|
|
| Тема |
Re: Na vnimanieto na xyaнджи [re: me] |
|
| Автор |
xyaнджи () |
|
| Публикувано | 02.05.04 20:57 |
|
|
|
Здравей.
За произхода на глутамата го пише на пликовете...но на виетнамски. Добре, е да се познава някоя и друга виетнамка да превежда.
Не е в шишета, а на кристали. Виетнамците го наричат "мичин". Има едни пакетчета и заедно с него вървят подправки, страшни са.
Соевият сос, който ползвам на практика е най- скъпият. На мен ми харесва, защото е с плътен и наситен вкус, но на повечето хора не им понася чак толкова. Затова, като имам гости и приготвям пържени зеленчуци или нещо подобно от китайската кухня, смесвам два соеви соса, иначе им е тежко.
По принцип на етикетите пише, че соевият сос е произведен по класическата технология, ама това са само едни етикети, не вярвам да може да се разчита на нещо друго освен на вкуса.
Не разбрах с кое да внимавам?
| |
| |
|
|
|