|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | (покажи всички)
Тема
|
Очаквания
|
|
Автор |
Slona_sf (phd принц) |
Публикувано | 24.02.09 14:55 |
|
някои твърдят, че нямат никакви. Други прекаляват с тях. Въпросът ми е конкретно за това дали жените обръщат сериозно внимание на това дали мъжа ще ги потърси след като е спал с тях? Кога ще го направи? какво ще каже, евентуално? Има ли общоприети времеви рамки в които "трябва", желателно е, показателно е, или кой знае още какво е (спорд жените) един мъж да се обади, да потърси жената? Според вас в какви времеви рамки се движи "нормалното" обаждане (ако е необходимо)? При какви обстоятелства вие бихте го направили? Сърдите ли се когато не ви се обаждат?
Има много въпроси гравитиращи в темата, чиито отговори надявам се ще избистрим с добро настроение.
няма как да не се похвал. отново имам блясък в очите.
Catch me if you can!
| |
|
Сърдите ли се когато не ви се обаждат
сърдят се мразят отмъщават
в тоя ред
| |
|
Наистина се радвам за блясъка в очите ти.
По темата - аз съм "обратна" Обяснявам:
Сърдите ли се когато не ви се обаждат? Не, нито си правя някакви изводи.
При какви обстоятелства вие бихте го направили?Не се сещам за такива.
Люпя семки на седмото небе.
| |
|
не, не се сърдя ако не се обади...но пък и зависи как съм подходила към въпросното чукане, обикновенно правя така че да не ми пука ако не ми се обади после...но виж, след 4-5 чукане ако не ми се обади тогава....ставам зла гаД
Усмихвай се дори когато ти е тъжно,някой може да се влюби в усмивката ти
| |
|
сподели методологията
защото да си остави някоя гримовете в куфара ми не е смешно....
Catch me if you can!
| |
|
егати, ако бера душа в някоя болница?
Catch me if you can!
| |
|
как да озвериш една жена ли?
| |
|
колко зла можеш да бъдеш?
Catch me if you can!
| |
|
Такъв вариант не ми е хрумвал. Не помня някого да съм уморила досега.
Люпя семки на седмото небе.
| |
|
това го мога. свършвам за 22 секунди и готово.
Catch me if you can!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | (покажи всички)
|
|
|