Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:49 06.07.25 
Взаимопомощ
   >> Психоанализа и психотерапия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Re: всъщност ...нови [re: Nuke Dukem]  
Автор dama spatia (зеленоока)
Публикувано08.03.20 09:33

Защо питаш мен? Аз откъде да зная.

Публикувано08.03.20 09:37

Доколкото съм запомнила, ти обичаш да се грижиш за бездомни животни. Би ли взел това несретниче да се грижиш за него? Така няма да бъде изхвърлено на улицата.

Тема Re: всъщност ...нови [re: osvoboden pich]  
Публикувано08.03.20 09:37

+ 10

Тема Re: всъщност ...нови [re: ShokoLada]  
Автор Nuke Dukem (very good)
Публикувано08.03.20 09:38

бла-бла, но когато стане това факт...

Първо го направи, пъх после се похвали. В момента се хвалиш с чистите си намерения, а не с нещо постигнато. Думите ти нямат нито грам субстанция. Бас хващам, че до края на живота си този твой въображаем приют ще остане само на пиксели в Дира. Честно казано не вярвам дори и онова нещастниче да осиновиш, камо ли да се грижиш за цял приют животни.

Автор osvoboden pich (Ultimate good)
Публикувано08.03.20 09:40

Нюк, струва ми се че се опитваш да манипулираш и изнудваш... Всеки си има негов си път... Твоят явно е да помагаш на загубени животинки - това не означава, че това трябва да е мисия на всеки.

Тема Re: всъщност ...нови [re: dama spatia]  
Публикувано08.03.20 09:40

Доколкото си спомняш, тази зима направих това за едно старо куче, което се беше приготвило и чакаше да умре. Само че аз не си правя евтин дирски пиар и говоря само за това, което реално мога да свърша. Вкъщи се грижа за 2 кучета, а вие с голословните политически коректни приказки не се грижите дори и за едно. В най-добрия случай храните някое бездомно нещастниче, макар че и това е под въпрос... А иначе на думи сте готови цял приют да сътворите – само във вашето въображение обаче.

Та да ти отговоря на въпроса – тя или ти бихте ли взели това несретниче да се грижите за него? Така то няма да бъде изхвърлено на улицата.

Редактирано от Nuke Dukem на 08.03.20 12:16.

Тема Re: всъщност ...нови [re: Vitalite]  
Автор jumbles ()
Публикувано08.03.20 09:46

няма място за неправилно или неправилно, поне не и тук в тази тема с мен, оглеждам себе си във вас ... и се запознавам със себе си ...
Боже, ами ето ... аз си дадох нужният ми отговор за този момент:)))

Честит празник и на теб, красавице!

Автор osvoboden pich (Ultimate good)
Публикувано08.03.20 09:48

а вие с голословните политически коректни приказки не се грижите дори и за едно.

Точно така. Отказвам категорически и открито.

Публикувано08.03.20 09:54

Пич, не схващаш ли колко лицемерно е да "градиш" въображаеми приюти без да осиновиш едно с нищо виновно, че се е родило на неподходящото място и в неподходящия момент куче? Че и да говориш открито за това, все едно действително възнамеряваш да го материализираш? Каква мисия, какви 5 лева, като докато разтягате локуми тук и си храните егото с благородни слова, кученцето ще си отиде под гумите на някой автомобил? Като е казала приют – да го направи, пък ако не може, да си признае и да си отвори сърцето за поне едно от тези обречени създания.

Публикувано08.03.20 09:55

Ми дано в следващия живот се родиш като едно от тях тогава... Да ти е урок за по-следващия.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.