Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:22 07.07.25 
Взаимопомощ
   >> Психоанализа и психотерапия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Re: Анкета (12-16)нови [re: lipari]  
Автор Nuke Dukem (very good)
Публикувано18.09.19 20:07

По време на записването имаше анкетна карта, която задаваше този въпрос, и аз отбелязах и двете квадратчета – "за работа" и "за образование" – а би трябвало да бях отбелязал само във второто квадратче... Би ли трябвало там да има такава карта след изпита отново, бих отбелязал "за образование" квадратчето само. Надявам се за втори шанс, така да се каже, макар че знам, че аз бих никога имал един.

Тема Re: Анкета (12-16)нови [re: Nuke Dukem]  
Автор lipari (Алиса Лиса)
Публикувано18.09.19 23:22

че какво пречи и двете квадратчета да са верни?

Тема Re: Анкета (12-16)нови [re: lipari]  
Публикувано19.09.19 04:53

че какво пречи и двете квадратчета да са верни?

Нищо. В крайна сметка образованието няма смисъл без работа, макар че обратното е дори по-вярно.

Тема Re: Анкета (12-16)нови [re: Nuke Dukem]  
Автор DarkSideМодератор ()
Публикувано19.09.19 08:21

Би ли трябвало там да има такава карта след изпита отново, бих отбелязал "за образование" квадратчето само.

Бе що ми се струва че преди Гугъл сякаш ти превеждаше американските изречения по-добре на български. Или си си ъпгрейднал Гугъла с по-скапана версия, или хептен и на американски вече не ги пишеш правилно текстовете си.

... макар че знам, че аз бих никога имал един.

тва ми напомня как в миналия ми живот служих в един КЕЧ, където беше пълно с турци и цигани, които говореха българския подобно на твоя гугълски такъв - изглежда в турския има повече увъртяни неща, щото никой от тях не можеше да каже "ебаси майката" ами казваха "ебаси на майката" и вместо "му" казваха "на него" - тъй че в крайна сметка вместо "еби му майката" ставаше "еби на майката на него"

Тема Re: Анкета (21+)нови [re: Alice is]  
Публикувано19.09.19 08:26

Здравей, Алис. То може да е 17 см, което е 6.25% повече от идеалния размер и според горепосочената статия означава, че аз не съм подходящ дори за сексуална дейност без емоционално обвързване и бъдещи задължения, но хей, това съм аз – такъв съм израснал и за съжаление, не мога да променя факта, че половият ми орган е по-голям, отколкото би ми се искало да бъде... Съжалявам за имането на 1 см по-дълъг меч, отколкото жените предпочитат.

Впрочем ето календара, който ми преди 25 седмици и 4 дена (179 дена):

Тема Re: Анкета (12-16)нови [re: DarkSide]  
Публикувано19.09.19 08:51

Бе що ми се струва че преди Гугъл сякаш ти превеждаше американските изречения по-добре...

Гългъл транслейтският език е изключително труден за владеене и често се налага да му внушавам корекции, за да превежда правилно речта от български на английски.

тва ми напомня как в миналия ми живот служих в един КЕЧ...

Това КЕЧ нещо като съвременните Строителни войски ли е?

Пак добре, че не си бил облъчван от думи и фрази като "сокерез", "разбЕрем" и "Вие сте бил", и че не ти се е налагало да чистиш от етажна плоча с голи ръце, въоръжен единствено с домакински гумени ръкавици, насъбран от няколко месеца изхвърлен през прозореца боклук; да не споменаваме, че там, в блага Белгия – поправи ме, ако съм сгрешил държавата – едва ли ви спират на случаен принцип тока, вследствие на което ти се налага да стоиш половин час в тъмната кабина, докато дойде блъскащият по вратата на етажа асансьорен техник (понеже е заключена като мярка против крадци и няма как иначе да привлече вниманието на живущите от този етаж), за да ти отвори вратата (недай си Боже да се случи, когато бързаш да се прибереш поради естествени нужди), както и топлата вода за 4 дена поради "профилактика", при което, естествено, щом нямаш бойлер, се умирисваш като кирлив пор и се чешеш сякаш си краставо куче.

Тема Re: Анкета (21+)нови [re: Nuke Dukem]  
Автор crazymonkey-126377 (тиха усмивка)
Публикувано19.09.19 10:01

Тъй, тъй!

Съжалявам за имането на 1 см по-дълъг меч, отколкото жените предпочитат.

И инструментът ти с неправилен размер, и плочките ти малко, и окосмяването не е като на лъмбърсексуалните ... кой ще те вземе такъв дефектен?

Ей, момче, махай тези бръмбари от главата си, ще останеш сам, отделно и професионално нереализиран и ще изтрещиш хептен, слушай кака си!

Не гледайте как изглежда, разберете какво Е

Тема Re: Анкета (21+)нови [re: crazymonkey-126377]  
Автор DarkSideМодератор ()
Публикувано19.09.19 10:48

Ей, момче, махай тези бръмбари от главата си, ще останеш сам, отделно и професионално нереализиран и ще изтрещиш хептен, слушай кака си!

ми той си е точно това от доста години - сам, нереализиран и пеpиодично изтрещяващ - виж как хубаво си личи кой не чете и не е в час с проблемите на клубарите

Тема Re: Анкета (21+)нови [re: Nuke Dukem]  
Автор Alice is (Праскова)
Публикувано19.09.19 11:08

Кажи и за дебелината? В смисъл периметър на най-дебелата част в... бойно положение.

Погледнах ти набързо календара. Не видях най-важното да си направил. Юзерът да си задава, която си иска година и автоматично да се генерира календарът.
Освен това на принт превю не изглежда добре, ще се отпечати на няколко страници в портрет, което не е удобно.

За твое и на други удобство, прекопирвам си задачата тук

'Направи календар за зададена година. Съботи недели и официални празници да се оцветяват различно. Да става и за прегледно принтиране.'

@}-,-`-

Тема Re: Анкета (21+)нови [re: DarkSide]  
Автор crazymonkey-126377 (тиха усмивка)
Публикувано19.09.19 12:41

Да, но е още млад, не е късно да се променя. Виждам, че ти не четеш - не си обърнал внимание на думичката "хептен".

Не гледайте как изглежда, разберете какво Е

Редактирано от crazymonkey-126377 на 19.09.19 12:49.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.