Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:23 07.07.25 
Взаимопомощ
   >> Психоанализа и психотерапия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
Тема Re: Имате ли други профили в ДИР-а,нови [re: repose]  
Автор DarkSideМодератор ()
Публикувано14.07.14 10:09

идеята на ВИП-а е че за потребителите всичко си е както преди, с изключение че в началото има леко неудобство, което се решава с една бележка до модератора, а след това клубът е защитен от тролове - дребното неудобство в началото (и то само за част от потребителите) е цената за защитата от безнаказаното тролене ... но щом някои юзери искат да използват това дребно неудобство за да гъделичкат величието на егото си, това е техен избор ...

... ВИП е просто дума - наименование (изключително неудачно избрано от някой дир-ски инженер, който си е нямал и хабер какви психологически драми ще предизвика с избора на това съкращение) на система за достъп до клубовете - това е дума за едно техничеко решение и това техническо решение на технически проблем изобщо не означава че някой е станал специален и че някой е станал по-специален от някой друг, учуден съм че толкова голяма част от клубарите възприеха неудачно избраната дума ВИП дословно и взеха да се тръшкат и пъшакт колко им било под достойнството да се числят към богоизбраните и прочие лигавщини и щуротии - ми лигавете си се колкото искате, но не си мислете че писането във ВИП клуб означава че сте миропомазани от някакво митично божество Киро, чийто пророк е модератора

Тема Re: Имате ли други профили в ДИР-а,нови [re: DarkSide]  
Автор Lira Emerald (Happy dreamer:))
Публикувано14.07.14 12:09

Тема Re: Еднонови [re: crazymonkey-126377]  
Автор Nerv (far far away)
Публикувано14.07.14 14:17

В отговор на:

пишеха много, много интелигентни хора, сега се случва рядко да е забавно, затова се преориентирах тук.

Ако бяхме във ФБ ( и ако имах акаунт там де), щях да почна да те следвам. (та да съм все закачен за интелигентното, беклим прифана нещо си и аз ...)

Тема Re: Аминови [re: nbb]  
Публикувано14.07.14 14:25

Непрекъснато чувам, че

А защо не си настроиш пеленгаторите и на другата честота, на която ти казваме колко си умна, добра, чувствена и т.н.?

Искам да кажа, че донякъде чуването е двустранен процес.

Тема Да винови [re: nbb]  
Автор crazymonkey-126377 (тиха усмивка)
Публикувано14.07.14 14:26

събера с мъжа ми, от глад ще умрете.

Не гледайте как изглежда, разберете какво Е

Публикувано14.07.14 14:45

(и то само за част от потребителите)

Да се абстрахираме от конкретиката - прилича малко на онази приказка на Оруел. За равните и по-равните:)

Тема Re: Имате ли други профили в ДИР-а,нови [re: Nerv]  
Публикувано14.07.14 14:55

ми кат ще се абстрахираме от конкретиката - не беше ли на киплинг онази приказка?

Публикувано14.07.14 15:01

Аз визирам "Фермата на животните". За Киплинг не мога да се сетя.

Смятам, че всеки уважаващ себе си ВИП клуб е достоен за алегорията Животинска менажерия, не е ли?

Публикувано14.07.14 15:33

както вече писах, ВИП е неудачно избран термин за техничеcко решение на технически проблем, нямам идея по какъв критерии е станало изготвянето на първоначалните списъци и защо някои са се окзали "ВИП" по подразбиране (на английски бай дифолт, на руски по умолчания), а за други се налага да се вкарват допълнително в списъците ... това първоначално вкарване в списъците най-вероятно е станало на повече или по-мaлко случаен принцип и не е имало черезвичайна комиссия (ЧеКа), която да преценява моралната устойчивост на всеки клубар преди да го включи в списъка, затова горкия плач на юзерката че "видната кокошка енбиби" е ВИП, а готиния отвсякъде пич Хомо Луденс не е ВИП, е напълно погрешно адресиран към мен и към митичното същество Киро - сигурен съм че тук няма никаква задна мисъл и шуробаджанащина, просто е станало така по технически причини и може да се реши елементарно с технически средства (поискване на включване в списъка), а не с емоционални обвинения и протести и стачки и манифестаци и тръшкания и вопли за справедливост и обвинения във властоопияняване и корупция ... по светлия пример на роксана, която даже на съд тръгна да дава дир-а

митичното същество Киро най-вероятно и хабер си няма нито коя е енбиби, нито кой е Луденс, той просто е копи-пейстнал един списък от няколкостотин юзера във ВИП списъка и е казал, че останалите ще ги включва при поискване, защо енбибито е била в този списък, а луденс не е - това едва ли някога ще го разберем, а и едва ли е от такава животрептяща важност, та за него да се чупят стойки на обиденост и прочие ...

Публикувано14.07.14 15:50

И понеже постоянно се споменава за Киро, митичното същество - не мога да не отбележа, че по една или друга причина определени клубари обидени от него го алегоризират именно с прасе. Животното представител на висшата "раса" от споменатата книга, раса самоиздигнала се на върха на пирамидата във въпросната Ферма, която накрая се изражда дотолкова, че еволюира до стъздания с досущ човешки вид.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.