|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Атеисти
|
|
Автор | Teatime (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.06.04 15:02 |
|
Предлагам да бъде създаден клуб за Атеисти
| |
|
Отхвърля се!
---
| |
Тема
|
Re: Атеисти
[re: Teatime]
|
|
Автор | HE (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.06.04 09:20 |
|
Не и не!
| |
Тема
|
[re: HE]
|
|
Публикувано | 30.06.04 19:05 |
|
На какво основание. А и така няма да притесняваме вярващите.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Kpeчeтaлoтo (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.06.04 21:11 |
|
Аз съм вярваща и в никакъв случай не искам да подкрепям и давам рамо на неверието, но мисля, че Вие /атеистите/ вече сте направили своя съзнателен избор. Избор, който аз или когото и да било едва ли ще успее промени . Всеки човек в тази страна притежава право сам да избира вероизповеданието си . И тъй като вярвам в правото на всеки човек да избира какъв да бъде и в правото му да изразява себе си , въпреки всичките си предубеждения гласувам "за" за твоя клуб. Надявам се някой ден да откриете пътя към Бог- някога , преди да стане твърде късно за Вас . С тъга Ви пожелавам успех в това начинание. Искрено се надявам желанието Ви да бъде удовлетворено. Дочатене!
| |
Тема
|
[re: Kpeчeтaлoтo]
|
|
Публикувано | 30.06.04 22:53 |
|
Мерси за подкрепата. И аз смятам, 4е трябва да има равнопоставеност, т.е. всеки да има къде да се изявява.
| |
Тема
|
ЯКО ЗА, но
|
|
Автор | Цap Изpoд (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.07.04 21:54 |
|
само ако е в секция "религия и мистика"!
| |
|
С осем ръце и две крила ЗА!!!! Разбира се, че трябва да има такъв клуб!! Това няма да е просто някакво сборище от отчаяни от живота песимисти, които са толкова неудачни, че не вярват в себе си, камо ли в някакъв си бог или си нямат друга работа, освен да отричат всичко. Това ще бъде клуб, основан на философски заключения, на увереността (НЕ вярата!) в собствените сили, в мощта на Човека сам по себе си, в свободния дух. Ще се обсъжда защо религиите са безсмислени и защо атеизмът има предимство пред всички тях. Предлагам име на клуба "Бог е мъртъв!", въпреки че това би събудило дискусии около думата 'мъртъв', т.е. тя предполага, че бог е съществувал, но е умрял, което подлага под съмнение идеите на атеизма изобщо. Хмм, би могло да се помисли по това.
Никой не може да избяга от Кръвта Си
| |
Тема
|
[re: KeineSonne]
|
|
Автор | Kre4etalo (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.07.04 17:22 |
|
Аз винаги съм вярвала в силата на човешките възможности и в това , че човек сам кове съдбата си . Но смятам още и , че тази възможност ни е предоставена от Бог . Не съм отчаян от живота песимист . Напротив. Вярата е тази , която в трудни моменти ми дава сила да продължа напред .Ето защо съжалявам , че нямате вяра . Успех с клуба / все пак/!
| |
Тема
|
|
|
Автор | Kpeчeтaлoтo (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.07.04 17:25 |
|
Хубав прякор. От " Дядо Прас" ли е ?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|