|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
Питам го, защото сигурно някакви спомени внезапно са му избликнали, за да пуска тази тема.
Да, хубаво е да си си в къщи.
| |
Тема
|
Re: Най-хубавите години
[re: blood9]
|
|
Автор |
Vitalite (флуидна) |
Публикувано | 03.07.20 22:24 |
|
Защо така, Блъди?
| |
|
Ми не е задължително. Наситина годините до 9-10 не бяха лоши. Ни най-малко не се оплаквам и в момента на 49 - все още се чувствам красив, умен , прилично дебел мъж в разцвета на силите си (както казваше Карлсон).
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television.
| |
Тема
|
Re: Най-хубавите години
[re: blood9]
|
|
Автор |
Deern (Познат) |
Публикувано | 04.07.20 09:05 |
|
Това е тъпо, в тая възраст вече имаше контролни тестове, май и оценки в училище имаше.
Аз мисля че най-яките години са 35-40. (Ако децата ти са раждани през твоите 20+ години с родителски семестър и си успял да добиеш висока квалификация)
Това са годините в които имаш вариант да купиш Г-класа и да нямаш място в гаража, или жена ти също да харесва Хеллк@т и да не кара женско кабрио, та да има място в гаража.
Най-много да се занимаваш с проблеми като цвят на плочките на пода и къде да прекараш отпуската. Други сътресения няма, ако всичко през предхождащите 30 г е минало по план.
| |
|
Не, не съм. Отношението към децата е такова, че ги занимават с глупости и нямат думата.
Най-вероятно ти си извратен, щом говориш така на другите хора.
| |
|
Глупости. Ти от детската градина ли искаш да почват да работят.
| |
|
Разбираш какви са хората.
| |
|
Явно си израстнал в доста родителско-изолирана ситуация и оставен да правиш каквото искаш.
Повечето родители имат по-ясни рамки в темата “кой е шефа вкъщи”
| |
|
Научаваш и си припомняш доста неща.
| |
|
И това не е така.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|