Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:05 02.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема Re: Space Center Houstonнови [re: tartarianeyes]  
Автор h1685614@trbvm.com (Гераско)
Публикувано14.06.17 01:01

Несправедливото е, че работното време са го измислили тия дето стават в 6:00. Предлагам прайд в наша защита! Който спи зло не мисли!

Тема Re: Space Center Houstonнови [re: oberleutnantRzevski]  
Автор konstr-109815 (европейче)
Публикувано14.06.17 01:03

Ако си легна сутринта и аз може и да мога да спя до следобед. Ще се пробвам още първия ден, като се върнем в България.

Тези 8 часа разлика връщане на времето може би трудно ще наместя...

Щастието идва при веселите!

Тема Re: Space Center Houstonнови [re: h1685614@trbvm.com]  
Публикувано14.06.17 01:04

И " от сън спомени няма" :)

Автор oberleutnantRzevski (същият)
Публикувано14.06.17 01:06

Несправедливото е, че работното време са го измислили тия дето стават в 6:00.

Така е!
Шибани капиталисти!

Тема Re: Space Center Houstonнови [re: konstr-109815]  
Публикувано14.06.17 01:07

Бе аз мога да си легна в 10 и пак да стана в два.

Автор eta d (7.62)
Публикувано14.06.17 01:08

О! Слава тебе, Господи! Намерих си единомишленик!
Ранното ставане е коштунство, престъпление, геноцид ...

Ако си нямате знаме за тоа прайд, аз ще му го ушия ...

Тема Re: Space Center Houstonнови [re: tartarianeyes]  
Публикувано14.06.17 01:08

А аз съм най- ранобудна от всички. Където и да съм - винаги първа ставам и започвам да обикалям стъпвайки тихо като котка. При децата и майка ми редовно смазвам скърцащите врати:)

Тема Re: Space Center Houstonнови [re: eta d]  
Публикувано14.06.17 01:18

Апселютно! Записвам се четник.

Тема Re: Space Center Houstonнови [re: Pollyanna33556]  
Автор Pollyanna33556 (и стар и познат)
Публикувано14.06.17 05:34

Днес мръднахме до Галвестон. Галвестон е име на остров и на единствения град на този остров. Намира се на мексиканския залив и е на около 80 км от където живеем в Хюстън. Живописно място е. Периодично урагани го рушат и хората си го възстановяват. Къщите са дървени и типично Тексаски от преди 100 години. Нещо като миниатюрен Нови Орлеанс.
Много беше горещо а горещини е нещо, което не мога да търпя. Поразходихме се из едно типично кварталче, да направя няколко снимки на къщите, да имате идея за какво говоря. От там обратно в колата на климатик. Отидохме на крайбрежния булевард, да видя дали има нещо ново от последното ми посещение преди доста години. Не намерих никаква разлика от преди и сега. Спряхме на един паркинг да изядем по един Шлотски сандвич. След като се нахранихме, айде пак до колата на климатик. От другата страна на шосето се виждаше един от многото плажове на Галвестон. На този плаж специално се влиза с кола, кара се по пясъка докато човек си хареса място да плажува, спира, разтоварва си джаджите, опъва сенник и се настанява сам, със семейство или цяла компания. За да покажа снимки и от плажа, трябваше да оставя телефона на страна и да извадя фотоапарата, че има телеобектив. Последните снимки от галерията са от споменатия плаж.
На връщане минахме и по главната улица на града, където също има интересни сгради за снимане, но беше много горещо и трябваше да търся място за паркиране, което съвсем ме разкандардиса. Потеглихме си за вкъщи точно на време да избегнем трафика. Половин час по-късно да си тръгнем можеше да удължи пътуването ни с два часа. В такъв случай човек трябва да изчака два часа и пак ще пристигне по същото време.
Който се интересува да кликне на линка и да добие бегла представа за Галвестон.

\"Колкото повече знаеш, виждаш колко повече не знаеш\"

Тема Re: Space Center Houstonнови [re: Pollyanna33556]  
Автор Kpoacaнчeтo (тиква, бе)
Публикувано14.06.17 06:58

Много ми харесват тези огромни американски плажове!

Най обичам да чета, ама не мога.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.