|
Тема |
Re: Няма и да прочетеш [re: Blake] |
|
Автор |
littlecherry (master) |
|
Публикувано | 15.06.05 17:25 |
|
|
EEEEEЕЕ!
Да, и аз твърдя, че Данон използват чисто прясно мляко. Другите производители нямат далавера - проверяват пробите, пишат заключения, предупреждават стопанина и използват млякото. Въпрос на мениджмънт. Шефът трябва реши, че желае да стегне приемателния режим, обикновените работници не се вълнуват особено заквасило ли се е всичкото мляко или наполовина.
На млякото за пиене не му помня рецептата, затова нищо не казвам за него. А и не съм млекарка (технология на млякото никога не съм учила, а и не планирам). Но останалото го казвам, защото съм влизала вътре в Данон, наблюдавала съм процеса на производство от-до, говорила съм с микробиолога. Слагат сухо мляко за сгъстяване, ама това си го пише на капачката.
Възнамерявам да живея вечно...и засега успявам
|
| |
|
|
|