|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | >> (покажи всички)
|
В последно време почти не влизам.. И сега, не знам защо, реших да надникна в клубчето и ...нямам думи. ..Въпреки, че не я познавах лично направо съм потресена!
Мир на праха й!
| |
Тема
|
Re: За венеца, звездата и т.н....
[re: Acя]
|
|
Автор |
poзi4ka (огнена) |
Публикувано | 28.01.08 23:24 |
|
Наистина мога да се поогледам в квартала, но в действителност не знам точния й адрес. Улиците тук са много дълги и не съм сигурна дали ще имам търпението и времето да обикалям.
Обаче... ако някой може да ми каже трите имена на Хепи, мисля, че ще мога да й намеря адреса без проблем утре от работата. Всъщност мога да пробвам по имената на децата й. Ако се регистрирани на адреса, на който живеят, ще знам със сигурност и ще мога да проверя. Ако нещо науча, веднага ще дам инфо.
Мисля си обаче - добре, че все пак децата са добре. Поне тях господ запази. Поне аз не мога да си представя по-голяма мъка за една майка от тази, ако нещо се случи на рожбата й. Важното е, най-важното е, че децата оцеляха.
Но толкова нелепо, толкова нелепо...
Калоян - 06.05.2001
| |
Тема
|
Re: За венеца, звездата и т.н....
[re: poзi4ka]
|
|
Автор |
Acя () |
Публикувано | 28.01.08 23:51 |
|
Розичка, извинявай, че така те насадих на пачи яйца
Иначе Чери беше писала и по-нагоре happy mama се казваше Ж. З. .Дечицата и са Васил, Радослав и Виктор баща им е Тодор, та при тях поне имаш горе долу представа за всички имена.
И аз мисля като теб, че е добре, че дечицата са оцелели. Смятам, че това би предпочела и самата Хепи. Но пък майката на Хепи....и тя е загубила дете....голяма трагедия!
Нека се радваме, че сме живи и да ценим ВСЕКИ ДЕН!
Редактирано от jana на 29.01.08 10:44.
| |
Тема
|
Re: Хепи мама...
[re: surfline]
|
|
Автор |
Zhimi (чушкопек) |
Публикувано | 29.01.08 00:02 |
|
Не съм от този форум, но и аз като вас съм потресена до дъното на душата си от тази трагедия. Погребението ще бъде в четвъртък на Бакърена фабрика, засега не зная в колко часа.
| |
|
за прекрасните деца на Хепи мама.
Можем да принтираме постингите й,в които щастливо и гордо споделя за децата си,за лудориите им,за игрите им,за семейните празници,за смешните им думички,за първите зъбки...за грижите,за тъгата по тях,когато са при баба и дядо и за радостта да ги прегърне отново след дълга раздяла...
И тъй като тя никога няма да може да ги прегърне отново,да им разкаже спомените си от детството им,нека направим една книжка-споменник за Васко,Ради и Вики,в която те да намират загубената любов дори за миг само...
Мила Хепи,почивай в мир и нека духът ти бди над дечицата ти....
.
Искрен 28.04.06г.
| |
Тема
|
Re: Мисля,че можем да направим нещо
[re: ДжacтaПpacтa]
|
|
Автор |
Acя () |
Публикувано | 29.01.08 00:15 |
|
Мисля, че идеята ти е повече от чудесна.
| |
Тема
|
[re: Zhimi]
|
|
Автор |
Acя () |
Публикувано | 29.01.08 00:16 |
|
а ще пишеш ли като разбереш часа?
| |
|
Здравейте момичета и тук.
Аз съм мамата от БГ мамма, която пусна темата за Хепи...
Исках само да ви кажа, че утре с две съфорумки ще отидем до Пирогов. Много от нашите мами, тъй като Хепи бе регистрирана и при нашите многодетни мами искат да помогнат. Така че утре ще се опитам да говоря с бабата на децата.
surfline ми писа, така че ще поддържам връзка с нея.
| |
Тема
|
[re: nana77]
|
|
Автор |
Acя () |
Публикувано | 29.01.08 00:18 |
|
Ще чакаме вести....
| |
|
Ужасно.........мир на праха и........
Дано дечицата и таткото да се оправят.....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | >> (покажи всички)
|
|
|