|
|
| Тема |
Re: Няма и да прочетеш [re: бълrapин] |
|
| Автор |
littlecherry (master) |
|
| Публикувано | 16.06.05 09:59 |
|
|
|
Аха, сигурно файъруолът ми е пречил.
Ел Би продават рецептата насам-натам :)))) Така се прави.
Доколкото помня японците доста са се узорили, докато докарат киселото мляко като българското. Наложило се да проверят какво не им харесва на бактериите в техния климат и да ги убедят, че си заслужава да поработят за тях. Нищо страшно не правят, нито японци, нито французи, само използват чисти линии бактерии, за да няма изненади и незаквасено мляко.
------------------------
*чисти линии бактерии* - бактерии арийци, перфектни гени, квасят мляко без грешка.
Възнамерявам да живея вечно...и засега успявам
| |
| |
|
|
|