Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:33 07.07.25 
Взаимопомощ
   >> Психоанализа и психотерапия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: << 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | (покажи всички)
Тема Re: всъщност ...нови [re: osvoboden pich]  
Автор ShokoLada (искам лято!)
Публикувано09.03.20 17:02

Много добре го каза..

Тема Re: всъщност ...нови [re: Albena I]  
Публикувано09.03.20 17:03

Абе ще си говориш и с мен...

..а никак не си проста..

Тема Re: всъщност ...нови [re: Nuke Dukem]  
Публикувано09.03.20 17:05

Прочетено.

Тема Re: всъщност ...нови [re: ShokoLada]  
Автор Nuke Dukem (very good)
Публикувано09.03.20 19:06

Не е необходимо да уведомяваш като компютър дали и какво си прочела (както и какво ще направиш for that matter, just do it така да се каже), просто спри с перфидното поведение. Ако действително държеше на думата си, след онзи смехотворен инцидент с паролата повече никога нямаше да стъпваш тук. Не съм сигурен дали изобщо заслужаваш да имаш регистрация в този форум, след като не можеш да я опазиш от самата себе си.

Автор holi_day (fire-fly)
Публикувано09.03.20 19:28

Отношенията ми с Алекс, каквито и да са те - виртуални, реални, сексуални, духовни и т.н., теб не те интересуват, вън си от тях...можеш само да гадаеш.
в поза лотос, с машина за сценичен дим, чалма на главата с голям изкуствен камък на мястото на третото око, седим и гадаем, гадаем и разгадаваме...

ми то друго по-важно няма!
нюк е седнал на дъска, абе, направо на скейборда си, ние с джъмбилота го подпираме от двете страни
вдишваме през носа, на издишване се чува ммммм - като звук, издаван от мъжка котка
и се получава резонанс на около 3 км, но не в диаметър на окръжност, а елипса
нюк щраква пиромолив и започва да смята коничното сечение - конична повърхнина с равнина в кой случай е окръжност, в кой елипса с два фокуса - единият кръщава Ш/околада/, другия А/лекс/ и светът вече е едно елементарно нищо. ясно е всичко
от законите на живота до законите на движението на планетите

Редактирано от holi_day на 09.03.20 20:37.

Тема Re: всъщност ...нови [re: holi_day]  
Публикувано09.03.20 19:29

Факт е, че го споменава непрекъснато.
Причина?

Тема Re: всъщност ...нови [re: Nuke Dukem]  
Публикувано09.03.20 19:35

Прочетено!

Публикувано09.03.20 19:35

питаш Нюк: Какъв точно ти е проблема?
а ти си без проблеми

Относно диалекта и правописа, не съм на наУчно събрание и въпроса е да разбереш, какво ти пиша, ама май или те надценявам и толкова си можеш, или пък се правиш, защото не ти изнася.
но и при двата случая проблема не е мой.

всеки допуска грешки
и аз често
разликата спрямо теб - Ваше Шоколадово Височество, е това, че останалите признават грешките си и обикновено другите омаловажават пропуските като гледат същността на написаното и не се вкопчват в правописа
при теб е омаловажаване на собствените си пропуски - нещо като "извинявам се/сама себе си", а не "извинете ме /вие - мен/"

Публикувано09.03.20 19:36

пп хайде сега повикай какичките Холи и Джъмби да те защитават от лошата Шоколада.
факт е, че и ти току ме споменаваш
толкова си заслепена, че не виждаш себе си

спри се за малко, помисли и за другите гледни точки
голяма истерия си
няма как в живота да ти е лесно при постоянната ти склонност и желание да обидиш
няма щастие така
не си малка, време е да го разбереш
и дрогирана ме изкара, и за луда да ме обявиш - все тая за мен
но е ясно, че ако нюк има проблем, ти имаш в пъти по-големи

Тема Re: всъщност ...нови [re: holi_day]  
Автор Nuke Dukem (very good)
Публикувано09.03.20 19:45

но е ясно, че ако нюк има проблем, ти имаш в пъти по-големи

Това не е съвсем вярно, да не кажа изобщо... Тя поне има дъщеря да кажем най-малкото.

Страници по тази тема: << 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.