Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:21 09.10.24 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: << 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | >> (покажи всички)
Тема Re: Хепи маманови [re: Acя]  
Автор cchery (G'n'R)
Публикувано29.01.08 22:48

Абсолютно съм зад този пост и аз. Тук всичко е по-различно и тя го знаеше и се радваше да е с нас, пък и Вихрогонче, колко голям и скъп може да е един венец - ще съберем парите. Ето и ти самата се включи, да не казвам и колко още мами ми писаха в тази тема или само на бележки. Благодаря на всички! Най-вече заради това да си пратите парите на лична сметка.

в някой прекрасен ... ден земята грабва те в плен...

Тема Re: Хепи маманови [re: cchery]  
Автор vihrogonche (хлапето е на 3)
Публикувано29.01.08 23:08

ок
както кажете, момичета
аз просто информирах какво прочетох

Правете каквото трябва, да става каквото ще!!!

Тема Re: Хепи маманови [re: Acя]  
Автор mishellchee (приятел)
Публикувано29.01.08 23:19

Момичета, момичета......относно венеца.....нека да не се делим на вашите и нашите. Нека венците са два, но взаимно може да си помогнеме много, в бг мама има много повече мами, съответно повече възможности.
Хората са го казали още преди векове "Съединението прави силата", когато сме повече възможностите са повече. Нещата не опират до един или два венеца, а да се организираме така, че тези хора да разчитат на нас и в бъдеще.

Тема Re: Хепи маманови [re: mishellchee]  
Автор cchery (G'n'R)
Публикувано29.01.08 23:24

Е добре де, кой говори различно от това!?

Просто искаме да има венец специално от нас. А за помощта е повече от ясно. Парите, които останат от венеца, ще ги изтегля и предам лично на някоя от бабите. Оттам насетне ще чакам инфо кога семейството ще е готово да приеме помощ и ще я дадем, разбира се! Аз лично съм на мнение, че в момента с тази парична помощ можем само да избодем очи, вместо да изпишем вежди. Затова когато му дойде времето.

Тема Re: Хепи маманови [re: cchery]  
Автор Aмиka (непознат)
Публикувано29.01.08 23:45

Вижте момичета, изпратете венец от вас. Ние от Бг-Мамма ще изпратим също. Просто е най-малкото неуместно да се разправяме за това в такъв момент. След което нека се отвори сметка за събиране на средства, но оставете хората да изживеят скръбта си известно време. Не им е нужно излишно внимание в този момент. Тодор ще преживее сложна интервенция вероятно, трябва да се погрижи и за момчетата. Помощта е ценна тогава, когато е навременна и не е натрапена!

Редактирано от Aмиka на 29.01.08 23:48.

Тема Re: Хепи маманови [re: Aмиka]  
Автор surflineМодератор (СтихияБалканска)
Публикувано29.01.08 23:48

Много добра казано! Считам темата за приключена.

За теб, Хепи!

Тема Re: Хепи маманови [re: Aмиka]  
Автор cchery (G'n'R)
Публикувано29.01.08 23:52

Виж, не знам защо ти и другата мама се включвате и говорите за разправии като тук никога не е ставало въпрос за такива. Не само че не е уместно, ами е грозно. Много грозно от ваша страна. Решението за венец дойде спонтанно от сърцата ни и пак със сърцата си ще й го поднесем. Защото беше една от много достойните ни мами в клуба. Разправии няма и не е имало до вашето включване.

С това

В отговор на:

След което нека се отвори сметка за събиране на средства, но оставете хората да изживеят скръбта си известно време. Не им е нужно излишно внимание в този момент. Тодор ще преживее сложна интервенция вероятно, трябва да се погрижи и за момчетата. Помощта е ценна тогава, когато е навременна и не е натрапена!

съм съгласна на 100%. Предлагам тази издънка от темата за хепи да приключи.

Тема Важно уточнение!нови [re: surfline]  
Автор surflineМодератор (СтихияБалканска)
Публикувано29.01.08 23:57

Момичета, в темата в бг-мамма съпругът на Хепи е публикувал следният сайт

На 31.01.2008 от 11:30 с отворен ковчег в стаята на покойника

на гробищен парк Бакърена фабрика ще можем да си вземем последно сбогом.

От 12 часа на затворен ковчег в залата за Граждански ритуали.

За теб, Хепи!

Тема Re: Веднага, следнови [re: vihrogonche]  
Автор dessbess (минаващ)
Публикувано30.01.08 00:47

ако може и на мен...

Тема Re: Веднага, следнови [re: surfline]  
Автор Tedulina (мамито)
Публикувано30.01.08 08:41

И аз моля за сметката.

Мисля че сега не е момента да предлагаме пари на семейството. Незнам кога, но не и сега. На фона на цялата тази мъка според мен венеца е достатъчен за да покажем колко много всички харесвахме и уважавахме Хепи.
Дано да ме разберете правилно

.

Страници по тази тема: << 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | >> (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.