|
Тема |
Хилендарски милендарски [re: bilja] |
|
Автор | john (Нерегистриран) | |
Публикувано | 13.04.05 13:18 |
|
|
Прати линка ако го намериш, ако обичаш. Мен определено не ме интересува дали идва от хилендарския манастир. Важното е че тази закваска която имам аз е много жива и става хубав хляб. Ти не знам дали си отишла в саита който съм посочил не знам как си с английския. Той е много хубав и е за начинаещи какъвто съм и аз. Там е посочено то4но как да си направиш закваска . Предложено е дори първоначално да сложиш малко мая в бъдещата закваска. А лсед това като си я подържаш ще се развият и другите организми, ако имаш големи затруднения можеш да пробваш. И в моята закваска която се опитах да хвана по естествения метод се отделяше водата и не изглеждаше обнадеждаващо , но съм правил хляб и с нея и няма проблеми. А за неуспеха с хилендарския хляб - дали си изчакала достатъчно да втаса на топло?
Успех и пробвай и с ядки!
|
| |
|
|
|