|
Страници по тази тема: << 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | >> (покажи всички)
|
И на мен.
| |
|
И на мен.
| |
Тема
|
Re: Веднага, след
[re: cchery]
|
|
Автор |
surfline (СтихияБалканска) |
Публикувано | 29.01.08 21:28 |
|
И аз моля за сметката ти.
За теб, Хепи!
| |
Тема
|
Присъединявам се към молбата
[re: nana77]
|
|
Автор |
surfline (СтихияБалканска) |
Публикувано | 29.01.08 21:30 |
|
на нана към Тодор...Много, много моля, нека направим малкото, което можем за Вас.
За теб, Хепи!
| |
|
Много моля и на мен да пратите сметката.
Мисля си, ако таткото реши да съдейства, може да ни даде направо негова банкова сметка-там да превеждаме парите, които съберем. Дори семейството да е обезпечено, ние познавахме и обичахме Хепи мама и искаме да помогнем да дечицата да превъзмогнат болката. Така, който има възможност и желание, периодично ще може да превежда по тази сметка.
Съзнавам колко нищожна е тази компенсация в сравнение с огромната загубата на семейството, но...за съжаление само това е в нашите възможности. Поне на този етап.
Калоян - 06.05.2001
| |
|
и аз искам да участвам с парички за венеца
иска ми се да отида и на самото поклонение, на погребението
но няма да ме пусне шефът ми
защото преди месец и половина се наложи да отида на погребението на кума ми , преди броени дни бях на неговите 40 дни ... остана си само на 30, със 6-годишен син...
защо пак умира РОДИТЕЛ???
чери, искам банковата ти сметка, на лични естествено!!!
Правете каквото трябва, да става каквото ще!!!
| |
|
Surfline моля те пиши ми ЛС в БГ мамма или ми звънни!
| |
|
| |
|
и в бг-мама са пожелали да закупят венец, дали да не се обединим всички заедно?
нана77, благодаря, че ни информираш пряко!
Правете каквото трябва, да става каквото ще!!!
| |
|
Аз лично предпочитам да е само от нас. Ние сме си друга компания по-задушевно е като по-малко и ние и бяхме по-близки, тя беше избрала да пише и споделя повече с нас.
Отделно чисто практически е по-удобно да се координират нещата с по-малко хора
| |
|
Страници по тази тема: << 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | >> (покажи всички)
|
|
|