|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
|
Юле браво. Наистина все още има хора и между лекарите.
Наистина Юле не вземаш ли нещо успокоително? Поне Атаракс или Грандаксин. Леки са, не са със зелена рецепта, от порядъка на 5-6 лева са. Свалят тревожността, като свалиш тревожността и съня идва. Не можеш да издържаш така, не си робот.
Нема начин да нема начин!
| |
|
За сваляне на температурата по аптеките продават едни лепенки,който се лепят на челото.Струват 2-3 лв. Използвала съм ги за децата и имат ефект.В опаковка са по 2 бр.Търси ги по големите аптеки, защото ги няма навсякъде.
| |
Тема
|
Re: Да докладвам
[re: yraaa]
|
|
Автор |
Юлия 48 (бабата на Рая) |
Публикувано | 25.09.08 08:29 |
|
Пиле,пиле,ама като взема приспивателно и като спя 10мин. и после цял ден съм неадекватна,затова и вече не взимам.Споко,няма да се разболявам,аз съм кучи марка
Ако една жена не гледа към теб, това съвсем не означава, че не те вижда.
М. Арсание
| |
Тема
|
[re: jordidj]
|
|
Автор |
Публикувано | 25.09.08 08:33 |
|
Не,с лавандула несъм пробвала,но мога да опитам,проблема при мен е ,че съпругът ми като има болки през ноща,и става и аз също ставам с него той седи и аз със него.
Благодаря ти за съвета с лавандулата!
М. Арсание
| |
|
ВесИ,взимам Ривотрил,от преди........... ,със него се чувствам добре,и добре ми действа,също взимам и Ремотив,на билкова основа и се продава свободно.Проблема при мен е ,че ми се спи и ако легна на тишина и ще спя много . Просто знаеш от две години само болести,и притеснения,един спокоен ден съм нямала,и затова е така.Зная ще дойде момент в който просто вече няма да мога да се справя,и тогава лягам,щото и тялото ми отказва и тогава
ща не ща ще спя.Но засега криво ляво удържам фронта.
Рая от днес не е на градина и още спи,Януш и той дреме,щото тази нощ имахме
радост в къщи,ходи по-горяма нужда
Другата баба като вземе Рая,и тогава като той спи през деня,и аз ще лягам,и тогава ще наваксвам
М. Арсание
| |
Тема
|
[re: iv967]
|
|
Автор |
Публикувано | 25.09.08 08:49 |
|
Благодаря ти много за инфото!Ще ги купя,и ще пробвам.
Човек се учи докъто е жив!
М. Арсание
| |
Тема
|
[re: Юлия 48]
|
|
Автор | edno momiche (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.09.08 22:36 |
|
Юлия, не знам тази информация доколко ще помогне, но десетина броя сушени годжи в 1 чаша зелен чай имат невероятен разхлабителен ефект. Не знам обаче дали могат да се намерят в България (растат най-вече в китай, водят се goji berry ili wolfberry) . Те се водят много полезни, пълни с актиоксиданти и засилващи имунната система. Яденето им директно също действа така, но съм забелязала че в зелен чай ефектa е доста по-бърз.
| |
|
Мисля, че въпросните "годжи" всъщност са плодчетата лиций.
Това е само за пояснение.
| |
|
Не мисля, че е лиции....друго е според мен
| |
|
ПРотиворечиво ми е това, дето намирам
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
|
|
|