|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
|
Благодаря за изложението, с тебе и хомолуденс няма какво да си кажем повече.
със здраве
| |
|
доста по-забавно е с много никове, все едно да имаш различни тоалети за всеки случай, като ти омръзне червения, да го смениш с тюркоазен; да си сложиш зелено парео на цветя за пембените джапанки, а когато ти стане едно такова курфюрстно, какво по-подходящо от кринолин и ник Кунигунда фон Куплунг /К. фон К./ ? А за настоящия клуб - от ник Хухавелка :) или пък за литературните клубове - Граф.Оманска? Или пък като те потегли към /почти/ абсурдното - Йонеска Достоевская. Или пък да избъзикаш лееекинко клубар с ник Новагодин, като се кръстиш Новагадина? Или да се пошегуваш с мъдреците от един друг клуб, от векове замръзнали в интервала 40-50, като се наречеш МЪДрец /на дядо си Мъдьо/ и съчиняваш "серенади" на случайно попаднала сред "дъртаците" мацка? А с кого ще би си хортувал особено фамилиарно Глигор, ако не със своята благоверна Глигорица или със съседа си Петърчо с ник Пъпката? Или малко солидарност с Гетсбито - под ник хинаус/хиатус? Или пък ако ти писне от кринолини и костюми, да си разпашеш пояса в Пороци като и ?
А когато вземат да ти скачат по любимите мазоли с разни модератски врътки и хитрувания, няма ли да се озззлобиш и да се превърнеш от просто стрина в Ззззлата стрина? Накрая да го удариш петзашес… Повечето пишех нерегистрирана и бих предпочела да не се налага да се регвам, макар че имах 3 акаунта /за щастие/. Защото си е трудно да сменяш ниците с един акаунт в една тема - да си веднъж Глигорица, веднъж Петърчо :)
П.П. Не съм използвала множеството никове за интриги, за да спамя и троля /език свещен на моите деди, от теб останаха сал наставките!/. Смятах, че е повече от ясно, че съм аз /затова се учудих, когато клубарката, на която МЪДреца посвещаваше дитирамби :), не го разпозна/
П.П.П. Като ми сецнаха другите акаунти и ми остана само този /харизан от хакера Пешо/, се почувствах сякаш от двата ти панталона единият вече е неизползваем, защото циганин те е повалил на асфалта, за да ти вземе чантата.
... E, май веднъж никът хиатус поспами… ама то беше със стихове на Ф. Лорка, така че не се брои… щото е било на ползу роду
след такава изповед май само номера на сутиена не съм си написала? Редактирано от tova sam az Ljo Kler на 15.07.14 20:57.
| |
|
поклон!
Междувпрочем, мярнах, че си използвала фигурата "шменти капели"(шменди и капели!) дори преди най-великия литератор на всички врена и народи.
Нямам думи.
А кой е тоз хакер Пешо?
(Кажи само, че ти трябва още един акаунт и ти го прайвам! )
| |
Тема
|
Re: Имате ли други профили в ДИР-а,
[re: Nerv]
|
|
Автор |
Church enemy (Faith savior) |
Публикувано | 15.07.14 23:57 |
|
Аз 6ъм с много никове които сменям.
Според настроението.
Колкото са по-мили хората с мен тук,пък и в реала толкова ще са по-мили и никовете.
Като гледам...не им се отдава на повечето доброто отношение,щом нося такъв мракобесен ник.
Всичко си зависи от вас спрямо мен.
Оправяйте се.
Където има воля,там има и начин!
TEMPORE NIHIL SANAT!!!
| |
|
...хехе, сега ли го разбираш... това е много тонизиращо и подтикостимулиращо, даже обединяващо... и кофти като те изберат за враг, по скоро за враг-ът,но трябва да го приемеш, иначе къв „враг ” си... приемането на ролята е част от играта, ама ти се дърпаш, Дарк...
Авторът на Илиадата е или Омир, или ако не е Омир, е някой друг със същото име.
| |
|
...еееее, ми напиши го и него де, баси... за пълнота ... хахаха, инак си е писаното направо: ааа, какво става тука, бе?.... братчед ?.... Теменужке? ... алелеле, майкоооо, оооо....
Авторът на Илиадата е или Омир, или ако не е Омир, е някой друг със същото име.
| |
|
викаш че съмтаймс ит'с гуд ту би бед:
Sometimes it's good to be bad
Bad to the bone
Sometimes it's good to be bad
Baby, bad to the bone
| |
|
Мдааа...с което ставаш още по-сеХи
| |
|
мда, вече и номера на сутиени взеха да се споменават, положението става ситуация
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
|
|
|