|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | >> (покажи всички)
Тема
|
Re: Хепи мама...
[re: Acя]
|
|
Автор |
Kitten (in love) |
Публикувано | 28.01.08 14:33 |
|
Ох... гади ми се... такава трагедия..
Мир на праха на Хепи мама.. и много сили за децата й...
| |
Тема
|
[re: cchery]
|
|
Автор |
surfline (СтихияБалканска) |
Публикувано | 28.01.08 14:33 |
|
Те са, да. Имената на децата са същите и колата им е ситроен пикасо. Писах ЛС на авторката на темата в мамма, защото явно има повече информация от болницата, чакам я да отговори. Никой ли няма някакъв телефон?
Possum, sed nolo!
| |
|
Е не е истина просто.... Каква трагедия!Дано децата и таткото са добре. Аз искрено се надявам и моля да не е Хепи мама и скоро да пише, че е добре, а на починалата майка мир на праха и!
| |
|
Съдбата понякога е жестока!Бог да пази дечицата!
| |
Тема
|
[re: surfline]
|
|
Автор |
dafna (с посл.буква А) |
Публикувано | 28.01.08 14:36 |
|
Изтръпнах, като прочетох...дано е ужасно съвпадение, макар, че...не знам...само се моля да е съвпадение
вече майка на двама сина
| |
|
Хайде като имаш повече инфо кажи какво става. Сигурно ли е все пак че е Хепи?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
cchery (G'n'R) |
Публикувано | 28.01.08 14:37 |
|
Това е тяхната фирма, ако някой има сили да звънне и да попита кога ще можем да я видим за последно. Адски ми е гадно. Покрай МАЙ-ската ни темичка я чувствах толкова близка, както и останалите момичета от нея. Говорили сме си за различни неща, имахме планове да запознаем децата.......... Не мога да пиша повече.......
в някой прекрасен ... ден земята грабва те в плен...
| |
Тема
|
[re: lips]
|
|
Автор |
surfline (СтихияБалканска) |
Публикувано | 28.01.08 14:38 |
|
Липс, присъединявам се към поста ти.
Дано бащата да се оправи.
Possum, sed nolo!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Zori_D (мама на Илийчо) |
Публикувано | 28.01.08 14:47 |
|
Много съжалявам! Моите съболезнования!Дано дечицата се възстановят и техният татко също, за да може да се грижи за тях.....
| |
|
Сутринта го прочетох в мамма, но въобще не направих връзка с нея. За съжаление и бащата нещата не бяха добри.
Дано да е някакво ужасно съвпадение.
Бог да прости жената.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | >> (покажи всички)
|
|
|