| 
	
 | 
	
          
            
              
                | Тема | 
                   Re: хлебопекарна [re: MoPcKu] | 
                 |  
| Автор | 
Sapiens (expert) | 
 |  
| Публикувано | 27.10.08 21:26 | 
 
 |  
 
 |  
        | 
         
        
  
        
				Забравих само да кажа, че при мене хлябът става сравнително добре когато тестото е по-скоро меко, т.е., когато съм сложил съвсем малко повече вода от описаното в рецептата.
 между другото, качеството и видът на брашното също ма много голямо значение.
 Винаги спазвам правилото да пресявам по няколко пъти брашното, защото така се вкарва повече въздух в него. Честно казано, не съм се сетил да сложа газирана вода, вместо обикновена, защото никак не ми се смесва прясно мляко с газирана вода, но може би това е начин да бухне добре хлябът.
  "Вселената е пълна с изненади, а разумът е най-голямата от тях..."
        
        
  
          |  | 
 |    |   
 
 |  
 |   
 |