Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:53 12.07.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб за борба с рака
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
Тема Re: Да докладвамнови [re: Юлия 48]  
Автор vesela.bgМодератор (гърмян заек)
Публикувано24.09.08 22:56

Юле браво. Наистина все още има хора и между лекарите.
Наистина Юле не вземаш ли нещо успокоително? Поне Атаракс или Грандаксин. Леки са, не са със зелена рецепта, от порядъка на 5-6 лева са. Свалят тревожността, като свалиш тревожността и съня идва. Не можеш да издържаш така, не си робот.

Нема начин да нема начин!

Тема Re: Да докладвамнови [re: vesela.bg]  
Автор iv967 (непознат )
Публикувано25.09.08 01:41

За сваляне на температурата по аптеките продават едни лепенки,който се лепят на челото.Струват 2-3 лв. Използвала съм ги за децата и имат ефект.В опаковка са по 2 бр.Търси ги по големите аптеки, защото ги няма навсякъде.

Тема Re: Да докладвамнови [re: yraaa]  
Автор Юлия 48 (бабата на Рая)
Публикувано25.09.08 08:29

Пиле,пиле,ама като взема приспивателно и като спя 10мин. и после цял ден съм неадекватна,затова и вече не взимам.Споко,няма да се разболявам,аз съм кучи марка

Ако една жена не гледа към теб, това съвсем не означава, че не те вижда.
М. Арсание

Тема Re: Да докладвамнови [re: jordidj]  
Публикувано25.09.08 08:33

Не,с лавандула несъм пробвала,но мога да опитам,проблема при мен е ,че съпругът ми като има болки през ноща,и става и аз също ставам с него той седи и аз със него.
Благодаря ти за съвета с лавандулата!

М. Арсание

Публикувано25.09.08 08:47

ВесИ

,взимам Ривотрил,от преди........... ,със него се чувствам добре,и добре ми действа,също взимам и Ремотив,на билкова основа и се продава свободно.Проблема при мен е ,че ми се спи и ако легна на тишина и ще спя много . Просто знаеш от две години само болести,и притеснения,един спокоен ден съм нямала,и затова е така.Зная ще дойде момент в който просто вече няма да мога да се справя,и тогава лягам,щото и тялото ми отказва и тогава
ща не ща ще спя.Но засега криво ляво удържам фронта.
Рая от днес не е на градина и още спи,Януш и той дреме,щото тази нощ имахме
радост в къщи,ходи по-горяма нужда
Другата баба като вземе Рая,и тогава като той спи през деня,и аз ще лягам,и тогава ще наваксвам

М. Арсание

Тема Re: Да докладвамнови [re: iv967]  
Публикувано25.09.08 08:49

Благодаря ти много за инфото

!Ще ги купя,и ще пробвам.
Човек се учи докъто е жив!

М. Арсание

Тема Re: Да докладвамнови [re: Юлия 48]  
Авторedno momiche (Нерегистриран)
Публикувано27.09.08 22:36

Юлия, не знам тази информация доколко ще помогне, но десетина броя сушени годжи в 1 чаша зелен чай имат невероятен разхлабителен ефект. Не знам обаче дали могат да се намерят в България (растат най-вече в китай, водят се goji berry ili wolfberry) . Те се водят много полезни, пълни с актиоксиданти и засилващи имунната система. Яденето им директно също действа така, но съм забелязала че в зелен чай ефектa е доста по-бърз.

Тема Re: Да докладвамнови [re: edno momiche]  
Автор *jull** (())
Публикувано27.09.08 22:52

Мисля, че въпросните "годжи" всъщност са плодчетата лиций.
Това е само за пояснение.

Тема Re: Да докладвамнови [re: *jull**]  
Публикувано27.09.08 22:59

Не мисля, че е лиции....друго е според мен

Публикувано27.09.08 23:04

ПРотиворечиво ми е това, дето намирам

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.