Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:40 12.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
Тема Re: Мисля, че...нови [re: Aйeз Ceдaй]  
Автор Duci (Angel)
Публикувано19.06.04 08:47

Докато четях ме побиха тръпки и ми се дорева...
Много хубаво си го написала, Айез Седай.

Тема Re: срещанови [re: Duci]  
Автор kali77 (непознат)
Публикувано19.06.04 10:01

Момичета здравейте и при мен се разви буря от чувства докато гледах тези снимки, но си мисля, че едва ли ще ми е до тях като дойде моят ред за раждане:) Единственото за което ще мислим ще са нашите бебчета, които скоро ще видим независимо по какъв те ще бъдат родени. Аз съм виждала подобен филм в Полша, на нашия тати само едно му направи впечатление тогава....как пък чак толкова може да се разтягаме там долу!:)

Аз понеже все забравям последно време...
Извинявайте, но може ли пак да се уточниме в колко и къде е срещата. Знам че е пред Клуб Ялта (само че близо до подлеза ли?).
много целувки и усмивки на всички

Тема Re: Мисля, че...нови [re: Aйeз Ceдaй]  
Автор Collibri (слънчева)
Публикувано19.06.04 19:10

Айез, страхотна си! Толкова хубаво си го казала!!!

Тема Re: срещанови [re: kali77]  
Публикувано19.06.04 19:21

Да, точно там - близо до подлеза, пред клуб Ялта - то няма начин да сбъркаш къде сме - от километри ще си личим с тези тумбачета!!!

Много ще се радваме да сме повечко тоя път!!!
Дано повече хора се навият!
неделя, 16ч, пред клуб ЯЛТА - хайде АВГУСТИНКИИИИИ!!!

А аз вчера такъв як рев да му дръпна..... лелеееее. ужас... и то, що...щото се почувствах не готова за болницата, раждането, някак си исках всички около мен да се вълнуват точно толкова колкото и аз.... да искат точно толкова, колкото и аз да сме готови.......
Просто се почувствах толкова безпомощна и нещастна - явно са тъпите хормони....
Но днес, мъжа ми ми направи психотерапия - шопинг терапия!
отидохме в един магазин и си купихме разни неща!
Вече имаме шишета на Авент - едно малко и едно средно, 2 резервни биберона за шише, 2 биберона залъгалки - все на Авент.... с пилета :).
Дъждобран за количката,
подплънки за гърди на Чико...
Шампоан и бебешко олио на Бюбхен,
крем Бочко против подсичане,
клечки за уши с ограничител,
помпичка за нос - на Нук
прах за пране - Тео бебе,
две малки хавлиени кърпи за дупето на бебето,
мокри кърпички за бебето - Памперс /за болницата - пакет/
и мокри кърпички - Чико- за гърди - с тях като съм се избършела и бебето можело директно да суче - били удобни за през нощта, да не ставам да се мия...

Много ободрително ми подейства тая терапия... направо станах нов човек!
След вчерашния рев....

Сега съм доста по-спокойна, пък и околните - мъжа ми, и наште се впечатлиха и се замислиха по-дълбоко, че то си наближава....
Имаме още разни преподрежданици на шкафове, чистене, някои дребни ремонтчета..... Мъжа ми се захвана днес да ги оправя лека полека.... че време не остана...

А на мен ми остават всъщност някои по-дребни неща за болницата - основно от аптеки.... Вече се замислям за багажа за болницата - тия 1-2 седмици ще донакупя каквото трябва и почвам да стягам чантата....
Много ми е неспокойно иначе...

Оставила съм един списък - по-крупни неща - с надеждата да са подаръци......
ако някой иска случайно, ще му кажем точно какво искаме, след като се роди...
Ако ли пък никой не ни подари.... сами ще си ги вземем.
Важното е , че показах на мъжа ми в магазина точно какви неща искам, и той ще може да ръководи покупките - независимо дали подаръци или не.

Тема една съвсем слънчасала....нови [re: Collibri]  
Публикувано19.06.04 23:34

какво ли не прави безработицата с една бременна..........

съвсем избудалях........

Тема Moмичета стискайте палци...нови [re: Collibri]  
Автор Чyдя ce! (Само аз ли?)
Публикувано20.06.04 19:27

Малко коте е в болница с 2 см разкритие и главата ниско долу .В момента е на системи за да спрат преждевременното раждане.Моля ви молете се за нея,да успее да задържи бебето!

''Човекът е мислеща грешка"Мисли.."

Тема Re: Moмичета стискайте палци...нови [re: Чyдя ce!]  
Автор Duci (Angel)
Публикувано20.06.04 20:39

Лелееее, милата!!! Стискам палци и се моля за нея и бебето й!!!
За кога й е термина, нещо не я виждам в списъка?

Тема Re: Moмичета стискайте палци...нови [re: Duci]  
Автор matiya (новак)
Публикувано20.06.04 20:53

shte stiskam palci i shte se pomolia za neia i za bebcho dano vsichko da se razmine i da si prodalji do kraia kakto si mu e normalno.mejdu drugoto koia sedmica e tia niama ia v spisaka,kakto i da e kasmet

Тема Re: Moмичета стискайте палци...нови [re: matiya]  
Автор Duci (Angel)
Публикувано20.06.04 21:15

За 17.08 е, видях ей сега.
Чудя се!, нали ще ни казваш какво става с нея?

Тема Направи ми впечатление тонът ти...нови [re: Billy_wolf]  
Автор geminarius (beauty fool)
Публикувано20.06.04 21:28

Надявам се да не ме разбереш погрешно, но... от постигна ти струи едно такова ... егоизъм ли, как да го нарека... абе все едно "техните" са длъжни да се грижат за вас.
Не си права! Това, че твоите родители са устроили теб и брат ти, не задължава автоматически и родителите на съпруга ти да слагат първо децата си на пиедестала.
Това са вече отживелици, че видите ли, родителите трябва да осигурят първо бъдещето на децата си, пък после старините си.
Ти самата хем казваш "Не че парите тук играят роля де!" и после хоп - "Неговите родители първо се грижат за себе си и своето удобство, и после за децата си!!!" - с три удивителни! Ми ще се грижат за своето удобство, как няма да се грижат :))) Хора са, имат нужда, нормално е!

Разбирам, че твоите родители са ти по-мили, но е наистина несправедливо да изискваш от "техните" да ти помагат за ремонта и покупките.
Ми нали вие сте си семейство, уж големи хора, олегнали - вие си поемате грижата да направите всичко за новото човече в семейството ви.

"да ми помогнат за ремонта и покупките за бебето (макар да знаят че бебето ще е кръстено на тях)" Ми аз не мисля, че ако кръстиш бебето на тях, те са задължени към когото и да било. Не си права, наистина.
На мен това ми звучи много грозно, честно!

И още нещо - по-добре ли се чувстваш, когато майка ти и баща ти "живеят като че ли единя е безработен, а другия изкарва само колкото за прехрана (едва ли не)"? Баси, мен това би ме било срам да го напиша, да не говорим, че никога не бих могла да приема помощта им, след като работите така изглеждат отстрани. Замисляш ли се как родителите ти изглеждат в очите на околните? И имаш наглостта да искаш и още?

И последно, че съвсем ми кипна "...предпочитание към едно или друго дете - и трите еднакво са изоставени да се оправят!!!" Е тука нямам думи. Честно, не те познавам, но наистина нито разбирам доводите ти, нито морала ти (макар и да не открих наличие на такъв), нито мога да ти дам кураж. Аз, на твое място, бих се срамувала от себе си.

I only work to enjoy when I am not working.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.