му харесва, и някаква луда за връзване му помага активно съвсем не означава, че това трябваше да се случи и тук
и те тека...
този мой постинг е изключение, не ми е интересно да се изживявам като VIP персона, даже ме е срам
сега дори и някой да има нужда от помощ, не би могъл да я потърси тук
хайде, със здраве
Сън ли на разсънване сънувам?
Нов ли е наистина светът?;-)
| |
Тема
|
Re: Имате ли други профили в ДИР-а,
[re: Nerv]
|
|
Автор |
impulce (пенлива) |
Публикувано | 12.07.14 20:49 |
|
Да, разбира се. Може да има много причини.
Честно казано, мисля, че тези потребители не искат да експериментират със своята същност, а по - скоро с чуждата.
Или просто им омръзва - и се преобличат.
| |
|
това че някой си митичен Киро е казал
Киро не е митичен,
той е симпатичен и въртигъзичен.
Извинявам се, че влизам с лигня в - инак - сериозния пост - ама не можах да се въздържа. Изплува ми таз рима..
| |
Тема
|
Киро
[re: impulce]
|
|
Автор |
Nerv (far far away) |
Публикувано | 12.07.14 22:05 |
|
Тази рима е специално прдназначена за дакела (нашия естествено). Няма друго куче което да го умее това така добре още с посрещането.
| |
Тема
|
Re: Имате ли други профили в ДИР-а,
[re: repose]
|
|
Автор |
Nerv (far far away) |
Публикувано | 12.07.14 22:18 |
|
какво следва от това?...че не е необходимо да се пише молба до админа/с копие до собственика на Дир-а, до омбудсмана и до ЕС/, а по преценка и усмотрение на модератора всеки може да получи достъп
Предполагам причината клубът да стане ВИП е Роксана или невъзможността на форумната администрация да се справи с нея.
Но веднага с правенето на клуба ВИП, модераторът трябваше да даде равни права на всички - достойни и нормални участници в клуба. Не е необходимо да се налага редовни и активни доскоро клубар(к)и да молят специално, защото в малък клуб като този, никовете, които пишат и винаги са писали тук би следвало добре да се познават от модератора. Това значи, че Джъмби, Ау Ти (нищо, че е алт), цар Изрод (не съм сигурен дали няма перманентен бан всъщност), за Блъд не знам, мисля, че той ще има достъп като му изтече бана. Лично аз Блъди-Флъди не го чета - обикновено, защото винаги забива към една две опорни точки. Просто е железен и навит като пружина, но виждам, че доста други клубар(к)и си го харесват.
С две думи, когато заради Роксана (примерно) отрежеш достъпа на Джъмби (непримерна) , цар Изрод и не знам още на кого под формата, че не си ги флагирал като Вип-аджии - това си е удобен начин и използване на повода за саморазправа или пълна липса на несъобразителност (неподобаваща за добър мод).
В същото време, мисля, че ако си надделеят на срама и си поискат Дарк ще им даде права. Обаче явно те се оказаха много горди. (Това е по-скоро повърхностно мнение отколкото сериозен анализ разбира се.)
И слуховете за смъртта на клуба са преждевременни.
| |
|
не разбра иронията ми. От HomoLudens* можем да се научим на толкова много неща, но за съжаление атмосферата в този клуб явно не му понася, та толкова рядко го посещава.
| |
|
Нямах си и най-малката напредстава какво се случва. Даже още недоумявам. Аз не се чувствам ВИП, нито пък съм се чувствал някога... До този момент не ми се е налагало да искам позволение да пиша в клуба - просто не е имало разлика от преди и сега - ама никаква. Нямам идея защо - не търся и отговора... просто си пиша и това е... за мен клубът е станал ВИП поради некви набези на тролове. Нямам против никой - удовлетворява ме сегашното положение... никога не съм търсил под вола теле... В настоящия момент не мога да те разбера нито теб, нито Homo Ludens... наистина не усещам проблем - вие явно имате някакъв - може би имате някакво право или не... наистина не усещам какво се случва... може и за добро да е, може и за лошо... Ако имате лично нещо спрямо мен примерно - ИЗВИНЯВАМ СЕ... От мен към вас единствено уважение и добро отношение - но просто не разбирам КАКВО НАИСТИНА СЕ СЛУЧВА - ако може някой да ме светне - щот просто са ми чужди разправиите и неуредиците. Когато ги има се чувствам като риба в мътна вода - нищо не виждам - просто се движа по течението. Това са фактите и самата истина от моя страна. Винаги съм се опитвал да бъда честен и да има точни взаимоотношения - не винаги съм успявал... но сега просто не разбирам какво става наистина. СОРИ. Надявам се да ме осветли някой.
| |
Тема
|
Re: Да,
[re: nbb]
|
|
Автор |
Nerv (far far away) |
Публикувано | 12.07.14 22:29 |
|
Я ми кажи защо продължаваш да търсиш диалог с Рокси, при положение, че тя не спира да те обижда доста безцеремонно и грубиянската? Какво научаваш от нея?
Да ако се абстархираме от податливостта и към флъд, предразпологжението и да обижда и дрънка клиширани безумия си има и интересна страна. Неподправен стил в т.ч. с грешките и т.н. (почти копира Глигор, но на друго ниво - анти-бълХарско). Но определено не става за нормална комуникация. Или греша?
Извинения на вскички, на които този начин на разговора не им харесва, но темата която пуснах си беше клюкарска по начало.
| |
|
Ама наистина съм силно объркан
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
|
|
|