Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:56 09.09.24 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема Re:нови [re: sweetbonbonka]  
АвторДaни (Нерегистриран)
Публикувано07.05.06 02:36

Детенце, той си е играл и си играе с теб.
Но явно имаш много малко опит, за да го осъзнаеш .

Наистина съжалявам, че не можеш да му го върнеш. Има цяла мрежа "паяци" в нета и те съвсем не са безопасни !!
Как можеш да се вързваш на човек, който ти казва, че "си е изхарчил парите за заминаване в чужбина" ?!! Който не иска да говори с теб, "за да не разтревожи момиче, с което се е запознал пред 5 дни" ?!! Който "не може да говори с теб по телефона, защо му е голяма сметката" ?!
Не си ли се научила да разпознаваш непочтените мъже ?
Бъди доволна , че си се разминала с малко.
Всъщност нищо чудно, ако целта му е да ти обърка мозъка и да си играе с теб, както предполагам - да започне той да ти се обажда, (ако ти отрежеш нещата). За да поддържа огъня и неговата игра.

Липсва ти опит.
Но не го добивай по болезнен начин, ако обичаш.

Тема Re: мрежата изплетена от свещенният паякнови [re: Дaни]  
Авторcвeщeнният пaяk (Нерегистриран)
Публикувано07.05.06 07:44

"играл ли си"ТОЙ
но какво пе4ели
посредствен ХИТРЕЦ.
нима не му е
известно
легендата
за ПАЯЦИТЕ
свещенните
длъжен е всеки
да го заобиколи
когато
на пътя
на всеки един от нас
се изпре4и
МРЕЖАТА
която паяка е плел
така правя аз и всеки
който "използва"
мрежата тук.

Тема ЧРДнови [re: Ифиreния]  
Авторвpeмeнo бeз ниk (Нерегистриран)
Публикувано14.05.06 19:48

Тема Re: ЧРДнови [re: вpeмeнo бeз ниk]  
Автор14 мaй (Нерегистриран)
Публикувано14.05.06 21:49

честит рожден ден!
е,паяка бе ти
но те разкрих
костваше ми много
е,желая ти здраве
и каквото си пожелаеш
да го полу4иш!
а,това за свещеният паяк
е,посветено от мен за теб.
п.п.поздрави момиченцето си
пак ли как беше Варна-Пловдив
а,софия...
или и това е паяжината ти
все едно-не съм дребнава
........./последен.../

Тема Re: ЧРД -дойдов.видях и победих!!!нови [re: 14 мaй]  
Автор posleden15O (новак)
Публикувано14.05.06 22:15

4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!
сега ве4е...по правилата/
срещнах се с ТЕБ,видях те и МЕ победи.
имаш много изразителни любящи о4и-впе4атляващи.
ИСТИНСКИ МЪЖ.
знаеш какво искаш и мисля-ще го полу4иш.
целувки В.

Тема Re: Как чата ме умопобърканови [re: дaни]  
Авторlili (Нерегистриран)
Публикувано15.05.06 11:18

Напълно подкрепям това мнение. Тоzи тип съвсем не е пич. И това да тества момичето, като лъже, че някаква си е била бременна от него, много ясно говори zа неговия кретениzъм.

Тема Re: Как чата ме умопобърка-ниманови [re: lili]  
Авторo,oooooo (Нерегистриран)
Публикувано15.05.06 12:19

ами...суетност..

Тема Постави зайчето в кутийкатанови [re: вpeмeнo бeз ниk]  
Авторвpeмeнo бeз ниk (Нерегистриран)
Публикувано20.05.06 23:54

Да.Колкото повече чета,толкова по чудно ми става.
Баща ми пътуваше често до бившия Съветски Саюз,по работа,съответно и аз,когато имах възможност-като допълнително куфарче.Ако успеех да си организирам патуване до някой университет,ставаше по-интересно.Била съм каде ли не в онази необятна страна.С една студентка-Роза Алешандра ту Сантос Силва(явно че и аз като теб помня имена,а това специално съм го писала за да го науча),веднъж летяхме 8 часа с раздрънкан руски самолет до Хабаровск,от там за Усурийск,да снимаме усурийските тигри...тигри не видяхме,само се намръзнахме,и си спечелих наказание да не мърдам от Франция цяла година...
В университета ми имах приятели и от тези жълтите,за които ми разказа-Малай Кхам и Кхъианг Кхам-златна планина и златно дърво...Най ярките ми впечатления за тази порода са изключителните инат и воля...и варяха рибата в мляко.Имаше и една индийка-Калпана,която вечер затваряше всички прозорци,за да не влязат в къщи духове и зли сили...По видяното от мен,и от твоето писмо си вадя извода че по-добро от европа няма...а може би и от България.Но понеже немога да стоя на едно място дълго време,веднага щом изтече символичното ми наказание,пак захванах.Този път се набутах точно кадето нетрябваше...в Ирак.Имам снимки на застреляни жени и надупчени от куршуми кюрдски кущички...Минах през Турция,откадето познат военен се сагласи да ме "разведе",срещу прилична сума.Оттам за Сирия.Толкова много бях впечатлена от видяното по онзи свят,че в последствие патувах още няколко пъти.Никога няма да забравя хората там...сълзите им...
После бях и в Авганистан.С Фарзана-състудентка.Там не проверяват жените по митницата и и помогнах да си пренесе малко камъни/с това се издържаше/ ph34r.gif .Имам наниз перли,много красиви,подарък от нея за услугата,но стоят в банята постоянно,иначе си загубват блясъка.Баща ми като научи и ми заяви,че вече ще патувам само с него biggrin.gif .3-я свят?-добре-ми каза,и ме заведе в Индия...Ако си бил там,сигурно знаеш,че който е посетил тази страна веднъж,никога не повтаря...Ако не си бил,някой ден ще ти разкажа...
Неискам да те одтегчавам,а и ми е по-приятно да те чета.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.