Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:46 13.09.24 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема Re: H a l oнови [re: Foxelqox]  
Автор Roxana (Ivory)
Публикувано08.09.05 01:12

Поразена съм.

Какви истории....

Тема Какво е любов?нови [re: Foxelqox]  
Автор Foxelqox (Kръстоносец)
Публикувано08.09.05 21:14

Бог толкова обичал Сина си , че не извадил пироните от кръста. Ето това е любов.
Да си млада, красива, умна, сексапилна.Да имаш две висши образования.Да знаеш четири езика.Да родиш с любов от двама мъже, на който си повярвала и пак да се отдадеш на друг.Да не се предаваш и отказваш от децата си....какво е това? Любов !?
Тогава, дей го този Бог !?
Респект на такава жена.Падам и й целувам краката.Това е силата на живота.Това е истинската любов.

"Наистина понякога хората се разминават един с друг.Независимо, че беше далеч и близо през цялото време. Разкрих ти се. Защото поисках да повярвам. Не винаги нещата се измерват в квалификациите на останалите хора за теб. Замислял ли си се колко е странно всичко - понякога, когато най-малко очакваш, се появява някой и животът ти изведнъж се преобръща...Някак си не мога да си представя да не те познавам" - Какво е това според вас? Аз не мога да... направо си поплаках като дете.И никога не съществуват жени втора ръка! Поне не и за мен.

(R)evolution man

Тема Re: Какво е любов?нови [re: Foxelqox]  
АвторИфиreния (Нерегистриран)
Публикувано08.09.05 23:00

Чудеса има. Не си ли се научил досега? Понякога дори и корона от тръни върши работа.

Тема Re: Какво е любов?нови [re: Foxelqox]  
Автор Roxana (Ivory)
Публикувано08.09.05 23:08

Продължавай да говориш. Чувствам се като малко дете пред камината с чаша чай в ръка и чиния с бонбони с орехови ядки. Яде, топло е, и се унася от красиви непознати думи. Навън има снежна буря, но вътре е топло и уютно, а голямата завивка топли краката на детето. Четат му приказка....

Тема Re: Как чата ме умопобърканови [re: sweetbonbonka]  
Автор h5 ()
Публикувано09.09.05 14:03

Не ми се четат другите отговори, но това което ти се е случило произлиза от един често срещан психологически феномен. Ние сме толкова сдухани и осакатени, че никога не оценяваме хората около нас. Вървиш по улицата - просто лица. Кой грозен, кой по-хубав, кой опърпан - все човечета без плътност. Възприятието ни за тех е осакатено до невероятност и адски неистинско. И така с времето ние се изпълваме с усещането, че света е пълен с безлични хора (да не говорим за лоши хора - главно сред тези, които не правят това което на нас ни се иска) с изключение общо взето на нашите лични познати - що годе пълноценни същества...аа и също герои от книги, филми и др. субекти, които по една или друга причина сме имали възможност да опознаем. И може да зучи невероятно, но повеето хора изживяват целия си живот в тази блудкава илюзия. Единствените хора, които те мислят че са стойностни, достойни за внимание и опознаване са тези, които са били принудени да опознаят :))

Затова с появяването на новия феномен - интернет, форуми, чат, които са свързани с дирекно навлизане в чужда душевност и вътрешен свят се появиха такива ситуации като твоята. Това вервай е чисто и просто неопитност. Ти изведнъж се запознаваш с душевност, един нов свят със собствено очарование и смисъл, цели страмежи. Абе накратко човек. И тъй като най-вероятно си живяла като повечето хора - мислейки, че всички останали около теб са кукумиги незаслужаващи внимание си яко зашеметена и очарована. Нека ти кажа - огледай се на улицата например, мога да ти гарантирам че минимум половината от хората около теб биха те зашеметили така в нета стига определени други условия да са налице (които очевидно са били в конкретния твой случай).

Основната причина е че ти никога не си общувала в нета и си се вързала на чувството. Това мисля че се е случвало на всички нас в силна или слаба степен. Всеки поне веднъж в началото си е помислил че е намерил ЧОВЕКА. Някои и повече пъти :))))

Така че ако можеш да разбереш това което ти казвам, ще се спасиш моментално (освен ако не ти харесва да страдаш. Щото доста хора със средно статистически живот подсъзнателно предпочитат страданието, което все пак е неква живинка:)) ). Просто разбери че той наистина не е нищо особено и ако го беше срещнала на улицата или в работата може би дори немаше да го забележиш.
И втората хубава част е че ако желаеш да имаш такова общуване - само се огледай, ще намериш толкова много интересни хора. Важното е да имаш очи за тех.

Успех

Тема Искаш приказка?нови [re: Roxana]  
Публикувано10.09.05 09:55

Като малък ми четяха братя Грим или Андерсен.Бях дете.Те наистина са писали приказки за деца, но за пораснали деца.Аз пораснах.И ето ти една вълшебна:

"Не мога да изтрия като с вълшебна пръчка разговорите между мен и теб....и се улавям, че пътувам към теб.А ти сигурно отдавна спиш. Не искам дори и да си представям. Защото желанието да усетя топлината ти ще ме надвие.Не исках да ти пиша. Но в един момент, когато за пореден път се улових, че си говоря с теб, без да съм изрекла нито дума, просто не можех да не продължа. Защото най-страшна е тишината, запълнена с хиляди недоизречени обещания. И недоразказани приказки.Сякаш така ще направя магия и ще изтъка нишка от теб до мен... за да не те загубя, преди да съм те открила. Не знам защо, но се чувствам ограбена - като малко дете, което е трябвало изведнъж да порастне. Така ми се иска да създам паралелна реалност.
Оставам ти длъжница с една приказка - нашата. Тази, която никога няма да разкажа....."

Заради такива приказки си лягам в три и ставам в шест.Заради такива приказки си мия очите цял ден, за да не ми личи.Спрях да ям, само мисли, безразличен свят, да си сам край морето.
Ще ходим на дисниленд, след това на сладолед, в ресторантче на бира и картофки...бил съм фукльо :) .Ще видим децата и накрая ще дадем начало на малката Мария.От камък да ти е сърцето, ще се пръсне.Наминавай, приказката ще придобие цвят.Ще видиш моя свят, през моите очи.Приказката моя ще бъде само 24 часа.Толкова е отредено.

Елюим, шамур ет Мариян, ки ани оев отах.

(R)evolution man

Тема Re: Искаш приказка? [re: Foxelqox]  
Автор Roxana (Ivory)
Публикувано10.09.05 11:53

Продължавай....

Има още бонбони в кутията, а и бурята още не е спряла....

Тема Re: Как чата ме умопобърка [re: sweetbonbonka]  
Авторpriatel (Нерегистриран)
Публикувано10.09.05 13:52

Abe sladur4e, abe naivniza sladka,bonbon4e neotvoreno, kak moje da tvardi6 4e go poznava6.Tova sigurno e poredniqt 4at-kompleksar, koito v 4ata e mnogo otvoren,a vrealnia jivot- palen vazduh. Izpolzvai 4ata samo za zabavlenie i ne si gubi vremeto s takiva,jivei istinski, a ne virtualno.Badi otkrovenna samo s hora , koitoto naistina go zaslujavat.Pojelavam ti nai-iskreno da otkrie6 4oveka, kogoto da obi4a6 istinski i vseotdaino, taka kakto vqrvam, 4e moje6.

Тема Тогава да отворим книгата с картинки [re: Roxana]  
Публикувано10.09.05 21:04

Eто ти море

ето ти пристанище

ето ти ритуална зала

ето ти слънчев часовник

ето ти моята пътека към морето

и пак тя

това е ресторанат "Казабланка"

ето ти каньон-магазин

ето ти моята поликлиника

а пък тук на 2 -рия етаж живея

тук живях като дойдох

купи си нова бонбониера.Тепърва приказката продължава...нещо като в 1001 нощ.

(R)evolution man

Тема Re: Тогава да отворим книгата с картинки [re: Foxelqox]  
Автор Roxana (Ivory)
Публикувано10.09.05 22:44

Този път бонбоните ще бъдат с кокосови орехи.

Мед, банани и канела. Киви, сладолед и боровинки. Малко шампанско....чакам продължение. Седя на колене и подреждам мислите си. Ръцете на молитва. Чист въздух, прозореца дава течение, но не прохлада. Влажна съм, банята е мокра. По мен сапун и миризма на освежители. Мога да слушам с часове....

Ще бъда щастлива да чуя продължението.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.