|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
Първо помислих, че са Арабските емирства, но там е някак по - лъскаво да не си в Израел?КАкто и да е....имам приятели там /евреи/ и те ми казаха, че щели да пускат скоро някакъв чартер до България, така че скоро ще ти е по - евтино, ако искаш да си идваш.
| |
|
Е, вярно ти на к'во врачуваш? Аз имам кристални топки и гледам най-редовно "Канал 2001" -> щото има слънце и трябва да излизам пък ми е и любимата емотикона.Та там съм, не крия, ама нали говоря с намеци.За чартърите знам и те не са от вчера (три дни работа ми струва туда обратно), обаче те са за три или седем дни.Второто ме по устройва.Тъпото е, че може да кацне в Бургас, а от там до родната стряха леле майко приключение.Жив или умрял на 11 септември трябва да си дойда.Сестра ми се мъжи.За приятелите ти евреи не знам, де и да погледна само такива .Иначе никак не е зле да се живее тук.Само за ядене и онази работа мислят...пустите евреи .Аз малко съм във хофеш (отпуск) та съм по-редовен тук.Това за Faitless наистина го мислех.Той бе в Израел, аз на концерта му.Велик е тоз' юнак, нищо, че е леко мургав.Раздаде се човека на стадиона в Рамат Ган.
Ялльа и нали се пазиш?
Fite for freedom, kill for ca$h !
| |
|
Е бива ли да ме каниш на концерт, който е минал Пазя се, пазя се...така съм се барикадирала...хехех. А за врачуването не знам, силно шесто чувствоОбаче ако нещо те интересува питай, за теб - без пари
| |
|
прав си за евреите - наистина само за ядене и е....е говорят
| |
|
Aми аз го мислех и до де го ти измисли, той човека си отиде, нищо има и друг тираж/kонцерт :).
А, без пари не искам.Нe искам да си валат...нека да е по израелски, на 36 плащания с 0% оскъпяване...е добре, какво прави
сладко зло във вторник в 10:27? Да речем, че си II-ра смяна и тогава се събуждаш (не ми се иска да си във ваканция).Точно пък обратно...питай ти...а и за евреите има какво да разкажа, стига мода да не затрие темата (често ми се случва по други форуми).
И признание, това че снимах "бедния" си квартал, не значи, че емирства някакви са по-красиви.Тук красотата е начин на живот.
Поздрави.Няма как да довлеча слънцето , ама в татковина само дъжд и мрачно време.Никак не ме радва.
| |
|
сладичкото е в нещо като ваканция и направо го е страх да ти каже какво учи, че ще започнеш да откриваш прилики и разлики с твоята красавица пък аз не искам.
Относно концерта - не си падам по електронна музика, но виж Depeche Mode е друго нещо, за там приемам
Ти пък, не се обиждай за квартала, да видиш евреите как се обиждат като им кажа, че в държавата им само камъни за гледане
Btw ти живееш някъде до Червено море, нали?
| |
|
малко спяща, та даже много спяща, ама както казват общите ни приятели "не е важно" .Depeche Mode-няма да повярваш.Живях близо 2 години в Лондон преди време.Тогава имаше концерт, на който те получиха награда за цялостно творчество.Та те се броят за създателите на техното.Жалко, много жалко, че са голубой, то мъж без лява ориентация в Англия има ли? Но ако се повтори сигурно ще се разпадна...ще те имам едно на ум .Явно не познаваш Израел.Започва от Индийския океан и завършва на планината Голан.От море на ски само дето 650 км трябва да профучиш ама с 110км макс.Аз съм на Средиземно море, само на 300м.Червеното е на Египет-сакън недей така, иначе било е и наше по времето на 6 дневната война.Бях и на "Морето на солта" или по бг "Мъртво море".Е там е вярно слънчев ад. - 450м под хоризонта и не потъваш, та даже и мирише.Ако решиш да станеш хаджийка непремено ще те водят да го видиш.Там има свети места и задължително си купи от миризливата кал-нежното телце да намежеш, срещу грип и ала бала.
Аз живея в нещо като Варна и всеки втори е рускоговорящ.Тъпото с мене, че ако ме заприказват направо на руски.Все пак не идвам от Мароко.За камъни и пясък си права.Луд е Херцел..не са се разбрали къде Израел да бъде...ту в Етиопия, ту в Мадагаскар, та даже и в Канада умували, пък накрая решили в Палестина.Иначе не е проблем.Тука тревата се реди като тротоарни плочки.Идва камион и сваля чимове 50х50см и почва някой китаец (евреин няма да се хване) да реди.През три дни се садят по алейте латинки, теменужки, кокичета, абе к'во се сетиш готови, цъфнали...та такива ми ти работи, а инак аз не се сърдя.
Е добре.Учи и се пази, а може и обратното
| |
|
Мислех, че Израел е на 3 морета - Средиземно, Мъртво и Червено /вкл и Палестина, защото май не съм наясно къде започва едното и къде свършва другото/ Благодаря ти за краткия образователен курс, който ми провеждаш, действително географията не ми е хич силна Обаче както казах, ако искаш мятам боб и врачувам на всичко
ЧУвала съм за калчищата от Мъртво море, но не съм сигурна, че действат, обаче ако ми се отвори път на там с удоволствие ще се възползвам да си направя някоя и друга кална баня.
Я кажи...моя познат еврейн разправя , че еврейките са с големи задници и той затова е дошъл тук да си търси жена вярно ли е?
Така сме се смели с него, защото аз му казах че е много космат и да вземе малко да се пооправи, а той ми каза, че там всички са така. После ходихме в музея на сатирата в Габрово и на първата снимка беше един изключително космат еврейн , а малко по - надолу жени от израелската армия и познай ....с огромни заднициУмрях от смях тогава с него.
Ако искаш може да пуснеш още снимки тук или на бележка
Като уча се пазя някоя буква да не ми влезе в повече, че току виж съм станала твърде умна, а като не уча се пазя от глупаци
| |
|
Това е и така се произнася.Не ми пречи да разказвам, само да не ти пречи на учението...не е важно .Там долу е Елят.Имам избор или в Елят или в БГ.Много е скъпо и е само за баровци.Там е Индийския океан.На изток е Мъртво море.На запад е Средиземно.Аз живея в Бат Ям в превод морско момиче.Той е слепен с Тел Авив-Яфо.Израел е по-емигранска държава от САЩ.Тук можеш да чуеш всякаква изчекната реч.Дори днес чух немски .Да го не чуят, но българския е нещо в дефицит.Евреи се стичат от цял свят.Мен как ме виждаш до някоя хуанита от Аргентина или Куба, Бразилия, а може би до някоя Шир от Мороко или Франция.Е за успокоение има 1 млн блядки.Те им красят женското царство, но те си искат блядове, не се мешат и се чувства расизъм.Обединява ги терора от арабите.За да придобиеш представа за типични евреики ето:
Приличат на едни наши сънародници? Така е.Тук няма цигани.
Това ми бе учителката по иврит-с очилата де, там гледай и е на 36 лазарника.
Та затова е този мой "зов за завъщане".Има около 500к от Етиопия-разбирай негърки.При такъв баркоч като се замеси, какво ще се роди? Местните кръшни девойки са около 1.6м високи.От две години има една измислена мода.Носят се много плитки джинси, колкото да покрият някой "хълмове".Пред мен се откроява гледка, която с точност познавам цвета на бикините, прашките, банските или ако няма виждам дали е имало Фигаро тук, фигаро там.Обаче над колана започва едно разстилане на женска плът, пъпчето се въжда и при 39 градуса стигаме до горните цицоповдигачи наметнати с някави къси тениски.Жените ходят или с много дълги коси или 0 номер.С очила са до една, но с яки танкети.Това са много високи обувки.Наричам ги свинче на токчета.Ходят облечени в някакви много скъпи парцали.
Няма по-защитена жена в света от израелката.Тежко и горко на мъж да посегне, леле да изнасили.Не е важно кой е бащата, важна е майката.В Израел няма граждански брак, затова такъв се сключва в БГ или на Кипър.
Много ядат, много.Магазини за храна тип Метро по размер има в всеки квартал.Прави се софра, взимаш си чинийка и лапаш като хишник.И не е вярно, че не ядат свинко, пукат като змейове.Иначе кашерно (животното е убито така, че да не се мъчи) месо е по-скъпо.Яденето е по-евтино от Бг.
Убеден съм, че на твоя човек са му изтекли очите в Бг.От какво ли не.От бг жени, от бг природа, от бг простотия.
| |
|
ей, много ти се радвам да знаеш. Толкова обичам някой да пише по много и да ми разказва.
Момичетата не са лоши, малко чернички, ама там е горещо....за модата не знам дали знаеш, ама и тук се разнасят така - тесни блузи /може и почти без/ и колкото може по - плитки панталони. Ти какво не им харесваш на мацките?
И моя познат каза, че важна е жената там - само ако тя е еврейка и децата са евреи, но него това не го бърка
САмо за ядене и за другото ми говори и той /не съм го виждала има няма 2 мес не вярвам да се е променил/ и тук много му харесва природата, че е красиво и не е така оживено като в Израел иначе каза, че и аз мога да мина за еврейка като се изключи носа
А дали са дефицит българите там не знам, той лично от българин там е учил езика, но на теб ако са ти малко си внеси една две да си имаш или може би като си дойдеш така ще ти се завърти главата тук, че ще забравиш да се върнеш.
Ако бяхме в друг клуб да са ни изхвърлили вече, защото съвсем off topic отидохме, но нищо, да ни извиняват.....ти кога каза, че си идваш?
Айде лека вечер на всички
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|