|
Тема |
Re: хлебопекарна [re: MoPcKu] |
|
Автор |
Sapiens (expert) |
|
Публикувано | 27.10.08 21:26 |
|
|
Забравих само да кажа, че при мене хлябът става сравнително добре когато тестото е по-скоро меко, т.е., когато съм сложил съвсем малко повече вода от описаното в рецептата.
между другото, качеството и видът на брашното също ма много голямо значение.
Винаги спазвам правилото да пресявам по няколко пъти брашното, защото така се вкарва повече въздух в него. Честно казано, не съм се сетил да сложа газирана вода, вместо обикновена, защото никак не ми се смесва прясно мляко с газирана вода, но може би това е начин да бухне добре хлябът.
"Вселената е пълна с изненади, а разумът е най-голямата от тях..."
|
| |
|
|
|