|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
недоразбирањата по ова прашање оти се спомнува моето пошироко семејство, да повторам, не сум потомок на војвода. Два од моите прадедовци по таткова линија се директни учесници во Илинденско-Преображенското востание, но не се војводи, а еден прадедо по мајчина линија е помагател на организацијата. Сакам да е јасно дека и покрај ова, балгарштината не е зачувана ниту пренесена во наредните поколенија на моето семејство. Моите ставови искажани тука по овие прашања се лично мои и немаат врска со останатите членови од моето пошироко семејство.
<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от SashetoBE на 29.11.17 12:42.</EM></FONT></P>Редактирано от SashetoBE на 29.11.17 12:44.
| |
|
Няма неразбирателство никакво ,сам каза, че мъжът на леля ти на баба ти бил войвода от ВМРО даже по име го спомена но това не е важно въобще. Аз наистина ти вярвам в това, че никаква българщина не е оредадена и оставена до теб но това го кажи на нашите "ребългаризатори" те винаги някъде в някое забутано село откриват българи е разбира се след опознаване и уверение, че питащите не са от УДБА там цялото село се оказва от осъзнати българи и даже не само селото ами и цялата околия:)
П.с. Ако беше тука човека с ник във форума л;азо колишевски той щеше да ни убеждава, че това се постигало с "информиране" и т.н. простотии но да те информирам аз тебе който си на 2017-1974 години в ерата на интернет и свободният достъп до информация е меко казано тъпо. ако поискаш ще се информираш сам. Прав ли съм?
Редактирано от Crazy Space на 29.11.17 13:29.
| |
|
Ти не си учил български правиопис нито книжовен език 10 години в училище за да имам аз претенции към правописа ти.Просто за твое и наше улеснения ти казах, че ако искаш можеш да пишеш на книжовен фиромски. И аз не блестя с правопис, все пак езикът е средство за комуникация освен това даскалицата по литератира имаше страхотни цици,а освен това ми се удават повече точните науки:)
Ако питаш мене Зоран Заев е на светлинни години от бойко борисов и като интелект и като смелост ако щеш. Ти да не мислиш, че аз се оценявам по-ниско от борисов?
Обаче поради някакви причини той командва 6 ли са 7 милиона българи а аз само себе си:) Мене ако питаш чисто като човек Груевски ми беше направо противен още от самото начало.Не, че се показа сърбоман и антиквичар просто като го погледнеш и ти се ще да го заолюеш:)
| |
|
по вапроса за оцелението на македонизма.
| |
Тема
|
Re: Започва последната етапа од пропадането на македон
[re: SashetoBE]
|
|
Автор |
Shtrkot (fyromophagos) |
Публикувано | 22.12.17 06:45 |
|
Аз вече съм фен на македонизма....
Ако се Бугари, арно - ќе се разберам...
| |
Тема
|
Уште една важна крачка кон растурање
[re: SashetoBE]
|
|
Автор |
SashetoBE (стар клубар) |
Публикувано | 14.03.18 19:31 |
|
на Македонија.
Денес, на 14.03.2018 година во собранието на РМ е изгласан законот со кој албанскиот јазик се прогласува за втор и рамноправен државен јазик.
| |
|
Чакаме да признаят .
--------------------
[...] напоявано с трева масло, горещи кучета [...]
| |
|
Защо мислиш че това ще разтури Македония?
| |
|
представителна — хубава прическа, хубави zeiss-и, облечена със стил. Ако бях на мястото на Бойко Борисов хич нямаше да я бавя.
--------------------
[...] напоявано с трева масло, горещи кучета [...]
| |
|
Няма толкова лесно да свърши. Агонията ще продължи поне още 20 години.
Просто, както вече писах и в друга тема - македонското общество ще бъде силно разделено на групи, които споделят тотално различни ценности и идентитети.
Между тези групи вероятно ще се появят 5-10% граждани с българско самосъзнание или осъзната историческа памет, свързана с българското потекло. Още 25-30% албанци. И другото миш-маш: юго-македонци, антички македонци, откровени сърбомани и русофили.
Редактирано от goga на 15.03.18 09:50.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|