|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
Тук до обяд е добро утро.За да се радваш на пеперуда, трябва да изтърпиш гъсеница.Аз сега ставам.След 12.00 е шальом (здравей, довиждане, мир-като италиянското чао).Останаха ми още 3 дни отпуск и после в заводче.Правим там неща дето ги има по филмите-безпилотни самолетчета, транспундери, та даже и аз не знам какво правя...не е важно .Е защо така си мислиш? Мода/модката е пич/пичк@, ние тук си пишем в "Любов", на никого не пречим, да речем, че аз те свалям, да речем, че флиртувам с тебе ...не виждам да е проблем?Обратно към местните девойки.Ами виж -покажи документ, че баба ти е еврейка и воаля-бъди ми гост.Вече търсят и приемат до 4-о коляно, но тук идват по икономически причини, а не от патриотизъм- в последно време от Иран, Индия, Мароко, Египет-де ги тук развитите.10 млн евреи си живеят живота в САЩ, та даже мразят Израел, ух и как го мразят.Тук е така-6,5млн, но 2 са араби, проблем раждат по 12 деца -иха и след 20 години кантар.А съвременната еврейка най-много 2.Има едни други-религиозни.Ама там е майко мила да не си жена.Чака е да се "изчисти", после още седмица е чака и тогава застила върху нея чаршаф с дупка към оня отвор.Без да я докосва, я лашка като кучка.Семе на земята е асур ( строго забранено) само в нея и Бог да й е на помощ, дали ще е орално, вагинално или анално.Тъпчи здраво нашия брадач.Тези жени се познават от километри.С многооооо дълги коси и шапки или воали, с дълги поли завършващи с ресни, с обувки като митичната Сара дето е носила преди 5765 години и с 10 деца около нея.Всичко е покрито и по празници ( атук са само религиозни) се облича в дрехи ама от синтетика.Твоя човек носеше ли кепа?
А, мъжете? Горили са ужасни-направо Кинг Конг и лапат яко.В Израел е забранен хазарта и "институтите на здравето" .Обаче не пречи да си плащат и да скиваш, колко са напред.100к рускинки, молдовки, украинки, филипинки, тайландки и да не забравяме най-скъпите, местните (щото са кашерни май) каки се трудят неуморно.Не е истина, но над 100к мъже си плащат за по-така джакузи или масажи.Първи са бизнесмановете, после са тези религиозните, солдатите са след това и после арабелите и всичките са чик чак.Сещаш се нали-резани карабини .Пушек се вдига тука.Та даже и на мен предложиха за има няма 600лв да се клъцна, а моля моля месата си не давам, нека ми е зле. В Израел има три неща ужасно скъпи.Дом, не питай-адски скъпо,може би по цени са трети в света след Сингапур и Япония-липса на земя.На второ място е рамки за очила!Близо една заплата-стъкларията е евтина, но рамките защо така не знам, тези дето носят очила треперят за тях.Моята работодателка си загуби очилата-изприщи се триста пъти, а аз й казах к'во ти пука ти си милионерка.За някакви невзрачни рамки бе броила близо 2200 бонбона.И на последно място са зъбите, както е по света.
О, не мога да знам каква мода е в БГ, особено в София.Тук в Израел има web камери и що годе се вижда нещо в реално време...ама и това ще стане, то доде си дойда ще сте набили червените ботушки на Дядо Коледа.По твоето писмо:
"и аз мога да мина за еврейка като се изключи носа" -глупости на търкалета, какво ти е на носа, той да не е фюрер, че да ги ръси такива.Еврейка можеш да станеш и в движение.Приемаш гиюр...абе я си стой християнка-този да го ду..37% са християните в Израел.1/3, та дори 1/2 са смесени бракове по религиозен признак.а да не ти казвам колко руснаци са дошли с фалшиви документи-всичко е заради стандарта, дето ги поддържа САЩ и репарациите от Германия.От сега ти казвам и днес ще е фурна.Най ме мори влагата.Морски климат и под 89% не пада.Усещането е много неприятно.Потиш се като пор и се налага сутрин и вечер да се къпеш иначе всичко лепне по теб.Градът в който живея си го представи като Китен, Слънчев бряг и Варна слети заедно.От къде е дошъл човека, такъв му е покрива- с керемиди или без.Малки прозорчета и често приличат на бункери, на луксозни трафопостове и без намеци за емирства .
"И моя познат каза, че важна е жената там"-ето ти реален пример.Ти си му жена (Пример).Той се връща от работа, ат и искаш черни перли...а той вместо перли ти носи цветя за успокоение.Ти започваш да крещиш като за последно.Съседите се паникьосват и след 10 мин пред вратите ти е полицията.Ако види зор отваря с маслен крик входната врата.Ти продължаваш да пищиш, твоя човек е аут от този живот.До 2 часа адвоката ти му е отнел международния паспорт и е блокирал семейната сметка.От теб зависи съдбата му.В съда на тебе вярват даже да са вреле некипели -ти си жената, той отива в кафеза.Иди и посегни на евреика ако си ербап.Леле да удари шамар на своето дете-ставаш ново гадже на арабите манафи.Детето ти го взимат и може да те лишат от родителски контрол.А не дай си Боже да е на чуждо дете.Казвам ти най-глезените жени и деца на света - това от американците го копират.тук кафенета са почти празни.Хората често работят по 10 часа, без да преувеличавам имаше моменти аз не знаех какво е слънце.Ставах в 5.45 и в 6.30 почвах, прибирах се в 22.00 и делфин в леглото.Джиджи биджи става само по шабат ( седми ден или според бг-събота).
"САмо за ядене и за другото ми говори" -много ясно.Тук балет, опера, "Спартакус" няма.Много скъпо кино.Държава от кол и въже и нищо не евтино.
"той лично от българин там е учил езика, но на теб ако са ти малко си внеси една две да си имаш"-учил таратанци.В иврит няма псувни и вулгаризми.Най, най-обидното е да те нарекат "син на курва".Ех, че се обидих.Затова псуват на заем от руски .Ако ще си внасям ще е една и то за цял живот-стига де, не съм такъв.
"като си дойдеш така ще ти се завърти главата тук, че ще забравиш да се върнеш."-Главата може, никакво съмнение.Няма по-красиви жени от българки.Аз завърших в Москва и там преживах московска оргия (за една торта и едно чайче с водка на една Бг Нова година), ама ще се върна, трябва да се яде, а и зима никак не ми се кара.Искам да съм палма, а не борче.Какво ти пука, сега съм гол до кръста по едни турски джапанки "Buldozer".Maлко тъмно сини .
"ти кога каза, че си идваш? "-ами горе-долу чакам Стела.Тя сега е при внучетата си в Бургас, ама ще намине и през София щото е от там.Стела има дружка дето работи в бюрото при чартърите.Та аз на нея кинти, а тя билетче.По идея първата десятка на септември.Ти нали мяташ на боб, що е тоз излишен въпрос .Абе много ми е смешно, вярно през цялото време се хилих.Де да знам, пази се, че е страшно, от голямата ламя днес се пази.Аз си имам меч, та като ме налети й цепя зелките.
А сега след 4етири кафета, следва ред на баня и една качествена немска бира, щото трябва да отида да си подновя книжката.Делят колите на ръчни и автоматични, а аз трамвай не обичам да карам.Охо, то стана 12.30, ами чети си уроците, че деня мина.
Fite for freedom, kill for ca$h !
| |
|
Хехех...да речем , че ме сваляш,а? предлагам тогава да си отворим една темичка "Свалка" и да покажем кой на какво е способен
Гледам добре си опознал местния живот...на принципа "като си в Рим, прави като римляните" така се прави. Евреите са готини хора, аз с тях добре се разбирам, арабите са друго нещо - много честолюбиви, много горделиви, не са лоши, ама малко проклети си падат. Ти от колко време си там?Аз лично на такъв пек трудно мога да издържа, но хора всякакви.
А за боба и врачуването - какво да се прави, излапах го снощи и сега няма как да видя необозримото бъдеще ще трябва да те подложа на кръстосан разпит /често ме обвиняват в това/
Много се радвам, че въпреки че живееш в чужбина смяташ, че БГ жените сме най - добри, защото напоследък нещо много ни оплюват
Да те питам, пробвах да пращам СМС от Глобул там, но не може, а знам, че принципно може....имаш ли някаква идея или може би зависи там на какъв оператор съм пращала, не че вече е важно /даже вече е късно, но да си знам/
Пази се от пек и гледай да не слънчасваш много
| |
|
да речем , че ме сваляш,а? предлагам тогава да си отворим една темичка "Свалка" и да покажем кой на какво е способен е не мисля, че си струва, а пък ще ти и отстъпя да ме победиш.Чест и букет рози на мода.Разбрах, че е жена.Нека ме разбере-не правя реклама, не искам да подвеждан никой, просто го описвам през моите очи.Благодаря.
Съобразявам се все пак, пък и какво? Сами ти ми отговаряш, защо да не продължим.Да евреи, араби...трябва да се приобщавам и да свикван с техния начин на живот.На това май му викаха манталитет.Тук е по-важно ти да се не даваш, да не падаш духом, а да буташ с лакти - запомни го!Вече ще направя 2 години, но това е малко.За да проговоря техния език минимум 4-5 трябват, много е мъчен, ужасна писменост, чувството е, че изговаряш отзад напред думите.Може да го сбъркаш или с гръцки, или с арабски.За пека има си китайци.Вярно, улиците се метат от китайци или палестинци, така е с селското им стопанство.Евреин на слънце-най-много спасител на плажа.Аз работя под мощен климатик.Като цяло навсякъде има мазгани-да де климатроници.Абе не е такъв спек, не е Сахара, на мен ми е добре.
За кръстосания разпит съм съгласен, нали съм кръстоносец.Питай смело, какво ти пука, аз няма да те обвиня в каквото и да е.
Много се радвам, че въпреки че живееш в чужбина смяташ, че БГ жените сме най - добри, защото напоследък нещо много ни оплюват-така го мисля аз.На един китаец ще му е по-добре да си с китайка, на едим ескимос или чукча, с ескимоска, на един пигмей с пигмейка.Кръвта вода не става.Докато учех в Москва, нас българите ни ухажваха рускини по една или друга причина.Е, някои се ожениха и какво? Кой след 6 месеца, кой след 6 години се разведе.Направиха по детенце, ама и то с мама се върна в Русия.За какво ми е такава жена.От друга страна 1300 години се е ляло семе на какви ли не из нашите земи, хайде 500 години и за капак руските "освободители".Само не ми казвай, че де що е имало женско из Бг не е било "удраскано".Ето ти отговор за физическата красота на нашите жени.Французойки-големите красавици!? Абсолютни крокодили.Това гъркини, испанки е турската мечта.В Англия като бях - е вярно комплекс за ръст, ама рижи и с лунички, и яко плоски, де го този сексапил, де го тоз мерак, ей сега се сетих защо има там толкова изпедерасени мъже.Извинявай.
Иде ред на неродените моми еврейски.Ами те не са турската мечта, направо кубинска.И друго.Може би от слънцето или ген, ама е типично за тях телата им да са обсипани с лунички.Видиш ли красива жена си мисли за красива бг циганка.Екзотична, с черни прави коси, с черни очи, леко мургава и с азиатски грим, и дрънкулки-Али Баба и Шехеразада.Най-интересното е, че някой са така облечени, че спокойно може да плаши гаргите в някой бостан и на никой не му прави впечатление.Някакви селски моди, азиатски.
Образованието ни е по-качествено,което е коз за българката.Проблема е в стандарта, в унизението което е поставена нашенката-дълга тема.Винаги когато съм кацал на летище София трепвам като видя бг жена.
Последно-респект на българката.
Да те питам, пробвах да пращам СМС от Глобул там, но не може, а знам, че принципно може....имаш ли някаква идея или може би зависи там на какъв оператор съм пращала, не че вече е важно /даже вече е късно, но да си знам Много е лесно, та даже безплатно.Разбирам го така..искаш да изпратиш смс на израелски мобилен телефон.Отговор-имаш комп, имаш нет, трябва да си инсталираш ICQ5 Lite да речем.Твоя познат трябва да има акаунт в ICQ и да е посочил gsm номер в акаунта си.От там ти му пращаш до побъркване смс-и.Втори вариант.Ако желаеш с моя помощ ще те ориентирам в нет страниците на мобилните оператори, нещо катостраницата на Мобилтел.Не се стряскай от иврит буквите.Пишеш и натискаш.Мобилните оператори тук са 6.И по скоро съществува телефон без израелец, отколко израелец без телефон.На трето място сме по комуникации в света.На мен ми дадоха служебен, та влача два.
Пожелавам лека нощ на всички влюбени прочели темата до тук.
Fite for freedom, kill for ca$h !
| |
|
На юг от Ейлат е Червено море.
Типична еврейка няма. Има израелци с различен произход. Тези от Полша са руси и синеоки. Тези на снимката, към която си дал линк, са мароканки най-вероятно и приличат на мароканки. Бат Ям изобилства от мароканки (живяла съм там около година и половина, до "Абабанел").
Ако ще говорим за външността на дамите в Израел, ето още един линк:
... само, за да се знае, че всякакви ги има
| |
|
Седя и препрочитам писмата ти.Седя и си мисля, хей така вися си в безтегловност.Баси тъпия живот.Идва ми да се гръмна.Пиша ти сега...нали ме знаеш вече...нощна птица съм.На сутринта няма да стигне времето,
"Не, не ме е страх, но се замислих.-.....не знам дори защо.... " В това съм убеден.След като паднаха всякакви бариери, след като си говорихме какво ще правим и как ще го направим, вече никакво съмнение не остана в мен.
Питах чеха-"neh toho, mam prace az nad hlavu, ale vic se mi libi mluvit s tebou".E разбрах го аз така : Остави тази работа, но не знаеш колко обичам да си говоря с тебе".И аз така мила.Последният път след като се разделихме в чата изпих още една бира и запраших към морето.Имаше огромни вълни.Аз ги наричам австралийски.Те са като мини цунами.Черно знаме.След 17.30 няма спасители на плажа.Влизаш във водата.Тя ти е до колене и извъднъж вълната те залива през глава.Блъска те ужасно, ти не устояваш и така под ред.Слънцето е много меко по това време.Хората на плажа са си поръчали оркестър да им думка.Нещо като Горан Брегович, ама на иврит.Представи си гръцка циганска музика.Хей, нямаш си идея, колко ме изпълва Горан.Реших така.На него да те видя как ще ми танцуваш, щом си ти могла..Както винаги на плажа само влюбени.Място колко щеш.Това бе първото ми къпане за тази година.Може би последно.Върнах се обратно с мокри бански по пътя и изпих още една бира.Това ме отреза.Изкъпах се от солта и това ме довърши.Легнах си.Аз спя гол, никакви пижами.Живея на главна улица.Казва се "Херцель".Нещо като Христо Ботев.Даже на него прилича.Тъпото на улицата е, че нощно време става писта.Седмица не минава без да гръмнат ламарини.Живея близо до кръстовище.Карат като бесни и бум.Следва адски вой на American Red Magen David шевролет.Tакива са линейките.И така събуден към 03 сутринта, сцепен от студената влага, се въртях в леглото.Днес ми казаха, че съм имал вид на "сексуально озабоченый мальчик". На връщане минах през банката и си извадих нова карта.От там в мищера-та (полицията) да се снимам и да подам документи за нов теудат зеут (вътрешен паспорт) .След три дни ще го бъде.
"Не знам как е при вас, в България грее слънце...едно такова късно, есенно.... .... целувка!" - Tук е пак така.Африканско слънце.И ще бъде до ноември.Това е. Ако си изморена, искам да ме излъжеш.Не искам да си изморена през деня.Започни деня с усмивка и не му мисли.Умна си ми ти и пази се.
Аaa, целувка...ще ти трябва много въздух....
(R)evolution man
| |
Тема
|
Re: H a l o
[re: Foxelqox]
|
|
Автор | darkwitch_25 (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.09.05 11:34 |
|
как беше сватбата?
| |
|
А, загрях, загрях...ама тя е на 11.09 от 17.30...та пак ще се лети. Перална или пари в плик да подаря?
(R)evolution man
| |
|
Само един съвет...подаръкът на пари е удобен, но е проява на лош вкус.
| |
Тема
|
Re: H a l o
[re: Foxelqox]
|
|
Автор | Ифиreния (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.09.05 20:15 |
|
Понякога човек не иска да му стига въздухът. Започвам да пиша приказката.
| |
|
Ами, ако не знаеш кой какво ще подарява рискуваш да се дублираш с някой. Чувала съм, че вече правят списък с подаръците и всеки си избира, но щом няма по - добре пари.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|