|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | >> (покажи всички)
Тема
|
Re: Хепи мама...
[re: nana77]
|
|
Автор |
surfline (СтихияБалканска) |
Публикувано | 29.01.08 00:36 |
|
nana77, благодаря на теб и Zhimi, че се включихте!
Possum, sed nolo!
| |
|
Джаста това е страхотна идея! За съжаление опцията за показване на последните публикации на потребителя не работи и за реализирането и ще трябва да се попрегледат задните теми. Предлагам да разделим времето на части между желаещите да търсят, за да станат по-бързи нещата.
Possum, sed nolo!
| |
|
Сърфче,в нашите МАЙски отчетни теми...тя предимно там пишеше и в темата от 2до 5...
Ще се огледаме по старателно и в по старите ни майски теми...,както и в другите.Къде да събираме линковете?
Искрен 28.04.06г.
| |
|
За да не се разпиляваме, ако искаш да ти ги пращат/ме на теб или на мен - за мен е без значение...имаше и други теми "Кой на кого прилича" и няколко докато беше бременна...утре ще поразрина и аз.
Possum, sed nolo!
| |
Тема
|
Re: Мисля,че можем да направим нещо
[re: surfline]
|
|
Автор |
incendio (разПиляна) |
Публикувано | 29.01.08 01:09 |
|
може ли да помогна с нещо?!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
FLUKY (Montreal) |
Публикувано | 29.01.08 06:42 |
|
Сега влизам във форума и научавам за трагедията, нали съм малко в страни. Болката на това семейство е огромна. Дано Бог се смили над съпруга й и закриля децата. Мир на праха и!
Сигурна съм, че тя ще продължи да се грижи за тях ....
| |
Тема
|
[re: ДжacтaПpacтa]
|
|
Автор |
Zori_D (мама на Илийчо) |
Публикувано | 29.01.08 08:10 |
|
Казвайте с какво да помагам.Днес съм на работа и няма да мога да направя нищо, но утре..
| |
Тема
|
[re: Zori_D]
|
|
Автор |
jana (лошотия) |
Публикувано | 29.01.08 09:17 |
|
Не бях снощи на компа, но днес съм тук и съм на ваше разположение
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Acя () |
Публикувано | 29.01.08 09:25 |
|
В отговор на:
Предлагам да разделим времето на части между желаещите да търсят, за да станат по-бързи нещата.
Това си мислех и аз тази сутрин...
| |
Тема
|
[re: FLUKY]
|
|
Автор |
nana77 (непознат
) |
Публикувано | 29.01.08 09:29 |
|
Добро утро, момичета!
Току що получих ново инфо за дечицата. За съжаление и тримата са с доста фрактури. Мъничкият като че ли най-много е пострадал - счупена раменна кост, рана на челцето, счупено краче на две места, сътресение на мозъка, контузия на гърдичките...Васил пък е с две счупени ръце. Радослав и той е с фрактури. И трите деца са в травматологията на Пирогов.
Следобяд ще купя банани, сокове и някакви други неща и ще отивам с Дива ирландска пешеходка и Велмар.
О, да и забравих. Някой вчера питаше за адреса - живеят в Лозенец на улица Трепетлика 15
Редактирано от nana77 на 29.01.08 09:37.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | >> (покажи всички)
|
|
|