|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема
|
Да разлаем кучетата!
|
|
Автор |
alisalisa (лиса) |
Публикувано | 28.10.15 08:29 |
|
Конформизъм 3-3,50:
Вибрация от 3.00 до 3.50 – Душите в този диапазон са склонни към конформизъм, притежават стадно мислене, вярват във всичко, което им казват така наречените авторитети. Целият им живот е фокусиран върху оцеляването, размножаването и конкурирането за ресурси.
Оттук:
Когато лапате четива, от чието издаване някой прави пачки, като бонбони, пристрастявате се и се самонавивате, че написаното се отнася за вас, замисляте ли се по чия свирка играете?
И от къв зор?
Вие сте.
| |
|
Аз си казах мнението по въпроса там.
| |
|
| |
|
благодаря ти ! Добре се посмях.
| |
|
Какво поражда нуждата човек да се самоопределя чрез нечия чужда класация или класификация според тебе?
| |
|
Е, как кво? Нуждата от качествена свирка. Скивай кво става в 40-50. Димо раздава свирки на поразия.
| |
|
питам сериозно
| |
|
Че аз кво - да не би да се ебавам. Сериозно ти казвам, че в 40-50 си говорят за свирки и е много... интересно.
Ти правиш ли свирки? Всъщност то ясно, че правиш, ама добра ли си или само от ред да се мине.
Ей на - ннб-то прави свирки, обаче не ги била доизкусурила.
| |
|
Чудна живописна есен е навън, пиршество за очите!
Пък ти ме занимаваш с глупости.
| |
|
Есента си е есен. Вдругиден си отивам на Троян да садя дръвчета.
Но и свирките са си свирки и също носят радост на човека.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|