Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:20 17.09.24 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема Re: Поздрави далечнинови [re: Foxelqox]  
Авторwiz (Нерегистриран)
Публикувано22.08.05 15:24

хехе приятел и пари имам и мацки се намират
щом ти се дават пари прати ги на моята сметка може да ти помогна със съвети колкото мога, май това най вече ти трябва за да не се страхуваш от "мацки"
понякога моето мнение и моите съвети са доста полезни и ценни

оргий не ме вълнуват особено нито платени парцали

Тема Re: Поздрави далечнинови [re: Foxelqox]  
Автор Haндиня (зелено листо)
Публикувано22.08.05 15:49

Поздрави и от моето село и се пази.
Защото ако си наивен зле, ама ако се правиш само - още по.

Лек ден

The dream of the blue turtles

Тема :)))нови [re: Foxelqox]  
Автор Castilla (y Leon)
Публикувано22.08.05 15:55

Tez palmi i diuni imat li neshto obshto s España? Ili krasotata navsqkude e edna i sushta:)))
Uspex!

"Koito ima zashto da jivee, moje da ponese vsichko kak"

Тема Re: Ти си китка, пред мененови [re: wiz]  
Автор Sarfa (обичащ)
Публикувано22.08.05 17:36

Чудесно не пиши.Даже ако можеш - съвсем.

Тема извинявай че съм прямнови [re: Sarfa]  
Авторwiz (Нерегистриран)
Публикувано22.08.05 17:48

извинявай че съм прям ама замисли се малко преди да пишеш, говорим си като приятели,моля не се засягай

и плс не ми казвай какво да правя, използвай ума си най вече да определяш своите постъпки, очевидно е че не ти стига да постъпваш разумно а си тръгнал даже и на мен съвети да даваш какво да правя

Тема Re: Как чата ме умопобърканови [re: sweetbonbonka]  
Автор kилиkaндзep (®)
Публикувано22.08.05 17:49

Много е дълго, не го изчетох до край.

Тема Re: извинявай че съм прямнови [re: wiz]  
Автор Sarfa (обичащ)
Публикувано22.08.05 17:53

Нито се засягам нито ти казвам.Просто ти обиждаш хората перманентно - през две три бележки.
А това не е прямота - това е лошо възпитание...

Тема Re: извинявай че съм прямнови [re: Sarfa]  
Авторwiz (Нерегистриран)
Публикувано22.08.05 18:07

извинявай още 1 път че съм прям но това е действителноста
нищо обидно няма във фактите

Тема Re: извинявай че съм прямнови [re: wiz]  
Автор Sarfa (обичащ)
Публикувано22.08.05 18:34

Както кажеш не ми се спори с тебе...

Тема Добър вечер [re: Castilla]  
Автор Foxelqox (Kръстоносец)
Публикувано22.08.05 22:45

...тези палми и дюни нямат нищо общо с Испания.Когато пристигнеш те изпълва туристическа еуфория и ти се струва красиво и екзотично, но така ден след ден свикваш...и започваш да сънуваш сняг.Истина е,че билет до Испания е по-евтин за мен, отколкото до България.Истина е, че тази година още не съм се къпал в морето.Когато живееш на 300м от него си казваш и утре е ден.Комай бургазлии се купят.Днес например бе 39 градуса и плажа бе безлюден както винаги.На това "африканско" слънце е опасно да се стой повече от 20 мин.А тук къпането е от 1 март, та до 20 ноември-има време :) , ако не, другото лято.Има огромни медузи, сега се размножават и горят болезнено-трябва си оцет.
Красотата в България мисля,че е по.От море до високи и живописни планини...е, няма ги лимоновите, портокаловите и маслинови градини на Испания.

Fite for freedom, kill for ca$h !

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.