|
Тема |
Re: хляб с кисел квас [re: bilja] |
|
Автор | Джoн (Нерегистриран) | |
Публикувано | 12.04.05 17:11 |
|
|
Нормално е . Обаче идеята е да се разбърква по един път на ден и да се подхранва с ново количество брашно и вода. Така е по- добре за микробите . Особено докато се захваща .След това става по-лесноЗахванало се е като се образуват мехур4ета и има кисел мирис. Няма проблем с отделянето на водата даже може да отливаш ако смяташ че е много течно. А пък най- добре е да си намериш от хилендарския квас той се разпространяваше между приятели и може би още може да се намери. Ако си чувала за хилендарския хляб. При него хубавото беше че закваската трябваше да се раздаде на 3 4овека и така се разпространи между много хора. Само дето беше с мляко , но аз го взех и след това си го продължих с вода и е много хубав и потентен . Аз съм от стара загора и мога да дам на всеки желаещ от него . Надявам се да съм помогнал. Питайте още
|
| |
|
|
|