|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
Защо питаш мен? Аз откъде да зная.
| |
|
Доколкото съм запомнила, ти обичаш да се грижиш за бездомни животни. Би ли взел това несретниче да се грижиш за него? Така няма да бъде изхвърлено на улицата.
| |
|
+ 10
| |
|
бла-бла, но когато стане това факт...
Първо го направи, пъх после се похвали. В момента се хвалиш с чистите си намерения, а не с нещо постигнато. Думите ти нямат нито грам субстанция. Бас хващам, че до края на живота си този твой въображаем приют ще остане само на пиксели в Дира. Честно казано не вярвам дори и онова нещастниче да осиновиш, камо ли да се грижиш за цял приют животни.
| |
|
Нюк, струва ми се че се опитваш да манипулираш и изнудваш... Всеки си има негов си път... Твоят явно е да помагаш на загубени животинки - това не означава, че това трябва да е мисия на всеки.
| |
|
Доколкото си спомняш, тази зима направих това за едно старо куче, което се беше приготвило и чакаше да умре. Само че аз не си правя евтин дирски пиар и говоря само за това, което реално мога да свърша. Вкъщи се грижа за 2 кучета, а вие с голословните политически коректни приказки не се грижите дори и за едно. В най-добрия случай храните някое бездомно нещастниче, макар че и това е под въпрос... А иначе на думи сте готови цял приют да сътворите – само във вашето въображение обаче.
Та да ти отговоря на въпроса – тя или ти бихте ли взели това несретниче да се грижите за него? Така то няма да бъде изхвърлено на улицата.
Редактирано от Nuke Dukem на 08.03.20 12:16.
| |
|
няма място за неправилно или неправилно, поне не и тук в тази тема с мен, оглеждам себе си във вас ... и се запознавам със себе си ...
Боже, ами ето ... аз си дадох нужният ми отговор за този момент:)))
Честит празник и на теб, красавице!
| |
|
а вие с голословните политически коректни приказки не се грижите дори и за едно.
Точно така. Отказвам категорически и открито.
| |
|
Пич, не схващаш ли колко лицемерно е да "градиш" въображаеми приюти без да осиновиш едно с нищо виновно, че се е родило на неподходящото място и в неподходящия момент куче? Че и да говориш открито за това, все едно действително възнамеряваш да го материализираш? Каква мисия, какви 5 лева, като докато разтягате локуми тук и си храните егото с благородни слова, кученцето ще си отиде под гумите на някой автомобил? Като е казала приют – да го направи, пък ако не може, да си признае и да си отвори сърцето за поне едно от тези обречени създания.
| |
|
Ми дано в следващия живот се родиш като едно от тях тогава... Да ти е урок за по-следващия.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|