Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:23 06.07.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема Re: въПроснови [re: Stipe]  
Автор pro_O1 (специален)
Публикувано13.11.02 13:06

струва ми се, че въпросът 'защо' не е много на дневен ред ;-) те там знаеш, че са в друг свят и действията им не могат да се обяснят адекватно...

| и майка ти не е права...
|

Тема chestito na momcheto!нови [re: ico]  
Автор spacer ()
Публикувано13.11.02 13:15

Mi brawo na Vladko. I na onezi tam ot.... kak im beshe imeto.

..... I edin tikwen medal trqbwashe da mu dadat.

--

Тема Re: chestito na momcheto!нови [re: spacer]  
Автор css (zamislen)
Публикувано13.11.02 14:56

OO, spacercho ;)

Kolkoto do Vladi - ne se varzvaj be chovek. Ne sam ti zavidjal na nagradata, che cveta ne me kefi, taka si e, prosto go svarzvam s edni fiziologichni nujdi... Za borderite, che ne izglejdat mnogo estetichno - ti go bjaha kazali oshte predi njakolko meseca kato postna tuk.

A za tova kak da izglejda edin thumbnail - naj vajnoto e ne kolko ti e goljama kompresiata, a kakto ti kazaha - kolko e tejka kartinkata. Ti si reshavash ot kakvo da jertvash - ot kompresiata ili ot resample.

I posledno - nikoga ne sam kazval che sita ti ne struva.

Are sas zdrave.

vsichko e otnositelno

Редактирано от css на 13.11.02 15:21.

Тема Re: chestito na momcheto!нови [re: css]  
Автор spacer ()
Публикувано13.11.02 15:04

Wzemi si pusni ICQ-to wmesto da mi oo-kash!!!

Kolkoto do vladi, ne mislq, che se wryzwa. Na mene mi se struwa super hladnokrywen i mai izobshtno ne mu puka za nas kelemetata! Zhiw i zdraw da e!

--

Автор css (zamislen)
Публикувано13.11.02 15:24

Ami nali ti kazah zashto ne moga da si puskam ICQ

vsichko e otnositelno

Тема Re: фа: сол: до:)нови [re: vladisss]  
Автор StipeМодератор (Bandwagon)
Публикувано13.11.02 15:35

Ами ти се заимаваш с графиките, за това не е моя работа да ти обяснявам за какво служи точно този thumb. Който иска да види качественото изображение ще кликне и ще го разгледа, все пак хората които ще ти оценяват работата, едва ли ще си направят генерални изводи само от thumbnail-a . Ти си знаеш де, но страници дето почти нищо няма на тях и са 100-120 кб total определено правят лошо впечатление.
За теб може да е без значение , но аз съм малко педантичен по отношение на размера, тъй като плащам на трафик и смъкването на излишни 50-70 кб за мен означава доста спестени пари (сигурно колкото месечната ти заплата във фирмата, в която работиш).

И тъй като вече разбрах , че сайта ти е награден - само един въпрос - имаш ли познати сред журито?
Не искам да оспорвам качествата, но за мен или защото си им познат си спечелил или журито въобще си няма и представа какво и как да оценява.

Жив и здрав.

Автор StipeМодератор (Bandwagon)
Публикувано13.11.02 15:41

Mноо си фотогеничен на снимката, ти бре

Тема Re: chestito na momcheto!нови [re: Stipe]  
Автор spacer ()
Публикувано13.11.02 15:53

Не, просто фотогеничен!!

Направо фотогениален!!!

vulgar display of power

Тема ми прав си..нови [re: Stipe]  
Автор vladisss ()
Публикувано13.11.02 16:10

... за размерите и т.н. - технолога и дизайнера са две различни (и най-често недоволни един от друг) персони.
Награждаването няма значение... сложих си я тая статуетка в постингите, само щото ми писна да се оправдавам, че не съм web-дизайнер нямам познати сред журито...за съжаление :)
... може пък да си имат някакво понятие. А? ...мен лично сайта ми си ме кефи... сигурно, защото съм неграмотен кон с капаци... какви са твоите критерии (освен технологични) поради които смяташ избора им за неуместен... това с "мноо дебелите рамки не ме кефят" и "цвета на фона е насран" не го приемам за обективен критерий... Преподавал съм "Теория на композицията"... там такива неща не пише...

Тема Е, щеше ми се...нови [re: spacer]  
Автор vladisss ()
Публикувано13.11.02 16:21

да се понапия с Web- designeri, ама в постинга за клубната среща ми казаха, че не ставам... и че се вземам на сериозно и т.н.
Ми кво ми остава освен да не ми пука за "kelemetata"... и без тях съм живял забавно.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.