|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
Re: Извинявай!
[re: Чpeвoyroдниk]
|
|
Автор | F1 (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.12.04 11:05 |
|
Ей, днес направо спя, постингът трябваше да е закачен за famulus. Извинявам се още веднъж!
| |
Тема
|
Re: Извинявай!
[re: F1]
|
|
Автор |
famulus (православен) |
Публикувано | 29.12.04 20:01 |
|
Да аз бях R-t-C
Wchera prochetoh starite si postingi. Ne mi haresa na mnogo mesta kadeto sam bil samohvalen Mladost
Дай ни помощ в утеснението, защото човешката защита е суетна.
| |
Тема
|
Re: За пуйката на Пепеляшка
[re: Чpeвoyroдниk]
|
|
Автор |
lPA (минаващ) |
Публикувано | 29.12.04 20:46 |
|
Тежко за ядене и след ядене.
| |
Тема
|
Re: Извинявай!
[re: famulus]
|
|
Автор |
lPA (минаващ) |
Публикувано | 29.12.04 20:51 |
|
Ама обсъждаше и най-простото ядене с такъв заразителен ентусиазъм, че човек не можеше да устои. И винаги споменаваше с какво вино върви. Съжалявам, че сега си лишен от тези малки житейски наслади.
| |
|
Във връзка с наближаващите коледни празници и поради нейното непреходно значение :) избутвам темата отгоре :) Весели празници!
| |
|
Дойде време за традиционното ми коледно появяване :):):)
Във връзка с наближаващите коледни празници и поради нейното непреходно значение :) избутвам темата отгоре :)
Весели празници!
| |
|
Здравей! Изключително драго ми е да те "видя"! Писала съм с предишен ник Wildberry, но едва ли ме знаеш, защото това е клуб, в който съм с много слаба активност.
Нещо интересно - вчера се рових в някакви кашони и намерих един тефтер, в който съм записвала готварски рецепти /било е преди 2004 година, нямала съм принтер все още/ и гледам - твоите рецепти за сарми и боб се мъдрят накрая.
И понеже ми бяха донесли хубава кайма, а и зелето ми е готово, веднага спретнах едни сарми.
Как познах, че са твоите ли? Ами влизам днес и чета тази тема и толкова познато ми звучи всичко
Поздрави и щастливи празници!
| |
|
Wildberry, Пиши си със стария НИК, моля. Ти си една от готините клубарки тук.
| |
|
Какво означава "Да се захване оризът"?
| |
|
Ами означава да залепне за дъното на тенджерата или тигана. Та затова трябва да внимаваме - след добавянето на водата оризът (досега "стъклен" от пърженето) започва да набъбва и омеква и има опасност да залепне за дъното и да прегори.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|