| 
	
 | 
	
          
            
              
                | Тема | 
                   Re: Na vnimanieto na xyaнджи [re: me] | 
                 |  
| Автор | 
xyaнджи () | 
 |  
| Публикувано | 02.05.04 20:57 | 
 
 |  
 
 |  
        | 
         
        
  
        
				Здравей.
 За произхода на глутамата го пише на пликовете...но на виетнамски. Добре, е да се познава някоя и друга виетнамка да превежда.   
 Не е в шишета, а на кристали. Виетнамците го наричат "мичин". Има едни пакетчета и заедно с него вървят подправки, страшни са. 
 Соевият сос, който ползвам на практика е най- скъпият. На мен ми харесва, защото е с плътен и наситен вкус, но на повечето хора не им понася чак толкова. Затова, като имам гости и приготвям пържени зеленчуци или нещо подобно от китайската кухня, смесвам два соеви соса, иначе им е тежко. 
 По принцип на етикетите пише, че соевият сос е произведен по класическата технология, ама това са само едни етикети, не вярвам да може да се разчита на нещо друго освен на вкуса.
 Не разбрах с кое да внимавам?
  
        
        
  
          |  | 
 |    |   
 
 |  
 |   
 |